Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3 amcam var ama 3 rakım yok ????

Afiyet olsun şimdiden ????
eyvallah hocam,akrabayı seçemion işte yapacak birşey yok:)Geçen gün gidince Kırklareli votkası var Dostayevski diye,alsan 2 koli ben alırım 2-3 tane dedim bugün aradı aldım dedi,aslan aslan:)
@azash senin biberi buldum bgn Kalfaköy'de,kargo kabul eder mi bilmiyorum heba da olabilir yolda,istersen yollarım istersen senin için biraz büyütür kurutur öyle yollarım ama 5 tane tütünlü likitini alırım haberin olsun:) fotoda patatesi koymazsam olmaz:)

WhatsApp Image 2020-07-10 at 22.43.58.jpeg

eyvallah hocam,akrabayı seçemion işte yapacak birşey yok:)Geçen gün gidince Kırklareli votkası var Dostayevski diye,alsan 2 koli ben alırım 2-3 tane dedim bugün aradı aldım dedi,aslan aslan:)
@azash senin biberi buldum bgn Kalfaköy'de,kargo kabul eder mi bilmiyorum heba da olabilir yolda,istersen yollarım istersen senin için biraz büyütür kurutur öyle yollarım ama 5 tane tütünlü likitini alırım haberin olsun:) fotoda patatesi koymazsam olmaz:)

Ekli dosyayı görüntüle 37729
Bu haliyle kargo telef eder Üstad. Zahmet olmazsa siz büyütün.
Ben de gidip 5 tütün demleyim :)

Bira tekila karışımı @Serkan35 hocam.
İçimi fena değil ama biraz tatlı. Biraz aromatik. Aromayi fazla kaçırmışlar, Boğaz vurumu düşmüş ???? vol 5.9%
Afiyet bal şeker olsun hocam. Ben tedavi süreci başladığından beri içmiyorum. Bugün arkadaşla konuştum. Amsterdam 18 TL olmuş. Eee gelde yaşa. Ulan arpa suyu. Neyse. Yazacak çok şey var. Yazmıyorum. ....

Geri