Rast gele abi,denk gelirse Voltran yapmak lazımagalar sabah 4,5 kalk , denize in.. öğlen gel atıştır tekrar in sonra 6 da tekrar dön.. rakıya lüfere gömül şeklinde geçiyor hayat.. Elhamdülillah böyle iyi beya..
1 günlügüne indim medeniyete yarın yine firar bende.. yarasın içenlere.. RAKI İÇENLER ÖLDÜ DE , SU İÇEN ÖLMEDİ Mİ?
çapı yetmez onların.. Bizim lüferler 32- 42 cm arasında.. Ben yavaştan yükleyeyim sarı kızımı çıkayım yola..Rast gele abi,denk gelirse Voltran yapmak lazım
Ekli dosyayı görüntüle 47393
Tenceredeki su değil,havalandiriyom 2 gün lüfer kuru kuru gitmezçapı yetmez onların.. Bizim lüferler 32- 42 cm arasında..
Afiyet olsun hocam, lakin 24 saatte şişeyi haklamışsın ???? dernek olarak izlerken çakırkeyf olduk ????Ekli dosyayı görüntüle 47549Ekli dosyayı görüntüle 47549Cümleten afiyet olsun arkadaşlar... Lakin dernek çökmüş...
Afiyet olsun hocamEkli dosyayı görüntüle 47549Ekli dosyayı görüntüle 47549Cümleten afiyet olsun arkadaşlar... Lakin dernek çökmüş...
Teşekkür ederim sevgili kardeşim. Bilgi amaçlı bir şeyler yazmak istiyorum. Umarım faydası olur derneğe. İki şişe aldım. Kuruçay da bir abim var onun aracılığıyla aldım. Kendisi içkinin Kıbrıs dan geldiğini söyledi. 140 TL dedi. Tabi ben elime ulaşınca içkiler evyap olduğunu görür görmez anladım. Bu aralar sahte içkiden ölen insanlar mevcut. Gerçi sahte içki demiyelim. Metil alkol kaynaklı ölümler oldu. Bende biraz araştırma yaptım ve test kiti aldım. Onunda resmini birazdan atacağım. Evyap kullanan arkadaşlar dikkatli olsun lütfen. Birisi yada birileri piyasa metil alkol sürdü. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.Afiyet olsun hocam
Şişe dibi görmüş
Şırınga yardımı ile 3 CC toz karışıma ilave yapılıyor.Ekli dosyayı görüntüle 47592Ekli dosyayı görüntüle 47592kit bu arkadaşlar. 5 adet şeklinde satılıyor. Karışım içkiler için bu kullanılıyor. Sek etil için ayrı bir kit var.
Serkan linki varsa onuda paylaş., belki alıp kullanmak isteyenler olabilir. aman sende dikkat et abimEkli dosyayı görüntüle 47592Ekli dosyayı görüntüle 47592kit bu arkadaşlar. 5 adet şeklinde satılıyor. Karışım içkiler için bu kullanılıyor. Sek etil için ayrı bir kit var.
Abi link paylaşımı nasıl yapılır bilmiyorum. Direk site ismi yazayım.Serkan linki varsa onuda paylaş., belki alıp kullanmak isteyenler olabilir. aman sende dikkat et abim
Bal şeker olsun kardeşim....
Teşekkür ederim sevgili kardeşim. Bilgi amaçlı bir şeyler yazmak istiyorum. Umarım faydası olur derneğe. İki şişe aldım. Kuruçay da bir abim var onun aracılığıyla aldım. Kendisi içkinin Kıbrıs dan geldiğini söyledi. 140 TL dedi. Tabi ben elime ulaşınca içkiler evyap olduğunu görür görmez anladım. Bu aralar sahte içkiden ölen insanlar mevcut. Gerçi sahte içki demiyelim. Metil alkol kaynaklı ölümler oldu. Bende biraz araştırma yaptım ve test kiti aldım. Onunda resmini birazdan atacağım. Evyap kullanan arkadaşlar dikkatli olsun lütfen. Birisi yada birileri piyasa metil alkol sürdü. Ölenlere Allah'tan rahmet diliyorum.