MoNoT10
Council
Bunun cevabini bilmem ama bu gidişle biz onu gorecez heral ????????????Zeki Müren de bizi görecek mi? ????
Bunun cevabini bilmem ama bu gidişle biz onu gorecez heral ????????????Zeki Müren de bizi görecek mi? ????
major drop kit lazım abeSıfırı biraz zor.
Ama deck satışları başlayınca muhtemelen 2. el piyasasına bolca Majör girecektir.
Çoğumuz da bir sürü baca var. Ama deck yok...
Gerçi bende deck de çok..
abe drop kit lazım samanlıkta varmıSıfırı biraz zor.
Ama deck satışları başlayınca muhtemelen 2. el piyasasına bolca Majör girecektir.
Çoğumuz da bir sürü baca var. Ama deck yok...
Gerçi bende deck de çok..
Bende ki atıl durumda.olan 2 taneyi paylaştım. Şu an boşta yok.major drop kit lazım abe
abe drop kit lazım samanlıkta varmı
Ben çekilişten umudu kestim hocam.Deck satışa çıksada deck alsam diye bekliyorum.çekiliş ne zaman olacak?
Majörle ilgili dikkat edeceğin en önemli hususBiz yedek deck beklerken camda bitmiş
O cumhuriyet e başbakan olmak isteyen adamlar tanıyorum ben????????????Majöristan Cumhuriyeti ????
Ekli dosyayı görüntüle 28678
Artık Cumhuriyetler de başbakan yok...O cumhuriyet e başbakan olmak isteyen adamlar tanıyorum ben????????????
Başkanda tanıyorum????Artık Cumhuriyetler de başbakan yok...
Majöristan Cumhuriyeti ????
Ekli dosyayı görüntüle 28678
Yüzüğe kalın oring takar yada bişi sarar sanız. Yüzük ile base arası açılıyor ve hava kaçağı artıyor. Daha ince oringler deneyin, yüzük gevşek olabilir nispeten ama base ile yüzük arası kapalı olduğundan daha az hava çıkışı girişi oluyor.. Olanda gayet yeterli sıklıkta içim sağlıyor..hayırlı akşamlar herkese. Abiler kardeşler ben ilk v2-ni alanlardanım ve hala hava ayar yüzüyündeki hava kaçağını engellemiş değilim. Oring değişimide yardımcı olmadı teflon bant sardım yüzüyün altından ve yalnızca en küçük deliği açık bıraktım fakat ne estetik ne de içim keyfi konusunda tatmin etmedi. Yapa bileceğim başka birşey var mı acaba?
O benim de dikkatimi çekti. Castle long ile buram buram bourbon aroması geliyor, drop daha tatlı ediyor. Alkol tüketsem bourbon severim demekki