• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4 senedir elektronik sigara kullaniyorum meraklida biri oldugumdan yaklaşık 100 e yakin atomizer alip sattim. Öyle ki aynı modelleri bile 5 6 defa alip sattim sıkılınca. Bu süreçte sattigima pisman oldugum tek atomizerim Major 1.1 idi. Gercekten uzun suredirde ariyorum bulamıyorum. Satis postu degil biliyorum lakin büyük bir aile oldugumuzdan belki es dost cevrenizde elden cikaracak var ise bir mesaj uzağınızdayım. İstanbul icinde olursa gidip evinin daire kapısından bile alabilirim ????

Son düzenleme:
4 senedir elektronik sigara kullaniyorum meraklida biri oldugumdan yaklaşık 100 e yakin atomizer alip sattim. Öyle ki aynı modelleri bile 5 6 defa alip sattim sıkılınca. Bu süreçte sattigima pisman oldugum tek atomizerim Major 1.1 idi. Gercekten uzun suredirde ariyorum bulamıyorum. Satis postu degil biliyorum lakin büyük bir aile oldugumuzdan belki es dost cevrenizde elden cikaracak var ise bir mesaj uzağınızdayım. İstanbul icinde olursa gidip evinin daire kapısından bile alabilirim ????
benimde hiç satmayacağım tek atomizer o. hatta ölürsem mezarıma gömün dedim :D :D :D

Şubat ayında majör v2 vud baks aldım.Öncesinde hep dl içerdim.
Günümüze kadar tutun ve pastane bir çok diy kit bitirdim. Kullanımı, kurulumu olsun asla uzmedi.
Keşke 2. deckimiz olsa da ultem ve diğer klasik bacayı kullanabilsek.
*Asalete bak bee
ngus6R.jpg

Son düzenleme:
Benim düştüğüm hataya düşmeyin aman hocam :) v2 nin gazına gelip çizik dahi olmayan 2 yedek plexili atomu anlamsizca elden çıkardım. 1 haftadir düşünüyorum neden yaptım sebebide yok. Major 1.0 yada 1.1 varsa kullanmiyorsanizda saklayin bir kenarda dursun elbet lazim olur birgun :)

Geri