Haydar
Council
saaat 17 den önce başlamammmm..Abi 54 ne yaw,gündüz vakti durduk yere güneş tutulması yaşatırsındefne yaprağı bende denemek istiyorum,yeni demlemeye ekleyeyim bari.
saaat 17 den önce başlamammmm..Abi 54 ne yaw,gündüz vakti durduk yere güneş tutulması yaşatırsındefne yaprağı bende denemek istiyorum,yeni demlemeye ekleyeyim bari.
Psikolojik sıkıntılarım var abihayırdır kadooo?????????
Zamanı gelmiş artık. Haftada birden bişey olmaz. Afiyet şeker olsun.Haftasonuna gireceğimiz bu saatlerde ufak bir kaçamağı hakettim
5 gündür ağzıma sürmemiştim
Ekli dosyayı görüntüle 46197
Eyvallah hocamZamanı gelmiş artık. Haftada birden bişey olmaz. Afiyet şeker olsun.
Tadımlıksa aslında pek sıkıntı olmaz ama bizim tadımlıklar da normal insanların tadımlıklarına pek benzemiyor. ????Eyvallah hocam
Haftada 6 gün civarı abartmadan tadımlık içen ben haftada 2-3 günü geçmeyeceğim bir süre
Bu hafta gidişat iyi
Tadımlık olayı ağzıma bulaştığına değmeliTadımlıksa aslında pek sıkıntı olmaz ama bizim tadımlıklar da normal insanların tadımlıklarına pek benzemiyor. ????
Ahhh o tabağı karşıma alıp dakikalarca izlerim ????Bugünde eski günlerden bir anı olsun
Cümleten afiyet olsun
Ekli dosyayı görüntüle 46256
Ne güzeldi o günler