S
shivers
Misafir
O adamın likit bitince camı nasıl çıkarttığını merak ediyorum aslında. ????
Takarken ben ona dikkat ettim. Taktıktan sonra iki üç tur daha döndürdü. Bence rahat çıkartmıştır. Hatta o kadar rahattır ki cebinde yada orda burda üstü başı likit olmuştur. İlk bize geldiğinde de atoyu topcapten tutup kaldırınca topcap çok rahat çıkıyordu. Üstü başı likit olduysa da haketti ama.O adamın likit bitince camı nasıl çıkarttığını merak ediyorum aslında. ????
Sohbet muhabbet biraz da espriydi hocam. Bir şeyi merak ettiğim yok kendi adıma konuşayım. Merak eden varsa diye videoyu paylaştım bu kadar.Neyi merak ediyoruz ki, olmamış dese ne yapacaksınız.
Ulan adam olmamış dedi hanım kaldır şunları çöpe at mı diyeceksiniz.
Yada bayıldı ayıldı herif. Heyt be ne atomizer aldık mı diyeceksiniz. Onca yaygarayı koparan da bizim bu forumdu unutmayın da sonra asın bayrakları ????
Hocam lafım sana değildi yahu, üzerine alındığına üzüldüm ????????Sohbet muhabbet biraz da espriydi hocam. Bir şeyi merak ettiğim yok kendi adıma konuşayım. Merak eden varsa diye videoyu paylaştım bu kadar.
Pamuklama hatalı sanırım hocam. Hiç karşılaşmadım bu sorunlaAğıza likit gelme olayını nasıl çözdünüz?
Yok alınmadım bir şeye üstad üzülme öylesine yazdım. Yoksa elin italyanı majorü benden senden iyi mi bilecekHocam lafım sana değildi yahu, üzerine alındığına üzüldüm ????????
Valla üstad bende aynı dertten muzdariptim drop kitte.Ağıza likit gelme olayını nasıl çözdünüz?
Arada benim de ağzıma likit geliyor.
Ve KENDİMCE sebebi, pamuğu bol kullanınca chimneyin iç duvarına temas.ediyor ve zincir çekimde oradan ağıza likit yürüyor.
Drop kit de kubbe içten daha dar oldugu için bu durum daha fazla yasaniyor.
BENİM çözümün, Drop kit de 2mm ye sarım yapmak, pamuğu çok kalın kullanmamak, chimneyi takmadan önce cımbız ile pamuğun dış hatlarini düzeltmek.
Ayrıca watt inuygun değerde.tutmak da önemli.
26 ga ile 2.5 mm 6 tür civarı sariyorsaniz yaklaşık 17-20 watt gibi bir değere ihtiyacınız oluyordur.
Bunun altında watlarda pamuğa gelen likit yeterince hızlı buharlasamayip yine.duvatlardan yukarı yürüyebilir.
Çık zincir çekim sevmedigimden pek fazla yaşamıyorum bu sorunu.
Bazı arkadaşlar driptipden olduğunu iddia ediyor ama ben sanmıyorum.
teşekkür ederim hocam bunu bi deniyeyimValla üstad bende aynı dertten muzdariptim drop kitte.
@azash üstada danıştım durumu onun bana verdiği cevap dene istersen sende bir
Uygulmalı eğitim verilir ????teşekkür ederim hocam bunu bi deniyeyim
Majördante...Uygulmalı eğitim verilir ????
estağfurullah üstat. o size yakışır. ben acemiyim, sizin yazdıklarınızı okuyup öğreniyorum halaMajördante...
Neyi merak ediyoruz ki, olmamış dese ne yapacaksınız.
Ulan adam olmamış dedi hanım kaldır şunları çöpe at mı diyeceksiniz.
Yada bayıldı ayıldı herif. Heyt be ne atomizer aldık mı diyeceksiniz. Onca yaygarayı koparan da bizim bu forumdu unutmayın da sonra asın bayrakları ????
Driptip içini 3.5mmye çıkarınca ağıza likit gelmiyorAğıza likit gelme olayını nasıl çözdünüz?
hahahaha cumartesi şaaparız abiUygulmalı eğitim verilir ????