comandante
Council
????
????
Dede. Evdemisin?
Adamlar bizden sonra aldı bizden önce inceleme yayınladı ????
İtalyanlardan inceleme gelmiş.
birde ne demiş onu anlasaydık keşke çeviri yapacak yokmu aramızda beylerAdamlar bizden sonra aldı bizden önce inceleme yayınladı ????
Gomutan video ayarlarında otomatik çeviri var. Türkçeye alıp bir denedim ama pek de bir şey anlamadım açıkçası.birde ne demiş onu anlasaydık keşke çeviri yapacak yokmu aramızda beyler
o çeviriyide çevirmek gerekiyo ???? ????Gomutan video ayarlarında otomatik çeviri var. Türkçeye alıp bir denedim ama pek de bir şey anlamadım açıkçası.
Ben bu arkadaş gibi pamuklasam çoktan decki likit basmıştı...
İtalyanlardan inceleme gelmiş.
Yanlış anlama ihtimalim yüksek ama yanlış anlamadıysam ileride drop kitler içinde yorumlarını söylecekler galiba. Malzemeleri tanıtıp direk yoruma geçti. Totto rossi bişiler anlatıyo işteAdama ahşap kutu göndermişler, orjinal chimney'i takmış inceleme diye koymuş. Ayıptır. Sonuna kadar hızlıca ilerlettim sanırım sadece tek hava kanalının performansından bahsetti. Diğerlerini denemedi bile... Bu inceleme mi şimdi?
Evet pamuklama benimde dikkatimi çekti. Ben de ilk öyle pamukladıydım tankın sonunda foşur foşur oldu. İtalyanlar bu işten anlamıyo hocam ahahahha Esas inceleme videosu sizin yapmanız lazım(tüm samimiyetimle söyledim). Sırf dikkatlerini çeker diye yorum da bıraktım video ya ama bakalım. Şu ultem drop kitleri de deneseler bari. Sizler burdan ultem drop kuru buhar veriyor diyince ben de gittim aynısını yazdım belki deneyip bi video daha çekerler diye.Ben bu arkadaş gibi pamuklasam çoktan decki likit basmıştı...
Coili de epey bir yukarı konumlandırmış.
Ve her fani gibi görünce siyah driptipi takmış.
Ya neyin ne işe yaradığını herkes zaten az çok tahmin ediyordur. Madem bu bir inceleme, aparatla nasıl coil sarıldığından tut, oringlerin nasıl çalıştığına kadar her şeyi detaylı bir şekilde anlatmaları lazım bence. İşlerini düzgün yapmamış puştlar. Satın almaya hiçbir etkisi olmayan bir inceleme(!) olmuş. Yüzüğü bile çevirmemiş ya herif.Yanlış anlama ihtimalim yüksek ama yanlış anlamadıysam ileride drop kitler içinde yorumlarını söylecekler galiba. Malzemeleri tanıtıp direk yoruma geçti. Totto rossi bişiler anlatıyo işte
Benim ki inceleme olmaz ki.Evet pamuklama benimde dikkatimi çekti. Ben de ilk öyle pamukladıydım tankın sonunda foşur foşur oldu. İtalyanlar bu işten anlamıyo hocam ahahahha Esas inceleme videosu sizin yapmanız lazım(tüm samimiyetimle söyledim). Sırf dikkatlerini çeker diye yorum da bıraktım video ya ama bakalım. Şu ultem drop kitleri de deneseler bari. Sizler burdan ultem drop kuru buhar veriyor diyince ben de gittim aynısını yazdım belki deneyip bi video daha çekerler diye.
Oringlerde sıkıntı yaşamadıysa hiç bulaşmamıştır o işe. Coil sarma aparatını sevdiğini falan söyledi ama söyledi geçti işte. Deck ilk versiyonla aynı dedi geçti. Tütünlü likitlerle başarılı dedi. Yüzüğü çevirmiş ya abi işte en son kurulum yaptığında daha ne olsun işini düzgün yapmamış gavurlarYa neyin ne işe yaradığını herkes zaten az çok tahmin ediyordur. Madem bu bir inceleme, aparatla nasıl coil sarıldığından tut, oringlerin nasıl çalıştığına kadar her şeyi detaylı bir şekilde anlatmaları lazım bence. İşlerini düzgün yapmamış puştlar. Satın almaya hiçbir etkisi olmayan bir inceleme(!) olmuş. Yüzüğü bile çevirmemiş ya herif.
Ya benimle misin İtalyanlarla mısın kardeşim sarasım var işte daaa ????Oringlerde sıkıntı yaşamadıysa hiç bulaşmamıştır o işe. Coil sarma aparatını sevdiğini falan söyledi ama söyledi geçti işte. Deck ilk versiyonla aynı dedi geçti. Tütünlü likitlerle başarılı dedi. Yüzüğü çevirmiş ya abi işte en son kurulum yaptığında daha ne olsun işini düzgün yapmamış gavurlar
Ayıp ettin. Ben oldum olası sevmem italyanları. Anca latakia doldurup içsin ibişler. Pamuğu da tıkadı amatör abi bunlar amatör. Dizmiş masaya kutudan çıkanları adına da review koymuş. Videonun başlangıcı bile tırt. Kurgu hep. Sen iste sararız ayıpsınYa benimle misin İtalyanlarla mısın kardeşim sarasım var işte daaa ????
Yürü beee...Ayıp ettin. Ben oldum olası sevmem italyanları. Anca latakia doldurup içsin ibişler. Pamuğu da tıkadı amatör abi bunlar amatör. Dizmiş masaya kutudan çıkanları adına da review koymuş. Videonun başlangıcı bile tırt. Kurgu hep. Sen iste sararız ayıpsın