Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kargo dahil fiyatı 4.000 TL. olarak bilgilendirdi firma.
Ürünün malzeme kalitesi, elektrik tüketimi, çalışma sesi, ürünün stabil olarak kullanılabilirlik süresi, bakım maliyetleri, güvenlik riskleri...
Aklımda deli sorular.
65 TL olarak temin ettiğim litrelik etil hesabıyla 4.000/65= 62 lt.
2020 yılı içerisinde aldığım etil miktarı 40 lt olmuş :)
Kaba bir hesapla 2 yıl içerisinde parasını çıkartır.
Bireysel olarak kolay kolay alınabilecek bir ürün değil. Ancak güvenli etile ulaşma imkanı ortadan kalkarsa düşünülebilir şahsım adına...

En güzeli dernek olarak alalım 4 tane. İştirakçilere sürekli etil üretsin :)
arkadaşım kur düşükken 2500e almış,çok memnun,cebini verdi adamın ,baya ilgi alakalı dedi,selam söyle indirim yapar dedi:)Kasım ilk hafta geldiğimde beraber gideriz istersen ,herseyi sorarız.Ben maliyetten ziyade son haberlerden dolayı biraz tırstım dışarıdan hazır etil almaya,birde yasalar değişiyor bulmak etmek kolay olmayabilir ileride.

Kargo dahil fiyatı 4.000 TL. olarak bilgilendirdi firma.
Ürünün malzeme kalitesi, elektrik tüketimi, çalışma sesi, ürünün stabil olarak kullanılabilirlik süresi, bakım maliyetleri, güvenlik riskleri...
Aklımda deli sorular.
65 TL olarak temin ettiğim litrelik etil hesabıyla 4.000/65= 62 lt.
2020 yılı içerisinde aldığım etil miktarı 40 lt olmuş :)
Kaba bir hesapla 2 yıl içerisinde parasını çıkartır.
Bireysel olarak kolay kolay alınabilecek bir ürün değil. Ancak güvenli etile ulaşma imkanı ortadan kalkarsa düşünülebilir şahsım adına...

En güzeli dernek olarak alalım 4 tane. İştirakçilere sürekli etil üretsin :)
Kendi yaptığımızın da maliyeti olacak daha. Turbo maya 35 TL, 8 kg falan şeker 65 TL, damacana su 15 TL, toplam 105 TL ye 2, 5 lt %96 göbek etil elde edilir. Litresi 42 TL ye gelir.
4000/(65-42=)173 lt de amorti ediyor. ????
Tabi işin şakası bir yana esas mesele sağlık.
Bir de cihazın soğutmasının fanla olması büyük avantaj.

Kendi yaptığımızın da maliyeti olacak daha. Turbo maya 35 TL, 8 kg falan şeker 65 TL, damacana su 15 TL, toplam 105 TL ye 2, 5 lt %96 göbek etil elde edilir. Litresi 42 TL ye gelir.
4000/(65-42=)173 lt de amorti ediyor. ????
Tabi işin şakası bir yana esas mesele sağlık.
Bir de cihazın soğutmasının fanla olması büyük avantaj.
Aslında cihaz çok mantıklı Üstat.
Hele ki çevremizde yoğun etil kullanan arkadalar, dostlar varsa.
Şu önümüzde ki 2 ay piyasanın nereye gideceğine bir bakalım. Temin zorluğu yaşadığımız noktada çözüm olması yüksek ihtimal.
@pablo Üstat. Umarım müsait olurum ve beraber gidip ziyaret ederiz satıcıyı.

Bu arada anasonundan memnun kaldığım firmanın alkol test kiti de varmış. Fiyat olarak da uygun geldi. Şuraya linki bırakayım. Ben henüz almadım. Kısa zamanda vereceğim anason ve test kiti siparişini.

Aslında cihaz çok mantıklı Üstat.
Hele ki çevremizde yoğun etil kullanan arkadalar, dostlar varsa.
Şu önümüzde ki 2 ay piyasanın nereye gideceğine bir bakalım. Temin zorluğu yaşadığımız noktada çözüm olması yüksek ihtimal.
@pablo Üstat. Umarım müsait olurum ve beraber gidip ziyaret ederiz satıcıyı.

Bu arada anasonundan memnun kaldığım firmanın alkol test kiti de varmış. Fiyat olarak da uygun geldi. Şuraya linki bırakayım. Ben henüz almadım. Kısa zamanda vereceğim anason ve test kiti siparişini.
abi zaten Ankaraya rus kimya mühendisleriyle gelicem başka bi iş için. Bunlara 96'lık sek shot içirtir kalite kontrol yaptırırız:)alayı gurme olmuştur heralde:)

Adam 22 yıl önce bu şarkıyı yapmış. O zamanki kılık kıyafetimizi genel olarak dinlenen müzikleri vs düşününce ne diyeceğimi bilemedim.
Danslara takılmayalım. ????????
Ben de acayip "ah canım Ahmet" dinlerdim. Şarkıları,sesi, tarzı, yorumu bambaşkaydı.
Hadi bende onu ekleyeyim ???? ayrıca bunlar kardeş galiba. Emin değilim, çok hatırlamıyorum ama benziyorlar da.

Geri