bende benim camı şefaf siyah bantla kaplıyacağım????.@azash hocam teşekkür ederim, @comandante aracılığıyla siyah camlı majörcüler sınıfına dahil olucaz sayenizde ????????
Ekli dosyayı görüntüle 29225
Komutan zaten kırar yakında toplu sipariş verir paylaştırırız aramızda ????bende benim camı şefaf siyah bantla kaplıyacağım????.
güle güle kullan
o zaman dua edelimde komutan çabuk kırsın????Komutan zaten kırar yakında toplu sipariş verir paylaştırırız aramızda ????
Adam yaşlı zaten çok uzun sürmez ????????o zaman dua edelimde komutan çabuk kırsın????
haydi @comandante komutanım sen başarırsın, kırarsın????????Adam yaşlı zaten çok uzun sürmez ????????
.@azash hocam teşekkür ederim, @comandante aracılığıyla siyah camlı majörcüler sınıfına dahil olucaz sayenizde ????????
Ekli dosyayı görüntüle 29225
Üzüldümm ama göbekte atıyom bi yandan. Çok çelişki içindeyim. Bunalıma soktun beni ???????????? Alma mazlumun ahını dimişler ????çok sağol komutanım????
kadir kıymet bilirim de, siyah camı kırmanı beklerken, ben kendi camımı az önce kırdım. ????????
çıktı aheste aheste????
????????göbek at hakkındır. al bak. ula dua ters tepti imi. ????????Ekli dosyayı görüntüle 29228
bi siyah camı hak ettim o zaman hahaha???????????????? ???? ????
Olsa tükkan senin ????????bi siyah camı hak ettim o zaman hahaha????????????