• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
estağfurullah üstat. o size yakışır. ben acemiyim, sizin yazdıklarınızı okuyup öğreniyorum hala :)
Yok be abim.
Benimkisi tamamen pozitif ayrımcılık.
Ben Majoru sevmeyi, sevdim. :)
Evrene olumlu mesaj gönderince, Majör de karşıma hep sorunsuz çıktı.
Çoğu zaman tüm günü 1 mod 1 atomizer ile tamamlıyorum.
Biliyorum ki atomizerin akıtıp modumu bozmayacak, üstümü başımı batirmayacak.
Zaten sigara olayı tamamen bitti.
Çileğin tadı, muzun kokusu, tütünün bilmem nesi de olmayı versin :)

Yok be abim.
çelik muz tütün ver abi bana v1.0 v1.1 :D

Yok be abim.
amacı unutmamak lazım. hep kaçırdığımız nokta bu esasında. amaç araç haline dönüşüyor bi müddet sonra.
bana sigara içirmeyecek en basit kolay ve zevk veren mod ve ato kombinasyonunu beğendiğin likitle destekle yeter aslında
ama çiğ süt emmişiz. hep bi arzu merak var içimizi yiyip bitiren :)

Abi o topa girmeseydin :)
Usta bizim yuzumuzden uyku uyuyamadi bir dönem. :)
Bu sefer uzaktan izleyeceğim. Algı yaratmayacagim. Kimseyi de kandirmayacagim :)
algı yaratmak değilki, baskı yaratıcaz :D
işin şakası bir yana biz ne desekte su yolunu kendi buluyor zaten ;)
kandırmak fiilini sevmedim bu arada. rüştünü ispatlamış belli bir aklı fikri olan insan gurubu. kendi kararını kendi versin.
başkasının tercihleri kararları beni hiç ilgilendirmez. ;)

yeni bir baskı gurubunu fişekledim. hadi hayırlısı ???? ???? ???? ????

Hocam bir konuşmamızda, şu iş bitsin bir daha da girmem bu topa demişti Ramazan Bey. Bundan sonra yapsam bile kendime ve yakın çevreme yaparım, satışa çıkmam demişti. Gerçi majör v2 sorunları başlığının aktif olduğu, tüm camların çatır çatır kırıldığı dönemdi ama, bu ifadeye binaen artık ticari satış topuna girer mi? Kuşkuluyum :unsure:

Hocam bir konuşmamızda, şu iş bitsin bşr daha da girmem bu tppa demişti Ramazan Bey. Bundan sonra yapsam bile kendime ve yakın çevreme yaoarım, satışa çıkmam demişti. Gerçi majör v2 sorunları başlığının aktif olduğu, tüm camların çatır çatır kırıldığı dönemdi ama, bu ifadeye binaen artık ticari satış topuna girer mi? Kuşkuluyum :unsure:
:D :D
AÇ.png

Neden Majör?
Çok kısa bir süredir (1yıl) buharlıyorum. Basit bir hazır coilli sistemle (justfog P16A) başladım bu işe. İlk likitim Liqua'nın Tradational Tobacco suydu. Doğubankta bir satıcı abi gel bununla başla diye sattı. Ve gerçektende ne istediğimi bulmuş. Şanslıydım.
Şansım devam etti ilk tanıştığım iki vaper @oXelight usta ile @Leo Faonel üstad oldu. Onların sayesinde herşeyi öğrendim. Ve oXelight ustamın sayesinde majörle tanıştım. İlk atomizerim.
Daha sonra Beylikdüzü gurubu oluştu ve bir sürü atomizer mod likit denedim kardeşlerimin sayesinde.
Çok şey kattılar bana. Buradan hepsine teşekkür ederim tekrar.
Bu kadar atomizer denememe rağmen bana uygun 3 tane atomizer çıktı. Soğuk buhar verecek, vurumu yüksek olacak ve tabiki kurulumu dolduruşu rahat.
Majör, Fev ve Tilemahos Armed.
Şu anda üçünede sahibim ve zevkle kullanıyorum.
Orjinalliğini hesaba katarak bu üçünü kıyasladığımda diğer bütün herşeyleri eşit olsada maddi olarak majör 1 numarada.
Niye seçmeyeyim ki;)

Dipnot : Aroma takıntım yok. Sadece tütün ve sek buharlıyorum :)

Son düzenleme:
Neden Majör?
Çok kısa bir süredir (1yıl) buharlıyorum. Basit bir hazır coilli sistemle (justfog P16A) başladım bu işe. İlk likitim Liqua'nın Tradational Tobacco suydu. Doğubankta bir satıcı abi gel bununla başla diye sattı. Ve gerçektende ne istediğimi bulmuş. Şanslıydım.
Şansım devam etti ilk tanıştığım iki vaper @oXelight usta ile @Leo Faonel üstad oldu. Onların sayesinde herşeyi öğrendim. Ve oXelight ustamın sayesinde majörle tanıştım. İlk atomizerim.
Daha sonra Beylikdüzü gurubu oluştu ve bir sürü atomizer mod likit denedim kardeşlerimin sayesinde.
Çok şey kattılar bana. Buradan hepsine teşekkür ederim tekrar.
Bu kadar atomizer denememe rağmen bana uygun 3 tane atomizer çıktı. Soğuk buhar verecek, vurumu yüksek olacak ve tabiki kurulumu dolduruşu rahat.
Majör, Fev ve Tilemahos Armed.
Şu anda üçünede sahibim ve zevkle kullanıyorum.
Orjinalliğini hesaba katarak bu üçünü kıyasladığımda diğer bütün herşeyleri eşit olsada maddi olarak majör 1 numarada.
Niye seçmeyeyim ki;)

Dipnot : Aroma takıntım yok. Sadece tütün ve sek buharlıyorum :)
Yaklaşık 3 sene önce bu işe baslamaya çalıştığımda, internette karşıma yapaysigara dışında birşey çıkmıyordu...
Adamın karşısına oxelight çıkmış.
Way arkadaş. Kimisi gerçekten şanslı...
:)
Önce sigarasız, sonra da buharsiz günlerimizde hepimize mutluluklar...

Merhabalar. Major v2 sıfır almak istiyorum. Site de be zaman satışa açılıyor acaba? Biliyormusunuz?

Sorunuza yapılacak esprileri düşünmeden edemedim üzerinize alınmayın..

Şaka bir yana üretici tekrar üretim yapılmayacağı bilgisi vermişti, Çok özel bir durum olmazsa sıfırını TR de bulamazsınız. . uzimods net adresinden bakabilirsiniz...

Hadi ya ben o bilgiyi duymamıştım. Hatta geçen hafta burada biri bu hafta tekrar sitede satışa çıkacak demişti. Ben de sürekli kontrol ediyordum ama hala yoktu. En sonunda da tekrar burada sordum. Ve sizden bu bilgiyi alıyorum. Yazık olmuş. Yine de teşekkürler.

Hadi ya ben o bilgiyi duymamıştım. Hatta geçen hafta burada biri bu hafta tekrar sitede satışa çıkacak demişti. Ben de sürekli kontrol ediyordum ama hala yoktu. En sonunda da tekrar burada sordum. Ve sizden bu bilgiyi alıyorum. Yazık olmuş. Yine de teşekkürler.
Sıfırı biraz zor.
Ama deck satışları başlayınca muhtemelen 2. el piyasasına bolca Majör girecektir.
Çoğumuz da bir sürü baca var. Ama deck yok...
Gerçi bende deck de çok..

Geri