comandante
Council
ne driptipler var bende ama olmadı sevemedim nedense. senin minnakı dvarwladığın zamanıda biliyozAz uzun driptip kullan abi, hem buhar daha soğuk olur ????
ne driptipler var bende ama olmadı sevemedim nedense. senin minnakı dvarwladığın zamanıda biliyozAz uzun driptip kullan abi, hem buhar daha soğuk olur ????
Hem küçük hemde Na böyle sevimli Üstat ????????Ben bilmem. Zehiri @comandante abim verdi bana.
Bunu al dedi. Aldım.
Ne mahını bilirim, ne mıhını...
ateşlemeye basarken baş parmağını emiyormuş gibi hissettinmi hiç
Sorma abi hevesim kursağımda kaldı. Hem siyah göndermedi hem de kokarca çıktı ????ne driptipler var bende ama olmadı sevemedim nedense. senin minnakı dvarwladığın zamanıda biliyoz
Hepimiz öyle başlamadık mı hayata ????ateşlemeye basarken baş parmağını emiyormuş gibi hissettinmi hiç
Dvarw 16 ya gözüm yemiyor abi...onun üstüne bide 16 dvarw çekte gör bi modifiye şahin gibi yakıyo o zaman
yakın birilerinde varsa al dene bi. abi tavsiyesi bulamazsan ben gönderirim hemen testeDvarw 16 ya gözüm yemiyor abi...
Abisini zaten sevmemiştim. Saramam o mereti ben...
ama seninki ayak baş parmağı gibi. az kokulu ???? ???? ???? ????Hepimiz öyle başlamadık mı hayata ????
Abi minik o. İstemiyorum.yakın birilerinde varsa al dene bi. abi tavsiyesi bulamazsan ben gönderirim hemen teste
o da var onuda yollarım. ikisi bi arada gelsin sanaAbi minik o. İstemiyorum.
Ben minik. O minik...
Bana Flash gibi büyük atomizer olmalı
Ben kendi Flashimi tatile gönderiyorum.o da var onuda yollarım. ikisi bi arada gelsin sana
Bak bu çok tehlikeli bir ruh hali bilesin????????Arkadaş ne majörmüş, kullanmaya başlayınca ila 4 mü olması gerekiyor, Voltran mı oluşuyor sonra ????
Bende o ruh haline dahil olacağım kısmetse. Bende deneyeyim bakalım nasıl olacak. ????????????Bak bu çok tehlikeli bir ruh hali bilesin????????
Afiyet şeker bal olsun abicim. ???? ???? ????Bazen tek coil takarsın ama bir bakarsın dual olmuş.
Neyse ki elinde çift pamuk vardır da yine tek seferde halledersin ????
Afiyetle
Ekli dosyayı görüntüle 37935