Emulate
Community
Om attim hocamYa abilerim bir arkdaşta deneme fırsatım oldu rüyalarıma giriyor yokmu elinde fazladan majör V2 olan tahta kutu normal ne olursa nekadar isterseniz yapın bir güzellik bea ☹
Om attim hocamYa abilerim bir arkdaşta deneme fırsatım oldu rüyalarıma giriyor yokmu elinde fazladan majör V2 olan tahta kutu normal ne olursa nekadar isterseniz yapın bir güzellik bea ☹
Konular karıştı heralde. Bu konu majör konusu hocam.Arkadaslar ion v2 ultem chimney var 4 ml olan isteyen var ise ücretsiz gönderebilirim
Yok üstadım bilerek buraya yazdim en sevdiğim konu major ????Konular karıştı heralde. Bu konu majör konusu hocam.
Peki ne diyeyim sevgiler.Yok üstadım bilerek buraya yazdim en sevdiğim konu major ????
Verelim üstadım ????
VG/PG oranı ve sıcaklıkla alakalı. Genelde 80/20+%10 aromalı likit ile bu mevsimde besleme deliğinin 3/4 u açık kalacak şekilde kullanıyorum.V2 de normal bacada beslemeyi nekadar açmalıyım pamuğum yanıyor
Gayet yeterlidirBu açıklık yeterli midir
Valla başka forumlara benzemiyor herkes yardımsever herkes duyarlı eksik olmayın teşekkür ederimGayet yeterlidir
Pamuklamanizda iyiyse besleme sorunu yasamazsiniz bu haliyle
ağır olmasaydı ml class kullanılırdı. CEbimde gülle taşıyormuşum gibi oluyor
Yeterli dedik ya voynnnBu açıklık yeterli midir
Gitmeyeydin iyiydi be abi ????Suraya bir v1.0 koyup kaçıyorum
V1.1 öm lütfen ????????????
Gözün doysun, 5 majörün var hala öm diyon ????????????V1.1 öm lütfen ????????????