• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
???????????? Gıpraşamıyorum ki beceremiyorum, gıpraşmayı bi becersem neler olacak ama, ben beceriksiz???? Senin Canın Sağolsun Komutanım. ????
Yazılarımı belki biri görür okur da, acır hediye etmek isterse, kabul ederım sorun değil????????
zarf atıyosunnnn ???? ???? etiketle destek verim sana bari ;) @aliexpress ???????????????? #corona_siyahcam :cool::p

zarf atıyosunnnn ???? ???? etiketle destek verim sana bari ;) @aliexpress ???????????????? #corona_siyahcam :cool::p
Oldu olacak Ordan sipariş vermişken yarasa çorbası da sipariş vereyim bari???????? işim aliexpress'e kaldıysa vay ki, vay, yok gümrükten geçtimi, ürünüm P. İ. M'de geçermi, ürün geçsede alsammı almassammı corona bana geçermi amanınnnn????????

Oldu olacak Ordan sipariş vermişken yarasa çorbası da sipariş vereyim bari???????? işim aliexpress'e kaldıysa vay ki, vay, yok gümrükten geçtimi, ürünüm P. İ. M'de geçermi, ürün geçsede alsammı almassammı corona bana geçermi amanınnnn????????

Göndereyim Ustadlarim.
Nasıl olsa kırılmıyor.
Komutanim, 3 adet yeterli midir?
Ve sana mı göndereyim? Nasıl oluyor sizin oralarda ulaşım, iletişim.

Geri