Allah sabır versin şimdiden sonra işin içinden cıkamıyorsun bilesinBende o ruh haline dahil olacağım kısmetse. Bende deneyeyim bakalım nasıl olacak. ????????????
Allah sabır versin şimdiden sonra işin içinden cıkamıyorsun bilesinBende o ruh haline dahil olacağım kısmetse. Bende deneyeyim bakalım nasıl olacak. ????????????
1 tane yeter kardeşim. Fazlasına gerek yok. 1 tane yet yavs. ????Allah sabır versin şimdiden sonra işin içinden cıkamıyorsun bilesin
Dual coil hiç bu kadar kolay olmamıştı ????Bende o ruh haline dahil olacağım kısmetse. Bende deneyeyim bakalım nasıl olacak. ????????????
Sağolasın teşekkür ederim. Benim mesai bitti şimdi yatış pozisyonuna geçiyorum. ???? ????Dual coil hiç bu kadar kolay olmamıştı ????
Sağolasın sana da afiyetler olsun ????
Sağolasın abicim. Şakulüm kaydı direk yatış. ???? ????Saat farkı avantajı ile ben devam ????
İyi uykular Ferhat ????????
ben çindeyim,uyarım sanaSaat farkı avantajı ile ben devam ????
İyi uykular Ferhat ????????
Üzülecek bir şey yok dedem. Ben mutluyum böyle. Bal şeker olsun dedem...Ufaktan ufaktan başladık bakalım
Ekli dosyayı görüntüle 38080
of of offffff afiyet olsun hocam ama fakirin önünde para saymayın lütfenbugün karaciğeri dinlendiriyorum
aslında durum tam benlik değilof of offffff afiyet olsun hocam ama fakirin önünde para saymayın lütfenbugün karaciğeri dinlendiriyorum
Eline sağlık hocam. Lahmacun enfes görünüyor