Her musibetten bana gelme yahu ????Bu nasıl bir büyü nasıl bir nazar,arabayi yaptırdım çıktım Ankara'dan Adapazarı'nda yine kaldımama çekici üzerinde İstanbul'a gitmekte değişik tecrübe oldu,trenle gidioz sankineyse biraz hazır rakı vardı demleme demlene gidioz yavaştan,afiyetler herkese;
Ekli dosyayı görüntüle 45977
Gelip de sanayide malzemeleri vermedigime bir daha pişman oldum...Bu nasıl bir büyü nasıl bir nazar,arabayi yaptırdım çıktım Ankara'dan Adapazarı'nda yine kaldımama çekici üzerinde İstanbul'a gitmekte değişik tecrübe oldu,trenle gidioz sankineyse biraz hazır rakı vardı demleme demlene gidioz yavaştan,afiyetler herkese;
Ekli dosyayı görüntüle 45977
Yav bide dün Konya'da Mevlana + 5 turbeye gittim,yanlışlıkla sol ayaklami girdim neHer musibetten bana gelme yahu ????
Git kurşun mu döktürüyon, çaput mu bağlıyon, kutsal şarapla banyo mu yapıyon, birşeyler yap işte ????????????
barter adı altında çöktüğün likitler mi kovalıyor seni yoksa ????
Geçmiş olsun ????
Adam 1.5 saat dedi 5 saatte verdi arabayı,bileydim uzak değilse gel derdimneyse sakla iyice demlensin abi ,gelicem yine oraya 1 hafta 10 güne,hemde bu sefer direk İstanbul'dan gelirim atomluk biberlerinide getiririm.gelmeden karşılıklı 3 kere tahtaya vurup tututu masallah kem gözlere şiş vs demeyi unutmayalımGelip de sanayide malzemeleri vermedigime bir daha pişman oldum...
afiyet olsun,üzüm suyu bulup deneyebildin mi abi?
yok lüfer peşindeyim.. gelmeye başladılar.. Ama havalar müsade etmiyor bi türlü..afiyet olsun,üzüm suyu bulup deneyebildin mi abi?
Rast gele,neyse uğraşma o zaman bende yapılmışı var,barter yaparızyok lüfer peşindeyim.. gelmeye başladılar.. Ama havalar müsade etmiyor bi türlü..
barter ne yaa.. yolla diyene yollarımmm.. Sikinti yokkk.. 52 54 derece bol vg li.. defne ile demlenmiş..Rast gele,neyse uğraşma o zaman bende yapılmışı var,barter yaparız
Abi 54 ne yaw,gündüz vakti durduk yere güneş tutulması yaşatırsındefne yaprağı bende denemek istiyorum,yeni demlemeye ekleyeyim bari.barter ne yaa.. yolla diyene yollarımmm.. Sikinti yokkk.. 52 54 derece bol vg li.. defne ile demlenmiş..
hayırdır kadooo?????????Bir süre alkole ara vermem gerekti , çok nadir tüketeceğim
Cümleten afiyet olsun