comandante
Council
benim kız ufakken ( 20 yıl filan önce) oyuncaklarını camdan mahallenin çocuklarına atıp "kapışşşş" diye bağırıyordu.????????????
MD MTL verelim abime????
Değiş tokuş????
evde oyuncak bırakmamıştı.
onun gibimi yapsam
benim kız ufakken ( 20 yıl filan önce) oyuncaklarını camdan mahallenin çocuklarına atıp "kapışşşş" diye bağırıyordu.????????????
MD MTL verelim abime????
Değiş tokuş????
Ben sana md mtl'yi atayım sen bana ortadakini. Hiç kapışamaya kendimizi yormaya gerek yok beya????benim kız ufakken ( 20 yıl filan önce) oyuncaklarını camdan mahallenin çocuklarına atıp "kapışşşş" diye bağırıyordu.
evde oyuncak bırakmamıştı.
onun gibimi yapsam
Ben sana md mtl'yi atayım sen bana ortadakini. Hiç kapışamaya kendimizi yormaya gerek yok beya????
illa iteliycem diyonBak orjinal buble camı'da var ha. Bulamazsın @comandante komutanım????
Estafurullah ne itelemesi. Takas takas????olumsuz rapor geldi md ile ilgili heves kalmadı.
sen bile kullanmıyon.
bana iteliyonmu.
çözemedim
sizin orda takasmı diolar ???? ???? ???? düpdüz iteleme buEstafurullah ne itelemesi. Takas takas????
Sen çok yaşa emi????sizin orda takasmı diolar ???? ???? ???? düpdüz iteleme bu
Neyse işe devam, ekmek çıkmadı burdan. ????buluşmaya gelirsen azcıh veririm elini filan değdirirsin işte ????
itin ossun senin diycem diye bekledin dimi. yimezler. emme içim cızladı azcıh. üzüldüm bak şimdi haline. deneme sürüşü yaptırtayım hadiNeyse işe devam, ekmek çıkmadı burdan. ????
Yok be komutanım maksat muhabbet gırgır şamata olsun. ????itin ossun senin diycem diye bekledin dimi. yimezler. emme içim cızladı azcıh. üzüldüm bak şimdi haline. deneme sürüşü yaptırtayım hadi
Ben gidiyorum az ötede kendimi kaşımaya????????bi ürperti geldi sen böle diyince ve seni böyle düşündüm nidense
Ekli dosyayı görüntüle 36249
Ustad sizin paylaştığıniz yerde melo camı 2ml diyor dogrumu acabamesajıma ekleme yaptım fakat sizin görüp görmediğini bilemediğim için tekrar yazayım istedim
Dış Bağlantı buradanda melo3 camı temin edebilirsiniz majöre uyuyor
Melo camı uyması gerekUstad sizin paylaştığıniz yerde melo camı 2ml diyor dogrumu acaba
Melo 3 ün 4ml camı uyuyor. 2 ml kısa gelir Üstadım.Ustad sizin paylaştığıniz yerde melo camı 2ml diyor dogrumu acaba