qersnc
Council
ne güzeller, keşkem benim olsalar????bundan sonra böyle paylaşıcam bende
Ekli dosyayı görüntüle 29262
ne güzeller, keşkem benim olsalar????bundan sonra böyle paylaşıcam bende
Ekli dosyayı görüntüle 29262
ne güzeller, keşkem benim olsalar????
Fıstıkları tek tekMesafe uzak olunca hedefi tutturamamışım, canım da nasıl helva çektiydi ????????????
ben okusla ikinizi kendim okuycam. haydar hoca var bende bi tane. ona okuyup üfleticem siziNazar Değmesin. Mod'ları, Ato'ları, Majör'leri Bi Hoca'ya Okutmak Lazım
????????Ekli dosyayı görüntüle 29276
ben okusla ikinizi kendim okuycam. haydar hoca var bende bi tane. ona okuyup üfleticem sizi
ne kadar sevimliler. gözlere bak hele????????aynısının simsiyahı var bende de. böyle atarlı oda. ????????aynı ben gibi
Ekli dosyayı görüntüle 29277
Bidakkaa Bidakkaa 200 e anlaştık 100 yazıyordu gördüm yancı hoca 100 e parmağını oynatmaz????????????Nazar Değmesin. Mod'ları, Ato'ları, Majör'leri Bi Hoca'ya Okutmak Lazım
????????Ekli dosyayı görüntüle 29276
Dur Alla sen şimdi linç edilicem, konuyu nereye getirdim diye, Majör'e din siyaset karıştırmayalım lütfen????????Bidakkaa Bidakkaa 200 e anlaştık 100 yazıyordu gördüm yancı hoca 100 e parmağını oynatmaz????????????
Enteresan bendeolum sen düzeltene kadar ben sildim bile
solo mu yolluyosun kırılan modumun yerine. tamam olur adresi atıyom ???? ???? ????
çıkarılacak ders : dedelerle gapışma dayyağı yersin ???? ???? ????Enteresan bende
Alintiladigim alintinin cevabini sildim simdi
Nasil bir girdaba girdim ben aloooo
Kurtarin beni ????????????
Abi su girdaptan cikayim bi basim döndü ????solo mu yolluyosun kırılan modumun yerine. tamam olur adresi atıyom ???? ???? ????
Onu yollayamam emanet zati ????solo mu yolluyosun kırılan modumun yerine. tamam olur adresi atıyom ???? ???? ????