Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben de acayip "ah canım Ahmet" dinlerdim. Şarkıları,sesi, tarzı, yorumu bambaşkaydı.
Hadi bende onu ekleyeyim ???? ayrıca bunlar kardeş galiba. Emin değilim, çok hatırlamıyorum ama benziyorlar da.
İkisi de gurbetçi. Türkiyedeki genel kitleye hitap etsin diye tarzlarını eğip bükmediler ve sönüp gittiler.
Bu İnanın ve şarkısının ismini yıllardır bir türlü hatırlayamıyordum. Lan diyorum bi adam vardı, bi şarkı söylüyordu acayip birşeydi. Müziği nın nın nın nıııııııındı.???????? Google a bulmak için yazdıklarımı buraya yazıp iq mu ifşa etmeyim şimdi. ????
Neyse gel zaman git zaman, sonunda ekşide 90'lı yılların unutulmaz şarkıları başlığında rastladım kendisine.
Bu arada dikkatli bakınca sanki kardeş değil de ikisi aynı kişiymiş gibi geldi. ????

Sanırım bişeyler olmuş ve aradaki mesajlar silinmiş. Yoksa Serkanın bana saracak hali yoktur herhalde.????
Hem anlamıyorum ki.. Altı üstü iki kadeh içip biraz goygoy yapıyoruz.

Sanırım bişeyler olmuş ve aradaki mesajlar silinmiş. Yoksa Serkanın bana saracak hali yoktur herhalde.????
Hem anlamıyorum ki.. Altı üstü iki kadeh içip biraz goygoy yapıyoruz.
bence de seninle alakalı bi olay değil.
senin mesajını beğeni saati ile banlandığı yorum arasında 1 saaten fazla süre var.
başka bir konuda olay gelişti ve burada içini döktü sanki :D

Kargo dahil fiyatı 4.000 TL. olarak bilgilendirdi firma.
Ürünün malzeme kalitesi, elektrik tüketimi, çalışma sesi, ürünün stabil olarak kullanılabilirlik süresi, bakım maliyetleri, güvenlik riskleri...
Aklımda deli sorular.
65 TL olarak temin ettiğim litrelik etil hesabıyla 4.000/65= 62 lt.
2020 yılı içerisinde aldığım etil miktarı 40 lt olmuş :)
Kaba bir hesapla 2 yıl içerisinde parasını çıkartır.
Bireysel olarak kolay kolay alınabilecek bir ürün değil. Ancak güvenli etile ulaşma imkanı ortadan kalkarsa düşünülebilir şahsım adına...

En güzeli dernek olarak alalım 4 tane. İştirakçilere sürekli etil üretsin :)

Kimse uğraşmaz bence.. Ama süper fikir.. ben varım..

selam vermeden girdik mekana..Selam olsun içenlere.. sabah 5 te kalkıp lüfere git.. öğlen dön toparlan medeniyete in.. arabanın eksiklerini hallet (çarşamba tüv muayene var) kafa bi milyon idare edin..
Ama burada yaşanmaz içilmez mi abiiiiiiii... en sağdaki tekne benim ASENA...

1603730094199.png

Son düzenleme:
selam vermeden girdik mekana..Selam olsun içenlere.. sabah 5 te kalkıp lüfere git.. öğlen dön toparlan medeniyete in.. arabanın eksiklerini hallet (çarşamba tüv muayene var) kafa bi milon idare edin..
Ama burada yaşanmaz içilmez mi abiiiiiiii... sağdaki tekne benim ASENA...

Ekli dosyayı görüntüle 47814
iyide bir değil iki değil,fakirin önünde para sayma diye kaç kere yazdık be abi:)iki damacanayla uğrasam da bi barter yapsak olmaz mı?:)

@Serkan35 için bu duble.. bi şarkı cover ı vardı radyoda .. dur hatırlayacam inşallah.. içtim sabaha kadar yaşla doldu gözlerim.. buldummmm.
Hobaa yutuba sordum hep meşhurlar çıkıyordu ki.. bu aksaçlıları buldum.. Cümbüşü de çok severim be...
İçelimmmm...

@Haydar abi sen buraya gel bu arkadaşlarla masa ayarlamazsam bana her ağzına geleni söylemekte serbestsin. Hepsini yakinen tanırım şişman olan arkadaşla 15 yıl mesai yapmışlığım var, cümbüş çalan da abisi.

Geri