Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gecenlerde 7 yasindaki ogluma sordum,hep cocukmu kalmak istersin yoksa buyukmu olmak ?cocuk kalayim dedi,dumrul oldum;)ben ve etraf tersi olsun isterdik zamaninda.Yasla birlikte sorumluluk artıyor,zorlasiyor,ama yolunda giderse hayat guzel.yolun açık olsun......
Zamanında büyüyeyim de mezun olayım bir an önce derdim ben de anneme. Bak ararsın o günleri derdi. 4 ay önce aile evine döndüm daha ilk günden aramaya başladım... 9 yıl ailemden uzakta zor bir öğrencilik dönemi geçirdim ama hep hayalini kurduğum mesleğime kavuştum. İnşallah güzel günler yakındır. Oğlanı benim için öpün. Umarım çok güzel bir geleceği olur ????????

Gecenlerde 7 yasindaki ogluma sordum,hep cocukmu kalmak istersin yoksa buyukmu olmak ?cocuk kalayim dedi,dumrul oldum;)ben ve etraf tersi olsun isterdik zamaninda.Yasla birlikte sorumluluk artıyor,zorlasiyor,ama yolunda giderse hayat guzel.yolun açık olsun......
Oğlum 3.5-4 yaş aralığında iken sarılıp "keşke hep böyle kalsan oğlum" dedim. Tabi içimden dememişim, dilime dökülmüş. Çocuğa nasıl işlediyse uzun bir süre ben büyümek istemiyorum diye direndi, yemek bile yemek istemedi bir ara büyümesin diye. Epey dil döktük ama inatçıdır benim küçük erkek.

Bir gün uyumlu ve dingin bir anında yaşam döngüsünden bahsettim. Klasiktir, sen buyuyeceksin parkta sana abi diyecekler, sonra daha da buyuyeceksin, güzel bir kız seveceksin, senin de çocuğun olacak, baba diyecek sana. Sordu o an "sana ne diyecek?" Ben de dede olacağım. Dede diyecek bana.

Başladı ağlamaya ki nasıl ağlamak. Anlam veremedim sarıldım sadece. Susunca sordum neden ağladın diye. Cevap sarsıcıydı.

"Senin deden öldü, sende dede olunca öleceksin"

Büyümek zor, büyütmekte zor.

Son düzenleme:
@KeaSH07 üstadın armutlu cider'i ,ellerine sağlık hocam,nasıl beğendin mi diye sorma:)hatundan yarım bardak zor aldım,teşekkür etti selamı üzerimde kalmasın ,sonra git dedi öğren hemen bizde yapalım:)
yanına yakışır diye tozlu raflardan dl atoyu da çıkardım:)

Ekli dosyayı görüntüle 42872
Yok arkadaş. Tatili Antalya da yapmak şart...
Ege, Karadeniz bizi bozar :)

pilsen,cider,evyap rakı için gittim ben abi ,hazır gitmişken 2 günde tatil yapayım bari dedim:)ama çok sıcak yav,temmuz ağustos değilde eylül15ten sonra git kesin membası orada:)
Bu sene eğitim sistemi tuhaf bir şekilde başlayacak sanırım. Haftada 2 gün okul gibi.
Öyle bir durumda Eylül 15 den sonra 4 gün Antalya keyfi yaşayacak bu bünye.
İşte o zaman cider mi olur, evyap bira mı olur bilemem...
Hiçbir şey olmasa bile bir şeyler uydururuz...
:)

Bu sene eğitim sistemi tuhaf bir şekilde başlayacak sanırım. Haftada 2 gün okul gibi.
Öyle bir durumda Eylül 15 den sonra 4 gün Antalya keyfi yaşayacak bu bünye.
İşte o zaman cider mi olur, evyap bira mı olur bilemem...
Hiçbir şey olmasa bile bir şeyler uydururuz...
:)
aynen hocam,git patlat zulayı:)bende haftaya başlıyorum evyapa,zehri ???? antalyada damardan aldım,tutmayın beni:)

Geri