Dernekler Dernek Adı Altında Birleşip İçen SihirliBuharcılar Derneği

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeaSH07
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Siz hiç votkayı rakı sanıp yanlışlıkla diğer bir şişenin dibinde kalan rakıyla karıştırıp sonra da
"neden beyazlamıyor bu meret!! "
"ne biçim rakı bu!! "
diye contaları yaktınız mı? Ben az önce yaktım. :D
İçen dostlara afiyet olsun. Foto yok bu sefer. Rakı kadehinde su renginde içecek resmi atmak içime sinmedi. ????

Bu nasıl bir büyü nasıl bir nazar,arabayi yaptırdım çıktım Ankara'dan Adapazarı'nda yine kaldım:)ama çekici üzerinde İstanbul'a gitmekte değişik tecrübe oldu,trenle gidioz sanki:)neyse biraz hazır rakı vardı demleme demlene gidioz yavaştan,afiyetler herkese;
Ekli dosyayı görüntüle 45977
Her musibetten bana gelme yahu ????
Git kurşun mu döktürüyon, çaput mu bağlıyon, kutsal şarapla banyo mu yapıyon, birşeyler yap işte ????????????
barter adı altında çöktüğün likitler mi kovalıyor seni yoksa ????

Geçmiş olsun ????

Bu nasıl bir büyü nasıl bir nazar,arabayi yaptırdım çıktım Ankara'dan Adapazarı'nda yine kaldım:)ama çekici üzerinde İstanbul'a gitmekte değişik tecrübe oldu,trenle gidioz sanki:)neyse biraz hazır rakı vardı demleme demlene gidioz yavaştan,afiyetler herkese;
Ekli dosyayı görüntüle 45977
Gelip de sanayide malzemeleri vermedigime bir daha pişman oldum...

Her musibetten bana gelme yahu ????
Git kurşun mu döktürüyon, çaput mu bağlıyon, kutsal şarapla banyo mu yapıyon, birşeyler yap işte ????????????
barter adı altında çöktüğün likitler mi kovalıyor seni yoksa ????

Geçmiş olsun ????
Yav bide dün Konya'da Mevlana + 5 turbeye gittim,yanlışlıkla sol ayaklami girdim ne:)
Gelip de sanayide malzemeleri vermedigime bir daha pişman oldum...
Adam 1.5 saat dedi 5 saatte verdi arabayı,bileydim uzak değilse gel derdim:)neyse sakla iyice demlensin abi ,gelicem yine oraya 1 hafta 10 güne,hemde bu sefer direk İstanbul'dan gelirim atomluk biberlerinide getiririm.gelmeden karşılıklı 3 kere tahtaya vurup tututu masallah kem gözlere şiş vs demeyi unutmayalım :)

Geri