Serkan35
Community
Teşekkür ederim hocam.Gecmis olsun hocam, sonuc cikmadan aklina kotuyu getirme lutfen. vesveseler isi yokusa surmekten oteye gecmez.
Teşekkür ederim hocam.Gecmis olsun hocam, sonuc cikmadan aklina kotuyu getirme lutfen. vesveseler isi yokusa surmekten oteye gecmez.
Çok geçmiş olsun abi. Acil şifalar dilerim.Ekli dosyayı görüntüle 46661Ekli dosyayı görüntüle 46661cümleten afiyet olsun arkadaşlar... Canım çok sıkkın . Doktor arkadaşlar varsa forumda bana yardımcı olursa sevinirim. Sıkıntı eşim ile alakalı. Üç hastane gezdik kimse tanı koyamadı.
Geçmiş olsun Serkan hocam, ihmal etme ,icinide ferah tut,aklına kötü şeyler getirme.Teşekkür ederim hocam. Şu an için bir şey diyemiyorum. Yarın ultrason çekilecek. Dün gittiğimiz özel hastaneler acil bölümleri pek bir şey yapmadı. KBB doktorunun dediğine göre tükürük bezi intahaplanmasi. Aklıma başka şeyler geldi. Ultrason sonucuna göre nöroloji doktoruna yönlendirme yapa bilirim demiş.
Abi fakirin önünde para sayma lütfen,3. ne yaw ! murcix duymasın yrn tekne devrilir valla benden söylemesiyarasınnn...Yapıştırrrrrrr...
Selam olsun 24 saatlik medeniyet macerasından..Bende aksiyon kameramı seyretmedeydim.. Bu sabah 3. lüferi alırken arkadaki görüntü..
Ekli dosyayı görüntüle 46711
Teşekkür ederim hocam.Çok geçmiş olsun abi. Acil şifalar dilerim.
Teşekkür ederim hocam.Geçmiş olsun Serkan hocam, ihmal etme ,icinide ferah tut,aklına kötü şeyler getirme.
Abi fakirin önünde para sayma lütfen,3. ne yaw ! murcix duymasın yrn tekne devrilir valla benden söylemesi
Abi fakirin önünde para sayma lütfen,3. ne yaw ! murcix duymasın yrn tekne devrilir valla benden söylemesi
Umarım benim de şu medeniyet/mars olayına ömrüm yeter be dedem.???? Mars özlemiyle yanıp tutuşuyorum yıllardır.yarasınnn...Yapıştırrrrrrr...
Selam olsun 24 saatlik medeniyet macerasından..Bende aksiyon kameramı seyretmedeydim.. Bu sabah 3. lüferi alırken arkadaki görüntü..
Ekli dosyayı görüntüle 46711
Ömür yetecekmiş gibi plan yapmak lazım.. Bebe üniversiteye başladığında benim mars seyahatlarım başladı.. plan şart.. bebeler önemli..Umarım benim de şu medeniyet/mars olayına ömrüm yeter be dedem.???? Mars özlemiyle yanıp tutuşuyorum yıllardır.
Benimde canım sıkıldı bu haberebugün morelim bozuk dernek,dün gece bi haber okudum,etil yasaklanıyor fln diye ,zaten yasal değildi ama mealini tam anlamadım,satan adama cezası yüksek olacak bu seferde kimse satmayacak gibi mi sizce?
demin yazıştım tedarikçiyle ,pek tedirginliği yoktu,böyle yazdı;Benimde canım sıkıldı bu habere
Zaten. Yasak. Resmi gazete yayınından itibaren 60 gün süresi var. O zaman stok...Benimde canım sıkıldı bu habere