qersnc
Council
Hayırlı olsun. Güzel drip tipBen de flash siparişi verdim
Hayırlı olsun. Güzel drip tipBen de flash siparişi verdim
Sen pikoyu araziye çıkınca dağdan taştan mı yuvarladın o ne hal komutansek + parlament + BF Reisen
Ekli dosyayı görüntüle 35952
benimde hiç satmayacağım tek atomizer o. hatta ölürsem mezarıma gömün dedim4 senedir elektronik sigara kullaniyorum meraklida biri oldugumdan yaklaşık 100 e yakin atomizer alip sattim. Öyle ki aynı modelleri bile 5 6 defa alip sattim sıkılınca. Bu süreçte sattigima pisman oldugum tek atomizerim Major 1.1 idi. Gercekten uzun suredirde ariyorum bulamıyorum. Satis postu degil biliyorum lakin büyük bir aile oldugumuzdan belki es dost cevrenizde elden cikaracak var ise bir mesaj uzağınızdayım. İstanbul icinde olursa gidip evinin daire kapısından bile alabilirim ????
4 senedir elektronik sigara kullaniyorum meraklida biri oldugumdan yaklaşık 100 e yakin atomizer alip sattim. Öyle ki aynı modelleri bile 5 6 defa alip sattim sıkılınca. Bu süreçte sattigima pisman oldugum tek atomizerim Major 1.1 idi. Gercekten uzun suredirde ariyorum bulamıyorum. Satis postu degil biliyorum lakin büyük bir aile oldugumuzdan belki es dost cevrenizde elden cikaracak var ise bir mesaj uzağınızdayım. İstanbul icinde olursa gidip evinin daire kapısından bile alabilirim ????
destek@uzimods.com buradan cam stoğuyla ilgili cevap alabilirsinizarkadaşlar major v2 min camı kırıldı. nereden bulabilirim acaba? plexi olursa daha iyi olur.
mesajıma ekleme yaptım fakat sizin görüp görmediğini bilemediğim için tekrar yazayım istedimteşekkür ederim. mail atayım.
mezarlık adresi öm lütfenbenimde hiç satmayacağım tek atomizer o. hatta ölürsem mezarıma gömün dedim
Ortadakini yolla????ezik hisset kendini ???? ????
Ekli dosyayı görüntüle 36247
mezarlıkta sıraya gir ???? ???? @Ahmet le kapışırsınız. hanginiz önce bulursa ????????????Ortadakini yolla????