comandante
Council
yanlış anlaşılma olmasın. majör şeetçezhahahaha cumartesi şaaparız abi
yanlış anlaşılma olmasın. majör şeetçezhahahaha cumartesi şaaparız abi
Yok be abim.estağfurullah üstat. o size yakışır. ben acemiyim, sizin yazdıklarınızı okuyup öğreniyorum hala
çelik muz tütün ver abi bana v1.0 v1.1Yok be abim.
Benimkisi tamamen pozitif ayrımcılık.
Ben Majoru sevmeyi, sevdim.
Evrene olumlu mesaj gönderince, Majör de karşıma hep sorunsuz çıktı.
Çoğu zaman tüm günü 1 mod 1 atomizer ile tamamlıyorum.
Biliyorum ki atomizerin akıtıp modumu bozmayacak, üstümü başımı batirmayacak.
Zaten sigara olayı tamamen bitti.
Çileğin tadı, muzun kokusu, tütünün bilmem nesi de olmayı versin
mumdan çıkmış yangınyanlış anlaşılma olmasın. majör şeetçez
amacı unutmamak lazım. hep kaçırdığımız nokta bu esasında. amaç araç haline dönüşüyor bi müddet sonra.Yok be abim.
Benimkisi tamamen pozitif ayrımcılık.
Ben Majoru sevmeyi, sevdim.
Evrene olumlu mesaj gönderince, Majör de karşıma hep sorunsuz çıktı.
Çoğu zaman tüm günü 1 mod 1 atomizer ile tamamlıyorum.
Biliyorum ki atomizerin akıtıp modumu bozmayacak, üstümü başımı batirmayacak.
Zaten sigara olayı tamamen bitti.
Çileğin tadı, muzun kokusu, tütünün bilmem nesi de olmayı versin
Abi o topa girmeseydinyeni bir baskı gurubunu fişekledim. hadi hayırlısı ???? ???? ???? ????
algı yaratmak değilki, baskı yaratıcazAbi o topa girmeseydin
Usta bizim yuzumuzden uyku uyuyamadi bir dönem.
Bu sefer uzaktan izleyeceğim. Algı yaratmayacagim. Kimseyi de kandirmayacagim
Hocam bir konuşmamızda, şu iş bitsin bir daha da girmem bu topa demişti Ramazan Bey. Bundan sonra yapsam bile kendime ve yakın çevreme yaparım, satışa çıkmam demişti. Gerçi majör v2 sorunları başlığının aktif olduğu, tüm camların çatır çatır kırıldığı dönemdi ama, bu ifadeye binaen artık ticari satış topuna girer mi? Kuşkuluyumyeni bir baskı gurubunu fişekledim. hadi hayırlısı ???? ???? ???? ????
Hocam bir konuşmamızda, şu iş bitsin bşr daha da girmem bu tppa demişti Ramazan Bey. Bundan sonra yapsam bile kendime ve yakın çevreme yaoarım, satışa çıkmam demişti. Gerçi majör v2 sorunları başlığının aktif olduğu, tüm camların çatır çatır kırıldığı dönemdi ama, bu ifadeye binaen artık ticari satış topuna girer mi? Kuşkuluyum
Adamcağız o kadar yoruldu ki, sizden gelecek hayır Allah'tan gelsin noktasına gelmiş olabilir.
Yaklaşık 3 sene önce bu işe baslamaya çalıştığımda, internette karşıma yapaysigara dışında birşey çıkmıyordu...Neden Majör?
Çok kısa bir süredir (1yıl) buharlıyorum. Basit bir hazır coilli sistemle (justfog P16A) başladım bu işe. İlk likitim Liqua'nın Tradational Tobacco suydu. Doğubankta bir satıcı abi gel bununla başla diye sattı. Ve gerçektende ne istediğimi bulmuş. Şanslıydım.
Şansım devam etti ilk tanıştığım iki vaper @oXelight usta ile @Leo Faonel üstad oldu. Onların sayesinde herşeyi öğrendim. Ve oXelight ustamın sayesinde majörle tanıştım. İlk atomizerim.
Daha sonra Beylikdüzü gurubu oluştu ve bir sürü atomizer mod likit denedim kardeşlerimin sayesinde.
Çok şey kattılar bana. Buradan hepsine teşekkür ederim tekrar.
Bu kadar atomizer denememe rağmen bana uygun 3 tane atomizer çıktı. Soğuk buhar verecek, vurumu yüksek olacak ve tabiki kurulumu dolduruşu rahat.
Majör, Fev ve Tilemahos Armed.
Şu anda üçünede sahibim ve zevkle kullanıyorum.
Orjinalliğini hesaba katarak bu üçünü kıyasladığımda diğer bütün herşeyleri eşit olsada maddi olarak majör 1 numarada.
Niye seçmeyeyim ki
Dipnot : Aroma takıntım yok. Sadece tütün ve sek buharlıyorum
Merhabalar. Major v2 sıfır almak istiyorum. Site de be zaman satışa açılıyor acaba? Biliyormusunuz?
Sıfırı biraz zor.Hadi ya ben o bilgiyi duymamıştım. Hatta geçen hafta burada biri bu hafta tekrar sitede satışa çıkacak demişti. Ben de sürekli kontrol ediyordum ama hala yoktu. En sonunda da tekrar burada sordum. Ve sizden bu bilgiyi alıyorum. Yazık olmuş. Yine de teşekkürler.