Skazi
Community
Herşey yolunda mı hocam; nasıl moral motivasyon durumları? Gerçi masada 2 bardak varsa, illa gelir yerine keyifler. ????
Herşey yolunda mı hocam; nasıl moral motivasyon durumları? Gerçi masada 2 bardak varsa, illa gelir yerine keyifler. ????
Heisenberg kafaya dikeni görmüştüm de ,pinkman ilk oldu hocamafiyet olsunSıhhatinize. Ekli dosyayı görüntüle 46899
Teşekkür ederim. Rakım bitti, hanımın içeceklerini tırtıklıyorum bu aralar.Heisenberg kafaya dikeni görmüştüm de ,pinkman ilk oldu hocamafiyet olsun
Sağol hocam daha iyiyimHerşey yolunda mı hocam; nasıl moral motivasyon durumları? Gerçi masada 2 bardak varsa, illa gelir yerine keyifler. ????
Afiyet olsun hocamAman hep öyle ol hocam. Keyfim nasıl yerinde olmasın ki? Şunların güzelliğine bak.
Herkese afiyetler olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 46925
????????????????Aman hep öyle ol hocam. Keyfim nasıl yerinde olmasın ki? Şunların güzelliğine bak.
Herkese afiyetler olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 46925
Üstadım. Alıcı ödemeli kargo yaparsanız sevinirim. ...
Ellerine saglikadamın nasıl iyi müşterisi olduysam artık,bardak hediye etmiş @azash hocam sen bilmezsin ,alfasol kullanbugün siftahı yapıyorum ,sebil gibi olunca biraz çok koydum anasonu
Ekli dosyayı görüntüle 47063