Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ustat bakayim dedim pastirmanin kilosuna da karisik etten yapilan bile 140 civari olmus. antrikot'tan olan 200'e dayanmis ????
kuzu ciger ben en son oradayken 30 civariydi, kimbilir o da yurumus gitmistir. gerci tam yagli sert ezine koyun peynirini de 30 civarina aliyordum. o da ucmustur simdi. iyi ki rakiyi evde yapiyorsunuz yoksa basa cikilmaz.

Raki hosgorulu bir kisilik. yanina ne koysan pek secmiyor, butce dostu olanlarla devam diyelim ????‍♂️
Ben hayatımda hiç pastırma yemedim :)
Denersem rakı masasında olacak
Kolay lezzetli pişirme vb tarif veya önerisi olan var mi :)
Doğruyu söylemek gerekirse peyniri de hanım migrostan kilosu için 99₺ den almış. :)
Rakı ucuz olunca masanın ortalaması düşüyor diye seviniyoruz.
Yarın müjdeli haberleri alınca hane gelirimde ki ani artışla beraber pastirma alacağım ve meze yapacağım.
Ama pişirmeyi düşünmüyorum.
Direk çiğ tüketecegim. Korkuyorum. Ya yanlış pisirirsem ve yiyemezsem diye :)
Yakında rakının en güzel (ve en ucuz) mezesi muhabbet diyerek sadece sizlerle yazışarak içmeye başlayacağım :)

@Serkan35 verdin gazı verdin gazı günlerce,8alkollü içirttin onca seyin üstüne cila diye, aha düşersem denize aletle puuhhh sana:) @comandante arkama kalenderi aldım karşısı kesin kanlıca diye hesapladım,gündüz vakti olsa istinyeden feribota binip anlık atacaktımda hadi yırttı yine içimizdeki irlandalı:)
Ekli dosyayı görüntüle 45362
Antarktika ya gitsen iglon erir. Yaz günü 10 cm kar tutar kapının önü.
Demedi deme ????????‍♂️

Tabi yine de sen bilirsin ????????????

Geri