• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam sasirdigim konuda bu zaten odeme sayfasindaki tutari yatiriyoruz olay bitiyo.dediginiz gibi kargo ucreti varsa bile yazmasi gerekirdi.illada kargo ucreti cikacaksa 33 tl nedir?olan oldu 33 tl soktular gectiler.birazda paylasma amacim kimse bu duruma dusmesin

33 tl kargoyu görünce, haftasonu sipariş ettigim plexi ve delrin driptibin henüz elime ulaşmamış oluşu bir anlık heyecan yaratmadı değil bende ???? Arkadaslar birde kargo takibi nasil yapacağız, pazar siparis verdim ama hangi kargo ile yapiliyor gonderim bilen varmi.

33 tl kargoyu görünce, haftasonu sipariş ettigim plexi ve delrin driptibin henüz elime ulaşmamış oluşu bir anlık heyecan yaratmadı değil bende ???? Arkadaslar birde kargo takibi nasil yapacağız, pazar siparis verdim ama hangi kargo ile yapiliyor gonderim bilen varmi.
En son surat kargo ile çalışıyor du usta tabi mesele surat olunca ne derece faydasi olur size verdigim bilginin bilemiyorum ????
Benim bulundugum yerde islerini yapsalar da iletisim cok zor

Geri