vg/pg 'yi varillemi aldın naptın?Ekli dosyayı görüntüle 40809Ekli dosyayı görüntüle 40809cümleten afiyet olsun arkadaşlar... Sek su.....
Yok hocam. Bahçe sulamak için o. Su var içinde. Ne güldüm yaw. Allah gönlüne göre versin. Afiyet olsun.vg/pg 'yi varillemi aldın naptın?
sana çok kanım ısındı amca baba diyebilirmiyim? geliom yrn
bu yaşta amca demesen daha iyi olursana çok kanım ısındı amca baba diyebilirmiyim? geliom yrn
ki büyük ihtimal @pablo senden büyükbu yaşta amca demesen daha iyi olur
valla abi ben baya bi görgüsüzlük yapıcam,haberin olsun,bence admine söyle bu konuya 2 gün banlasın seni
Adam rakı ve manzarayı görünce bilinçaltı istemsizce amca dedi. Zira amcasının rakı cenneti vardı hatırlarsan. Çağrışım kuvvetli napsın ????bu yaşta amca demesen daha iyi olur
valla üşenmedim gidip aldım geldim şimdi hepsi 2010,yeter dimi @KeaSH07 ?ama @comandante 'ye resim atarken masamız kesin suda olsun arkada dağ manzarası fln ,ben drone'da getircem her açıdan çekip çekip atalımAdam rakı ve manzarayı görünce bilinçaltı istemsizce amca dedi. Zira amcasının rakı cenneti vardı hatırlarsan. Çağrışım kuvvetli napsın ????
sol baştaki için öm lüdven. o burda kalsın. yol tutuyormuş onu. ben şefkatle bakarım onavalla üşenmedim gidip aldım geldim şimdi hepsi 2010,yeter dimi @KeaSH07 ?ama @comandante 'ye resim atarken masamız kesin suda olsun arkada dağ manzarası fln ,ben drone'da getircem her açıdan çekip çekip atalım
Ekli dosyayı görüntüle 40829
illa karpuz kabuğu sokçan. rahat duramıyon sende
Maşşallah on numara manzara )valla üşenmedim gidip aldım geldim şimdi hepsi 2010,yeter dimi @KeaSH07 ?ama @comandante 'ye resim atarken masamız kesin suda olsun arkada dağ manzarası fln ,ben drone'da getircem her açıdan çekip çekip atalım
Ekli dosyayı görüntüle 40829