• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kusura bakmayın da beceriksizliğin adını kötü üretim olarak yaftalayamazsınız.
Çin üretiminden daha kötü dediğiniz bir ürüne türlü engameleri aşarak ulaştım. Okadar çok sorun yazıldı ki bu süreçte hiç birini de takmadım üstelik not aldım çözümleri. Ne oldu biliyor musunuz hiç bir sorun yaşamadım ürünle ilgili.
Önce bir şeyi kullanabilmek için ona değer vermek gerekir. Öğrenmek becerebilmek gerekir.
Beceremediği bir şeyi de kendi egosunu tatmin etmek için çamur at izi kalsın yolunu izlememesi gerekir. Koşulsuz iade bile alan bir marka var ve siz laf salatası yapıyorsunuz. Kusura bakmayın da yemez. Çok basit alt konularda satılık ilanları var. Açarsınız ilanınızı ve hazır coilli bir cihaz ile yolunuza devam edersiniz.
ustad notlarınızı toplu olarak burada paylaşabilirseniz. tüm sorunlarını, dikkatli olmak gereken yerleri tek tek aramak zorunda kalmayız

Pleksi camida aldin
3 tane 16 mm olan paketten al
Onu hava kanalındaki 2 oring
Ve onun üzerindeki decktekine tak
Sar harbi mtl
Mutsuz olursan ya beni ara yada buraya yaz
Ya kurulumda bişeyde hata vardır
Yada mtl tam size uymamıştır aroma patlaması benim ilândaki rda mutlu eder
Ama doğru kurulumda bu adres harbi mtl
Benim erlkonigini paslandırdı kenarda
Ben ve erlkonigin çok özeldir ilk sarılabilir rtam yıl 2015 sert başladım sarmaya

Son düzenleme:
arkadaşın yorumu sert bir yorum dolandırma vs fakat major'u kullanamama durumunu sadece beceriksizliğe bağlarsanız size karşı çıkarım.

alanların büyük kısmı bi noktada sorun yaşadı. Çözdü çözemedi oradı ayrı ama sorun vardı ve hala var. Çinden 10 dolara gelen atoyu tel sarıp kullanabiliyorken major için bunu söyleyemiyoruz.
İşte kendini ifade etme olayı etki tepki yaratıyor hocam. Düşünsenize 1500 liraya integra alıyorum akıtıyor diye dolandırdık diye mesaj atıyorum :)
ustad notlarınızı toplu olarak burada paylaşabilirseniz. tüm sorunlarını, dikkatli olmak gereken yerleri tek tek aramak zorunda kalmayız
Valla attım gitti ilk gün kurcalayınca hocam. Zaten sözüm var forumda inceleme videosu paylaşacağım orada her konuyu da ele almayı düşünüyorum inşallah

Selamlar,
Kabul etmek gerekir ki majör malesef çok uğraştıran bir atomizer.. ve bir süre sonra ciddi manada çileden çıkartıyor.. en azından benim gibi elektronik sigarayı sigaradan uzak durmak için bir araç olarak gören, gelen atomizeri sadece telleyip pamuklayip kullanmayı-baska şeylerle ugrasmamayi isteyen arkadaşlara pek hitap edeceğini sanmam.. hele hele 400 liralar verilen bir atomizere..elektronik sigarayı hobi edinmiş arkadaşlar üzerinde saatlerce işlem yapıp çözümler sundular ki zaten bu işi hobi edinmiş kimseler için eğlenceli dahi olabilir atomizerdeki eksikliklere hatalara kafa yormak..
Ben sattım atomizeri, ve telegram sayfalarından birinde hakkımda "bozuk atomizer sattı " diye 'ifsa' çıktı.. problem, kalın oring ile camın çıkmaması, ince oring ile fırlatması, hava kaçağı, bacanın sallanması vs. gibi klasik majör problemleri.. Allah'tan sağ duyulu moderatorler atomizerin böyle olduğunu söylediler de konu kapandı.. ilerlese idi de geri alacaktım hani adım kirlenecegine alır atarım çöpe.. şimdi benim hakkımda böyle bir ifşa aciliyor iken, ben 'bu atomizer hatalı' yahut 'olmamis' demem burada hatalı bir davranış malesef..
Benim eleştirim ; buradaki atmosferin etkisi ile kurulmuş muhabbet ortamı ile yahut arkadaşlık hasebi ile atomizere pek de laf söyleyemiyor sorunu olan kimseler.. bana Facebook'taki troy fan grubunu anımsattı bu forumdaki majör basliklari.. üzüldüm.. insanlar tepki gormekten korktukları için yaşadıkları sorunları dahi dile getiremiyor..
Velhasıl, beğenenlere saygı duymak ile birlikte benim icin kötü bir tecrübe oldu majör. Öyle ki, 3 senelik esigara hayatımda, ilk defa ifşa yedim, üstelik benden kaynaklanmayan bir problemden ötürü..
Herkese iyi forumlar..

