sihirbaz
Council
Geçmiş oldun dostum, önemli birşey yoktur umarımEkli dosyayı görüntüle 38082Ekli dosyayı görüntüle 38082cümleten afiyet olsun arkadaşlar....
Geçmiş oldun dostum, önemli birşey yoktur umarımEkli dosyayı görüntüle 38082Ekli dosyayı görüntüle 38082cümleten afiyet olsun arkadaşlar....
Teşekkürler hocam, afiyet olsun size de ????Eline sağlık hocam. Lahmacun enfes görünüyor
Sağol hocam. Şükür. Sıkıntı yok. Gerekliydi. Hoca başladı tedaviye. 1 yıl beraberiz dedi. İyiyim. Hamdolsun bugunumuze. Lakin kafası güzel. İyi çarpıyor... Afiyet olsun hocam..Geçmiş oldun dostum, önemli birşey yoktur umarım
Bir hafta sonra aspirinden farkı kalmayacak, rahat ol hocam, acil şifalar dilerim.Sağol hocam. Şükür. Sıkıntı yok. Gerekliydi. Hoca başladı tedaviye. 1 yıl beraberiz dedi. İyiyim. Hamdolsun bugunumuze. Lakin kafası güzel. İyi çarpıyor... Afiyet olsun hocam..
Ne deyim hocam. Kelimeler yetmez. Allah gönlüne göre versin. Yine söylüyorum kafası güzel. ...Bir hafta sonra aspirinden farkı kalmayacak, rahat ol hocam, acil şifalar dilerim.
afiyet olsun yarasınnnsosisler kediler içindi de verirken bi koktu bi koktu,canım çekti arakladım birazafiyet olsun herkese;
Ekli dosyayı görüntüle 38217
içmeden anlayamazsın. her damakta farklı ama rakıya uyarmı dersen uyareyvallah abi , birazdan tank bitiyor,senin zuladan bunu çıkardım,rakının yanında güzel giderim gibi bakıyor
Ekli dosyayı görüntüle 38218
Yine önden resim paylastim ve yine tıpa çıktı,bu sefer nazar demiycem,ucunu delmek lazımmışneyse 1 tanklık kurtardımiçmeden anlayamazsın. her damakta farklı ama rakıya uyarmı dersen uyar
kediler sosisi boyle soslu yiyorsa yanina raki da isterler ha afiyet olsunsosisler kediler içindi de verirken bi koktu bi koktu,canım çekti arakladım birazafiyet olsun herkese;
Ekli dosyayı görüntüle 38217
Çiğ verdim allahtan ona bile aşerdim,pişmiş olsa hiç vermezdimyaw bide bunların yaş maması var bi güzel kokuyo ,dayanamayıp dalıcam bigünkediler sosisi boyle soslu yiyorsa yanina raki da isterler ha afiyet olsun
sıfır şişeye koydum onu. söylemeyi unutmuşum hata benim afiyet olsun. bunca zorluğa değse de beğensen bari.Yine önden resim paylastim ve yine tıpa çıktı,bu sefer nazar demiycem,ucunu delmek lazımmışneyse 1 tanklık kurtardım
çok güzel abi beğendim teşekkürler.sıkıntı yok heba olabilir bu çünkü bende geçen hafta demledim aynısından,ama dikkatimi çeken bunun nbasesi 9mg ,sanki 12 mg efekt veriyor.daha nötr daha sekeri az geldi,very good.sıfır şişeye koydum onu. söylemeyi unutmuşum hata benim afiyet olsun. bunca zorluğa değse de beğensen bari.
Hangi nbase hangi aroma sormayacaksanız gönderirim Üstadı.