eyvallah hocam,akrabayı seçemion işte yapacak birşey yokGeçen gün gidince Kırklareli votkası var Dostayevski diye,alsan 2 koli ben alırım 2-3 tane dedim bugün aradı aldım dedi,aslan aslan3 amcam var ama 3 rakım yok ????
Afiyet olsun şimdiden ????
Bu haliyle kargo telef eder Üstad. Zahmet olmazsa siz büyütün.eyvallah hocam,akrabayı seçemion işte yapacak birşey yokGeçen gün gidince Kırklareli votkası var Dostayevski diye,alsan 2 koli ben alırım 2-3 tane dedim bugün aradı aldım dedi,aslan aslan
@azash senin biberi buldum bgn Kalfaköy'de,kargo kabul eder mi bilmiyorum heba da olabilir yolda,istersen yollarım istersen senin için biraz büyütür kurutur öyle yollarım ama 5 tane tütünlü likitini alırım haberin olsun fotoda patatesi koymazsam olmaz
Ekli dosyayı görüntüle 37729
Afiyet olsun yarasın ????
Allah herkese tekel bayii amca nasip etsinArada giderim elinde kalanlardan toplarım biraz,burgaz fabrika kapandı dedi aldım,Beyoğlu rakısı 2012'den kalma o ara Eczacıbaşı üretiyordu dedi onlardan da aldım,temmuzu kapadık ağustos allah kerim
Ekli dosyayı görüntüle 37711
Abi babamlar 8 kardes ,20 kuzen varama biara hepberaber dukkani patlatmaya beraber gidebilriz,tozlu raflarda cevherler varAmcama başka yeğen lazımsa gelelim? ????
yeğenim benim yaaaaa adresi biliyonAllah herkese tekel bayii amca nasip etsinArada giderim elinde kalanlardan toplarım biraz,burgaz fabrika kapandı dedi aldım,Beyoğlu rakısı 2012'den kalma o ara Eczacıbaşı üretiyordu dedi onlardan da aldım,temmuzu kapadık ağustos allah kerim
Ekli dosyayı görüntüle 37711
Abi babamlar 8 kardes ,20 kuzen varama biara hepberaber dukkani patlatmaya beraber gidebilriz,tozlu raflarda cevherler var
Bomonti filtresiz ve taze kavrulmuş tuzlu fıstık da söylesem...markete gitmem lazım
Afiyet olsun hocam. Bu nedir bu???Afiyet olsun dernek sakinleri ????
Ekli dosyayı görüntüle 37902
oooooo tekila/bira karışımı ,pis çarparAfiyet olsun dernek sakinleri ????
Ekli dosyayı görüntüle 37902
Afiyet bal şeker olsun hocam. Ben tedavi süreci başladığından beri içmiyorum. Bugün arkadaşla konuştum. Amsterdam 18 TL olmuş. Eee gelde yaşa. Ulan arpa suyu. Neyse. Yazacak çok şey var. Yazmıyorum. ....Bira tekila karışımı @Serkan35 hocam.
İçimi fena değil ama biraz tatlı. Biraz aromatik. Aromayi fazla kaçırmışlar, Boğaz vurumu düşmüş ???? vol 5.9%