Selamlar,
Kabul etmek gerekir ki majör malesef çok uğraştıran bir atomizer.. ve bir süre sonra ciddi manada çileden çıkartıyor.. en azından benim gibi elektronik sigarayı sigaradan uzak durmak için bir araç olarak gören, gelen atomizeri sadece telleyip pamuklayip kullanmayı-baska şeylerle ugrasmamayi isteyen arkadaşlara pek hitap edeceğini sanmam.. hele hele 400 liralar verilen bir atomizere..elektronik sigarayı hobi edinmiş arkadaşlar üzerinde saatlerce işlem yapıp çözümler sundular ki zaten bu işi hobi edinmiş kimseler için eğlenceli dahi olabilir atomizerdeki eksikliklere hatalara kafa yormak..
Ben sattım atomizeri, ve telegram sayfalarından birinde hakkımda "bozuk atomizer sattı " diye 'ifsa' çıktı.. problem, kalın oring ile camın çıkmaması, ince oring ile fırlatması, hava kaçağı, bacanın sallanması vs. gibi klasik majör problemleri.. Allah'tan sağ duyulu moderatorler atomizerin böyle olduğunu söylediler de konu kapandı.. ilerlese idi de geri alacaktım hani adım kirlenecegine alır atarım çöpe.. şimdi benim hakkımda böyle bir ifşa aciliyor iken, ben 'bu atomizer hatalı' yahut 'olmamis' demem burada hatalı bir davranış malesef..
Benim eleştirim ; buradaki atmosferin etkisi ile kurulmuş muhabbet ortamı ile yahut arkadaşlık hasebi ile atomizere pek de laf söyleyemiyor sorunu olan kimseler.. bana Facebook'taki troy fan grubunu anımsattı bu forumdaki majör basliklari.. üzüldüm.. insanlar tepki gormekten korktukları için yaşadıkları sorunları dahi dile getiremiyor..
Velhasıl, beğenenlere saygı duymak ile birlikte benim icin kötü bir tecrübe oldu majör. Öyle ki, 3 senelik esigara hayatımda, ilk defa ifşa yedim, üstelik benden kaynaklanmayan bir problemden ötürü..
Herkese iyi forumlar..
Hocam burada belki sorun yaşamadım diyenden çok sorun yaşıyorum diyen çıktı. Kimi geçmiş tecrübesiyle kendi çözdü, kimi forumdan yardım aldı, kimi üreticiden yardım/yedek parça aldı, kimi iade etti. Onlarca örnek var. Siz neden bahsediyorsunuz atomizere kimse laf söyleyemiyor derken?

Selamlar,
Herkese iyi forumlar..
Bir konuda yanlış söylüyorsunuz.
Burası forum ve insanlar düşüncelerini rahatlikla söyleyebiliyor.
Bu sayfalar tonlarca şikayet mesajı ile dolu.
Belki 10-20 kişinin ama tonlarca...
Burada sorun yaşayan hiç kimseye kötü davranilmadi.
Burada üretici geldi ve memnun olmayandan ürününü iade alırım dedi.
Ayrıca bu atomizerin fiyatı 410₺ değil.
210₺. Eğer ekstra parçalar isterseniz fiyat 410₺ oluyor. Yani 210₺ ye bu atomizeri insanlar aldı ve kullandı.
Buradan bu vesile ile sevgili buhardaslara tavsiyem olsun.
Bilmediğiniz atomizeri almadan önce lütfen kullanıcı yorumlarını okuyun.
Mümkünse önce deneyin. Sonra alın.
Hiç bilmediğiniz bir ürünün ön talep başlığına kayıt olup sonra aaaaa bu da neymiş diye şaşırmayın.
Lütfen ön talep hakkını ürünü bilenlere verip, sonrasında onların yorumları üzerine pozisyon alın.

