Sarge
Community
Gavur parasıyla 170 övrö olarak ödeisnler abi o zaman. Tahta 400 lira wood 170 övrövurma daha fazla sitesinde ne yazıyorsa onu yazmış
Ekli dosyayı görüntüle 27933
dolandırıldık mı. abooooooooooooGavur parasıyla 170 övrö olarak ödeisnler abi o zaman. Tahta 400 lira wood 170 övrö
Komutan yine cok incesin ???? belini kiracan böyle ince görmedolandırıldık mı. aboooooooooooo
@Pineapple haydi meydan seninYahu bir çekiliş olacaktı hani. Vakti zamanında deyiverdiler de nereye kayboldular
Ekli dosyayı görüntüle 27936
Tahta ucuz, wood, daha ihtişamlı geliyor sanırım o yüzden 170 avro. Oku bak wood????????Gavur parasıyla 170 övrö olarak ödeisnler abi o zaman. Tahta 400 lira wood 170 övrö
Dimi, ağacın dibine oturunca ay sinek, ay böcek ay milyör dolarlık pantulum kirlendi diyenler wood olunca atoda sever moddaTahta ucuz, wood, daha ihtişamlı geliyor sanırım o yüzden 170 avro. Oku bak wood????????
Tahta ucuz, wood, daha ihtişamlı geliyor sanırım o yüzden 170 avro. Oku bak wood????????
Ben wood'a takıldığım için o Kısmı atlamışım. Wood okurken çok iç gıcıklayıcı, ???? ihtişam görkem oh my God There is Wood ????Olayın ince noktası "Limited Edition" kısmını atlamayalım lütfen
Sonra dolandırcı damgası vuruluyor .
Gut schön! Dieser MajorO
Ben wood'a takıldığım için o Kısmı atlamışım. Wood okurken çok iç gıcıklayıcı, ???? ihtişam görkem oh my God There is Wood ????
Ich liebe dich, Major, ????Gut schön! Dieser Major
Lass uns nicht viel schreiben. Dann werden wir Opfer von Google Translate. Keine Notwendigkeit, sich blamieren zu lassenIch liebe dich, Major, ????
O kadar da ben anlamıyor ya.Lass uns nicht viel schreiben. Dann werden wir Opfer von Google Translate. Keine Notwendigkeit, sich blamieren zu lassen
İch Möchte Ein Köfte ????Gut schön! Dieser Major