Hocam yapma! Bu nedir? Kim bu adam?
Hocam yapma! Bu nedir? Kim bu adam?
Geçmiş olsun hocamEkli dosyayı görüntüle 46661Ekli dosyayı görüntüle 46661cümleten afiyet olsun arkadaşlar... Canım çok sıkkın . Doktor arkadaşlar varsa forumda bana yardımcı olursa sevinirim. Sıkıntı eşim ile alakalı. Üç hastane gezdik kimse tanı koyamadı.
Teşekkür ederim hocam. Şu an için bir şey diyemiyorum. Yarın ultrason çekilecek. Dün gittiğimiz özel hastaneler acil bölümleri pek bir şey yapmadı. KBB doktorunun dediğine göre tükürük bezi intahaplanmasi. Aklıma başka şeyler geldi. Ultrason sonucuna göre nöroloji doktoruna yönlendirme yapa bilirim demiş.Acil sifalar dilerim. @Serkan35
Umarım ciddi birşey yoktur.
Vur vur inlesin @Haydar dinlesinekmek yoksa pasta yiyin misali lüfer yoksa çupra yiyoz
Ekli dosyayı görüntüle 46629
Gecmis olsun hocam, sonuc cikmadan aklina kotuyu getirme lutfen. vesveseler isi yokusa surmekten oteye gecmez.Teşekkür ederim hocam. Şu an için bir şey diyemiyorum. Yarın ultrason çekilecek. Dün gittiğimiz özel hastaneler acil bölümleri pek bir şey yapmadı. KBB doktorunun dediğine göre tükürük bezi intahaplanmasi. Aklıma başka şeyler geldi. Ultrason sonucuna göre nöroloji doktoruna yönlendirme yapa bilirim demiş.
Çok geçmiş olsun serkanım.Teşekkür ederim hocam. Şu an için bir şey diyemiyorum. Yarın ultrason çekilecek. Dün gittiğimiz özel hastaneler acil bölümleri pek bir şey yapmadı. KBB doktorunun dediğine göre tükürük bezi intahaplanmasi. Aklıma başka şeyler geldi. Ultrason sonucuna göre nöroloji doktoruna yönlendirme yapa bilirim demiş.
geçmiş olsun Serkan.Teşekkür ederim hocam. Şu an için bir şey diyemiyorum. Yarın ultrason çekilecek. Dün gittiğimiz özel hastaneler acil bölümleri pek bir şey yapmadı. KBB doktorunun dediğine göre tükürük bezi intahaplanmasi. Aklıma başka şeyler geldi. Ultrason sonucuna göre nöroloji doktoruna yönlendirme yapa bilirim demiş.
Teşekkür ederim abi.Çok geçmiş olsun serkanım.
Teşekkür ederim abi.geçmiş olsun Serkan.