Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk fırsatta o anasonu ben de deneyeceğim @pablo Üstat.
Bol bol koymak istiyorum bende :) minicik minicik tüplerle uğraşmak istemiyorum... :)

Bugün benim bardaklar da geldi. Firma ligosu olmadan gelse daha da sevecegim. En azından bu sefer siyah renk. Geçen sefer yaldızlı sarı tenkti. :) 10.000 bardak bitene kadar devam edecek.
Afiyet olsun...

İlk fırsatta o anasonu ben de deneyeceğim @pablo Üstat.
Bol bol koymak istiyorum bende :) minicik minicik tüplerle uğraşmak istemiyorum... :)

Bugün benim bardaklar da geldi. Firma ligosu olmadan gelse daha da sevecegim. En azından bu sefer siyah renk. Geçen sefer yaldızlı sarı tenkti. :) 10.000 bardak bitene kadar devam edecek.
Afiyet olsun...
Bgn hatun dedi hadi Munzur suyu kaynattim dökelim ,dedim bi sus bre cahil,anasonu etilde 1 gün demleyecegiz:)abi küçük şişe uğraşmanın yanında ekonomikte değil ,birde farklı markada kullanip şunu gördüm, su koyunca beyazlamasi yavaş ,kokusu az vs. Neyse hak yolu buldum:)
Pikachu bile olsa içerim sorun yok ????
Afiyet olsun ????
İlk defa park polisi diye bişey varmış onu gördüm,yandakileri paket ettiler alkolden, galiba birinin arandisi çıktı,bize baktı Pikachu ellemediler:)
IMG-20201007-WA0020.jpg

Bgn hatun dedi hadi Munzur suyu kaynattim dökelim ,dedim bi sus bre cahil,anasonu etilde 1 gün demleyecegiz:)abi küçük şişe uğraşmanın yanında ekonomikte değil ,birde farklı markada kullanip şunu gördüm, su koyunca beyazlamasi yavaş ,kokusu az vs. Neyse hak yolu buldum:)

İlk defa park polisi diye bişey varmış onu gördüm,yandakileri paket ettiler alkolden, galiba birinin arandisi çıktı,bize baktı Pikachu ellemediler:)
Ekli dosyayı görüntüle 47083
dikkatli ol pikachu. abi az şerbette bize ver diyen çıkarsa ayvasın :D :D :D :D

95-96 yılları
Arkadaşla özendik şarap aldık bir şişe. Kuçuöldüren olma ihtimali yüksek ????
Hava buz. Üsküdar Şemsipaşa sahildeyiz. Herşey tamam ama tirbüşon yok. Uğraş uğraş mantarı küçükttük, sonra içeri doğru itmeye çalıştık. Neyse uzun uğraş sonrası başardık. Kafaya diktim karşımda polis. Aldı elimizden bizi de kovdu. İlk şarap macerası böyle geçti ????

Geri