Sukru1515
Community
YAKIŞIR MAŞALLAH@azash hocam teşekkür ederim, @comandante aracılığıyla siyah camlı majörcüler sınıfına dahil olucaz sayenizde ????????
Ekli dosyayı görüntüle 29225
YAKIŞIR MAŞALLAH@azash hocam teşekkür ederim, @comandante aracılığıyla siyah camlı majörcüler sınıfına dahil olucaz sayenizde ????????
Ekli dosyayı görüntüle 29225
Zalım geceler ????????????Ne oldu sade deck satışları yahu????
150 -180 ₺ arası olabilir bence. @azash üstat daha iyi bir fikir verebilir.Herkese selamlar Major 1.1+2 adet yedek plexi cam+ultem cam+bolca oring bunun fiyat olarak ederi nedir?
Telgrmdamiydi bu satan arkadas 200 satmis galiba eger oysaHerkese selamlar Major 1.1+2 adet yedek plexi cam+ultem cam+bolca oring bunun fiyat olarak ederi nedir?
Ürün benimdi fiyat araştırması yapıyordum. Burdan görüş alıncaya kadar satıldı.Telgrmdamiydi bu satan arkadas 200 satmis galiba eger oysa
He evet dogruÜrün benimdi fiyat araştırması yapıyordum. Burdan görüş alıncaya kadar satıldı.
140-150₺ arası alınabilir gibi duruyor.Herkese selamlar Major 1.1+2 adet yedek plexi cam+ultem cam+bolca oring bunun fiyat olarak ederi nedir?
Surayi bir v1.0 koyalim140-150₺ arası alınabilir gibi duruyor.
Ama.her ürünkendi alıcısını ve kendi fiyatını bulur.
Üretimi devam etmeyen ürünlere fiyat belirtmek çok da sağlıklı olmayabiliyor.
Alan memnun satan memnun ise sorun yok.
3 Majör aldım 2. elde.
85₺, 110₺ ve 160₺ fiyat verdim.
120₺ ye bir Majör sattım.
Aldığım 2 sıfır Drop kiti, ücretsiz merak eden arkadaslarla paylaştım.
Yani ne diyebilirim ki...
Alana da satana da hayırlı olsun. Ki bu olayda zaten ticaret bitmiş
????????
[/QUOT
Site neden acmiyor bilen varmi
Abiler selamlar. Dün akşam ilk kez ultem dropkit takıp nasıl bir değişim olacağına baktım.Buhar ve aroma konusunda sıkıntım yok.Tek sıkıntı ağzıma likit gelmesi
.Her puffta olmasa da geliyor
Varmıdır acaba bir çözüm ?
Ss dropkit'i tekrar taktım. Ultem'e dönünce deneyeceğim.ultem drip tip yerine delrin kullanın bende işe yarıyor