pablo
Community
Pizza bile mutlu ????
2 dediyse 2 de kal sekanım..Afiyet olsun şifa olsunEkli dosyayı görüntüle 39252Ekli dosyayı görüntüle 39252cümleten afiyet olsun arkadaşlar. Bugün gittim kontrol için hocanın yanına. Dedim hocam bunaldım. Müsade et bugün bir kaçak yapayım. İki bira izin verdi. İlaç içme dedi. Tamam hocam dedim. Gerçi hoca iki dedi ama. ...
Zaten resimde ben 2 tane görüyorum.Ekli dosyayı görüntüle 39252Ekli dosyayı görüntüle 39252cümleten afiyet olsun arkadaşlar. Bugün gittim kontrol için hocanın yanına. Dedim hocam bunaldım. Müsade et bugün bir kaçak yapayım. İki bira izin verdi. İlaç içme dedi. Tamam hocam dedim. Gerçi hoca iki dedi ama. ...
birader xanax kullanırken bende yarım tablet atıp içerdim 3-5 kafası harbi çok iyiydi.Zaten resimde ben 2 tane görüyorum.
Afiyet olsun. Ve de geçmiş olsun.
Xanax ile kafası d güzel olur. İlacı almayın en iyisi.
afiyet olsun Serkan hocam, 2yse 2 nokta. bigün şişenin dibini görmeyen.... diyeceğimiz günler de gelir elbetEkli dosyayı görüntüle 39252Ekli dosyayı görüntüle 39252cümleten afiyet olsun arkadaşlar. Bugün gittim kontrol için hocanın yanına. Dedim hocam bunaldım. Müsade et bugün bir kaçak yapayım. İki bira izin verdi. İlaç içme dedi. Tamam hocam dedim. Gerçi hoca iki dedi ama. ...
Lutfen seftali diyerek Bursa milliyetciligi yapmayalimkuzenlere atmıştım 7 de idare edin... Kavun pinir bitti şeftaliyle devam..
Ekli dosyayı görüntüle 39264
Ekli dosyayı görüntüle 39265
Sen eylülü bekleee.. Yaradan görmeyi nasip ederse eylülü.. Ne LÜFER milliyetçiliği olacak bu sayfada.. Heheyyy????????Lutfen seftali diyerek Bursa milliyetciligi yapmayalim![]()
olur abi,balığın atası lüfer,ama ekran başında aynı tadı vermezSen eylülü bekleee.. Yaradan görmeyi nasip ederse eylülü.. Ne LÜFER milliyetçiliği olacak bu sayfada.. Heheyyy????????