Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acil sifalar dilerim. @Serkan35
Umarım ciddi birşey yoktur.
Teşekkür ederim hocam. Şu an için bir şey diyemiyorum. Yarın ultrason çekilecek. Dün gittiğimiz özel hastaneler acil bölümleri pek bir şey yapmadı. KBB doktorunun dediğine göre tükürük bezi intahaplanmasi. Aklıma başka şeyler geldi. Ultrason sonucuna göre nöroloji doktoruna yönlendirme yapa bilirim demiş.

Teşekkür ederim hocam. Şu an için bir şey diyemiyorum. Yarın ultrason çekilecek. Dün gittiğimiz özel hastaneler acil bölümleri pek bir şey yapmadı. KBB doktorunun dediğine göre tükürük bezi intahaplanmasi. Aklıma başka şeyler geldi. Ultrason sonucuna göre nöroloji doktoruna yönlendirme yapa bilirim demiş.
Gecmis olsun hocam, sonuc cikmadan aklina kotuyu getirme lutfen. vesveseler isi yokusa surmekten oteye gecmez.

geçmiş olsun Serkan. :)

Geri