Ayrıca çoğu hakaret ve yalan söz söyleyen insanı engelledigim için yazılanları göremiyorum.
Ama kişisel bir not düşeyim.
Aldığım her Majör parcasina satış fiyatı olan parayı verdim.
Evimde ki her tel, pamuk, likit, atomizer ve modun parası tarafımca ödenmiştir.
2 pamuk, 3 likit, 2 cam için takla atılmamistir...
Keyifli buharlar dilerim...

Son düzenleme:
Begenmek ve begenmemek görecelidir Arkadaşlar kimisi çok begenir kimisi nefret eder.
Ve şunuda belirtmek isterim insanlar bir şeyler söylemeye çekiniyor. Şahit olduğum için söylüyorum.
Biraz sakin diyorum sadece
Herkes sevecek diye bir durum yok. İlk ortalığı karıştıran arkadaş saçmaladı ama casper nickli arkadaşın yanıldığı yerlerin olduğu gibi doğru söylediği yerlerde var.

Art niyet ile yazmadığımıda belirtmek isterim. Malum sözlü ifade olmayınca anlam kayması olabiliyor.
[emoji3526][emoji3526][emoji3526]

Objektif olmak gerek,
Majör kusursuz bir atomizer değil. Özellikle drop kiti.
Yalnız öyle itin ardına sokulacak kadar da kötü bir atomizer değil.

210 liraya 2 ayrı bacalı bir atomizer alıyorsunuz, bir baca pastahane diğer baca tütünde eforlu çalışıyor.
Kurulum alanı inanılmaz kolay.
O cam can sıkıcı, bende deli gibi uğraşıyorum (drop litre)
Majör v2 likit dolum ve besleme olayı iyi düşünülmüş ve basit.
Atomizer sessiz. Lambur lumbur etmiyor.
Clapton takmama rağmen rahatsız edici sıcak değil
Bir kucak conta ile gönderiyor
Hatalı, eksik durumları ücretsiz kargo ile hallediyor
@Uzi Mods u şahsen tanımama rağmen o camı her çıkaracağım zaman kulaklarını çınlatıyorum,

Amma 210 liraya alınan bir atodan 500 liralık performans bekler isen bittabi vermez. İda rda bile 200 civarına gidiyor bu aralar hemde 2.elde. Majör bu konuda su götürmez şekilde benim arayışıma son verdi.
Majör v2 sek nbase, drop kit ile de pastahane aromalı likit. Daha ne olsun.

Biz dedik adama cam yap diye bunca zaman, oda tamam dedi yaptı, camın iyi yanlarını sefasını sürer iken cefasını da çekeceğiz.

Bir de o likit pamuk konusunda konuşturmayın beni, biliyoruz kimler promosyoncu :)

Mod da birsey yok ama gözümde arpacık çıktı [emoji85]

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçmiş olsun hocam tam yerindesin, istanbuldaysan doğal tedavi kürlerim var :P
sarı kantaron yağı üretiyorum evde :) henüz iyi gelmediği bir hastalık görmedim. en son birader gastrit için istedi, bildiğin içti yağı oh iyi geldi dedi. dur biz onu kas ağrısı masaj için kullanıyoruz demeye bile kalmadı :D

geçmiş olsun hocam tam yerindesin, istanbuldaysan doğal tedavi kürlerim var :p
sarı kantaron yağı üretiyorum evde :) henüz iyi gelmediği bir hastalık görmedim. en son birader gastrit için istedi, bildiğin içti yağı oh iyi geldi dedi. dur biz onu kas ağrısı masaj için kullanıyoruz demeye bile kalmadı :D
Yok hocam allahtan istanbulda değilim))) duttuguna şifa oluyorsun belli ????

Memnun olanda var olmayanda
Kim ne derse desin ben çok memnunum. Pamuklaması kolay, kullanımı sessiz ve gayet keyifli. Şanslıymışım cam vs ile ilgili bi sorun yaşamadım halen ilk gelen camı kullanıyorum, 2 adet pleksi aldım daha dokunmadım, üzerinde gelen ilk oringler ile kullanıyorum

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri