comandante
Council
Tencere dibin kara ????Gözün doysun, 5 majörün var hala öm diyon ????????????
Tencere dibin kara ????Gözün doysun, 5 majörün var hala öm diyon ????????????
@comandante nasıldı o laf "dinime küfreden müslüman olsa" değil mi ????????Gözün doysun, 5 majörün var hala öm diyon ????????????
5. yi alamadım daha ????????????Tencere dibin kara ????
Sen gel ben beşinciyi vericem sana ????????????????5. yi alamadım daha ????????????
Onlar demirbaş abiV1.1 öm lütfen ????????????
En güzel majör, eşinizin el koyduğu majördür. Böylece "bak bu heves değil, ekstra harcama değil. Güzel şeyler alıyorum" diyebilme imkanı doğar.Benim majöre hanım çöktü kulanamıyorum aldığımdan beri. Göz hakkı bir kere sardık gayrisi hoş bir seda imiş
Temiz major bulunur ????Benim majöre hanım çöktü kulanamıyorum aldığımdan beri. Göz hakkı bir kere sardık gayrisi hoş bir seda imiş
İkinci eli 250 TL+Kargo olmuş
Sanırım yurt dışından alınan Majörlerden. Malum omlar bizim aldıklarımızdan pahalıydı...
Corona virüsü böyle devam ederse ikinci elde Majör 500 TL olur diyorlar...
O zaman @comandante köşeyi dönecek desene ????????İkinci eli 250 TL+Kargo olmuş
Sanırım yurt dışından alınan Majörlerden. Malum omlar bizim aldıklarımızdan pahalıydı...
Corona virüsü böyle devam ederse ikinci elde Majör 500 TL olur diyorlar...
Buradan soruna cevap olacak öneriler bulabilirsiniz.merhabalar
Major v2 de hava kaçağı ve düşük ohm göstermesi nasıl çözülür..hava kaçağı az buz değil,düşük ohm da nerdeyse yarı yarıya
Pamuk üzerinde fazla likit birikiyordur.Çok seri fokurdama var neden olabilir
Pamuğum bacon prime sarımım 27 ga bitişik 7 tur 12w 3.49v 1 ohmPamuk üzerinde fazla likit birikiyordur.
Watt ı vermemiz gerektiği ölçüde verdiğimize emin olalım.
Daha sıkı bir pamuklama denenebilir.
2 mm hafif aralıklı 28 ga 6-7 tur deneyiniz. 12-15 watt aralığında.
Not: Cotton Bacon Prime ile çok fokurdama y.aşardım. İnanılmaz emizi bir pamuktu. Rayon kullanıyorum fokurdama duymuyorum.