MoNoT10
Council
Sadece drop bacayi mi yoksa deck ile beraber mi istiyorsunuzMajör drop kit arıyorum acaba satan cikar mi
Sadece drop bacayi mi yoksa deck ile beraber mi istiyorsunuzMajör drop kit arıyorum acaba satan cikar mi
Sadece drop baca lazım ustatSadece drop bacayi mi yoksa deck ile beraber mi istiyorsunuz
V1 var elimde fazladan dilerseniz gondereyim sizeSadece
Sadece drop baca lazım ustat
Üstat v1 derken atomizerin kendisimi yoksa chimney miV1 var elimde fazladan dilerseniz gondereyim size
V1 drop bacaÜstat v1 derken atomizerin kendisimi yoksa chimney mi
V 1.1 e uyumluysa alayım ustatV1 drop baca
v2nin drop kit v1.0 uyuyormu uymuyormu arkadaşlar
Deck i de bana gönder bari ????V1 var elimde fazladan dilerseniz gondereyim size
Onu kullaniyorum deckin birinde normal baca digerinde drop var akıllımD
Deck i de bana gönder bari ????
Olsun sen yine de gönder bişey denicemOnu kullaniyorum deckin birinde normal baca digerinde drop var akıllım
İkinci aldigim majör drop kitli geldi komutanimin gönderdiği de bu sefer boşta kaldi o yuzden
Arkadaşa para vermesin simdi durduk yere diye göndereyim birini dedim ????
Adresini gonder bana,gerçekten merak ettim bu sefer ????????Olsun sen yine de gönder bişey denicem ☺☺
Rica ederim hocam dedigim gibi yarin haberleşelimMonoton üstadima teşekkür ederim drop bacayı temin ettik kendisinden
Var var bu forumda çok güzel hareketler var Selamlar.V1 var elimde fazladan dilerseniz gondereyim size
Teveccühün kardeşimVar var bu forumda çok güzel hareketler var Selamlar.
Ya abilerim bir arkdaşta deneme fırsatım oldu rüyalarıma giriyor yokmu elinde fazladan majör V2 olan tahta kutu normal ne olursa nekadar isterseniz yapın bir güzellik bea ☹