• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sıfırı biraz zor.
Ama deck satışları başlayınca muhtemelen 2. el piyasasına bolca Majör girecektir.
Çoğumuz da bir sürü baca var. Ama deck yok...
Gerçi bende deck de çok..
major drop kit lazım abe :D
Sıfırı biraz zor.
Ama deck satışları başlayınca muhtemelen 2. el piyasasına bolca Majör girecektir.
Çoğumuz da bir sürü baca var. Ama deck yok...
Gerçi bende deck de çok..
abe drop kit lazım :D samanlıkta varmı :D

hayırlı akşamlar herkese. Abiler kardeşler ben ilk v2-ni alanlardanım ve hala hava ayar yüzüyündeki hava kaçağını engellemiş değilim. Oring değişimide yardımcı olmadı teflon bant sardım yüzüyün altından ve yalnızca en küçük deliği açık bıraktım fakat ne estetik ne de içim keyfi konusunda tatmin etmedi. Yapa bileceğim başka birşey var mı acaba?

hayırlı akşamlar herkese. Abiler kardeşler ben ilk v2-ni alanlardanım ve hala hava ayar yüzüyündeki hava kaçağını engellemiş değilim. Oring değişimide yardımcı olmadı teflon bant sardım yüzüyün altından ve yalnızca en küçük deliği açık bıraktım fakat ne estetik ne de içim keyfi konusunda tatmin etmedi. Yapa bileceğim başka birşey var mı acaba?
Yüzüğe kalın oring takar yada bişi sarar sanız. Yüzük ile base arası açılıyor ve hava kaçağı artıyor. Daha ince oringler deneyin, yüzük gevşek olabilir nispeten ama base ile yüzük arası kapalı olduğundan daha az hava çıkışı girişi oluyor.. Olanda gayet yeterli sıklıkta içim sağlıyor..
Oringlerin biri bile kalın olursa hava akışı artıyor..
Paketten ince olanları deneyip boş tank ile deneme yapabilirsiniz.

Geri