Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İyi sudan kasıt damacana su mu hocam? Sultan, erikli, nestle vb. Markalar yeterli mi. Yoksa gidip saf su alayım mı gerekir mi?
Başlangıç setim için tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?
ben bir kere yapmıştım,butikten aldım seti,yanında nasıl yapılır kılavuzda gönderiyorlar.Saf su değil normal erikli vs gibi içme suyu kullanacaksınız.Yapımı zor değil hiç korkma ama genelde en kolayı pilsen olduğu için pilsen ile başlamanı tavsiye ederim. Bu arada içtiğim aroması en güzel biralardan biride @KeaSH07 üstadınkiydi:) O ne derse öyle yap:)

@KeaSH07 hocam konuya bekleniyorsunuz :)
Hocam sadece 1 sayfa önce sizin yazınıza alıntı yapmıştım açıklamak için :)

Şebeke suyunu kullanmayın hocam pt değeri yüksek olsun.
Mesela Aroma marka su olur , erikli olur.
Başlangıç kiti butikbiradan almanız ve yanında sise temizleme aparatınida almanız iyi olur sizin için.
Başlayınca gerisi gelir.
2. , 3. Kitleri kurarken kıt önerisi vb devamında gelir :)
Şuan başlangıç kitiyle başlayın hiç kafanız karışmadan

Son düzenleme:
Dağlardan selamlar :)
Ekli dosyayı görüntüle 45107
Bu birayi sevdim.
@Fuzuli Hocam evyapa girmeden ,daha önce içmediyseniz bu birayi bir test edin
Aynı evyap bira gibi lezzetli ve şerbetçi otunun tadını buram buram aldım.
Bira gibi bira olmuş.
Hocam hiç görmedim bunu. Efes içmediğim için reyonuna pek bakmam ondandır belki. Akşam çıkışta carrefour a bakayım varsa alıp denerim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Hocam hiç görmedim bunu. Efes içmediğim için reyonuna pek bakmam ondandır belki. Akşam çıkışta carrefour a bakayım varsa alıp denerim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Ilk başlangıç setiyle bu tada pek yaklaşamazsınız ama ilerde deneyimlestikce bundaki lezzet farkı gibi farkli lezzetleri evde yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Ilk başlangıç setiyle bu tada pek yaklaşamazsınız ama ilerde deneyimlestikce bundaki lezzet farkı gibi farkli lezzetleri evyap birada aynı evyap bira gibi yapabilirsiniz.
Hocam bir sorum daha olacak. Şişe kapatma aparatı ve şişe temizleme fırçası olmazsa olmaz mı? Ayrıca bu termometreler, fermantasyon çantası falan.. Bunları zamanla mı alayım? Yoksa hepsini al zaten lazım olacak mı derseniz?

Hocam bir sorum daha olacak. Şişe kapatma aparatı ve şişe temizleme fırçası olmazsa olmaz mı? Ayrıca bu termometreler, fermantasyon çantası falan.. Bunları zamanla mı alayım? Yoksa hepsini al zaten lazım olacak mı derseniz?
Sise kapatma aparatı, sise temizleme fırçası , temizlik ve hijyen ürünleri, temiz kapaklar başlangıç setinde var.Suan kuracaksanız az çalışsa da bir adet buzdolabı lazım.
Yada eylül sonuna doğru kurulum yaparsınız sıcaklıklardan dolayı.
Diğer aparatları zamanla alın.
Bu işi belki sevmezseniz eğer , her aparatı alırsanız ciddi bir maliyet olur

Son düzenleme:
Geri