Pikachu bile olsa içerim sorun yok ????Hadi gelde içekhello kitty kamufleli olacak ama şekil a 'daki gibi
Ekli dosyayı görüntüle 47064
Bgn hatun dedi hadi Munzur suyu kaynattim dökelim ,dedim bi sus bre cahil,anasonu etilde 1 gün demleyecegizabi küçük şişe uğraşmanın yanında ekonomikte değil ,birde farklı markada kullanip şunu gördüm, su koyunca beyazlamasi yavaş ,kokusu az vs. Neyse hak yolu buldumİlk fırsatta o anasonu ben de deneyeceğim @pablo Üstat.
Bol bol koymak istiyorum bende minicik minicik tüplerle uğraşmak istemiyorum...
Bugün benim bardaklar da geldi. Firma ligosu olmadan gelse daha da sevecegim. En azından bu sefer siyah renk. Geçen sefer yaldızlı sarı tenkti. 10.000 bardak bitene kadar devam edecek.
Afiyet olsun...
İlk defa park polisi diye bişey varmış onu gördüm,yandakileri paket ettiler alkolden, galiba birinin arandisi çıktı,bize baktı Pikachu ellemedilerPikachu bile olsa içerim sorun yok ????
Afiyet olsun ????
dikkatli ol pikachu. abi az şerbette bize ver diyen çıkarsa ayvasınBgn hatun dedi hadi Munzur suyu kaynattim dökelim ,dedim bi sus bre cahil,anasonu etilde 1 gün demleyecegizabi küçük şişe uğraşmanın yanında ekonomikte değil ,birde farklı markada kullanip şunu gördüm, su koyunca beyazlamasi yavaş ,kokusu az vs. Neyse hak yolu buldum
İlk defa park polisi diye bişey varmış onu gördüm,yandakileri paket ettiler alkolden, galiba birinin arandisi çıktı,bize baktı Pikachu ellemediler
Ekli dosyayı görüntüle 47083
Gel ara sıra, özletme kendini bu kadar ????Pek dahil olamıyorum derneğe, muhabbete ama yazdan kalma bir foto ile selam vereyim herkese afiyet olsun. Ekli dosyayı görüntüle 47106
Foto yine yan çıktı
mekanı biliyon. ben geldim de yeterHammaddeyi 48 saat havalandirdim ,alfasol 1.5litreye 4.2ml koydum,kavaklidere üzüm suyu full şişe 200ml ,offfff diyorum ,çok iyi oldu. @comandante ahanda şimdi sana verebilirim abi,yarin akşam ara beni,o taraflarda olucam
Barter menüsünde ne var ????Hammaddeyi 48 saat havalandirdim ,alfasol 1.5litreye 4.2ml koydum,kavaklidere üzüm suyu full şişe 200ml ,offfff diyorum ,çok iyi oldu. @comandante ahanda şimdi sana verebilirim abi,yarin akşam ara beni,o taraflarda olucam
Afiyet olsun hocam. Neresi burası?
Tokat Reşadiye Gündoğdu ŞelalesiAfiyet olsun hocam. Neresi burası?