• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Likitlerimi en ust orandan demliyorum standart chimney ile ictigimde gayet iyi ancak drop kitle asiri aromali geliyor
Bunu normal karşılıyorum tabii ki de
Ancak yine de sizlere de sormak istedim,sizde durum nasil?

Likitlerimi en ust orandan demliyorum standart chimney ile ictigimde gayet iyi ancak drop kitle asiri aromali geliyor
Bunu normal karşılıyorum tabii ki de
Ancak yine de sizlere de sormak istedim,sizde durum nasil?
Benim aroma isteğimi drop karşılıyor baya baya dropdan başka birşey kullanmıyorum. Standart chimney tütün de harika da aroma için drop gerisi hikaye

Ultem set bana da yaramadı kuru buhar hoşuma gitmiyor.
Gus alsam mı diye düşünüyorum ara sıra da sonra drop kit den daha fazla nasıl bir aroma verebilir ki diyorum vazgeçiyorum

Soruma en yakin cevabi @Sagoo hocam vermis teşekkürler ????
Ama değindiğim nokta normal baca ile gayet aromayi alarak ictigimiz likit drop ile asirilasiyor demek istemiştim
Bu tabii ki negatif anlamda degil
Buna deginmemdeki sebep ise majör hakkinda bilmeyenlere fikir vermesi idi.
Farkli bir yonden ele almak gerekirse misalen:
-drop kitli majör aromada cok iyiyse bir gus serisinden herhangi biri ihtiyac midir?misal!
Yahut bir kullanici normal chimney ile drop sahibi ise
Arayislarina son verebilir mi?misal!
Sahsi fikrim evet bir kişi major v2 sahibi ise baska bir ato aramasina gerek yok
Diyerek bitireyim ????

Drop kit de chimney iç yapısı farklı.
Bu sebeple aroma daha belirgin ama vurum daha az.
Drop kit aroması ve gus aroma farkını sanırım en güzel @Turk Üstad anlatabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam bir süre Gus kullanmıştı.
Ultem set benim için de hayal kırıklığı oldu.
Buhar fazla ılıklaştı. Belki daha ince tel daha yüksek nikotin oranıyla belirli bir kullanım keyfi yaşanır.

Soruma en yakin cevabi @Sagoo hocam vermis teşekkürler ????
Ama değindiğim nokta normal baca ile gayet aromayi alarak ictigimiz likit drop ile asirilasiyor demek istemiştim
Bu tabii ki negatif anlamda degil
Buna deginmemdeki sebep ise majör hakkinda bilmeyenlere fikir vermesi idi.
Farkli bir yonden ele almak gerekirse misalen:
-drop kitli majör aromada cok iyiyse bir gus serisinden herhangi biri ihtiyac midir?misal!
Yahut bir kullanici normal chimney ile drop sahibi ise
Arayislarina son verebilir mi?misal!
Sahsi fikrim evet bir kişi major v2 sahibi ise baska bir ato aramasina gerek yok
Diyerek bitireyim ????
Drop kit de chimney iç yapısı farklı.
Bu sebeple aroma daha belirgin ama vurum daha az.
Drop kit aroması ve gus aroma farkını sanırım en güzel @Turk Üstad anlatabilir.
Yanlış hatırlamıyorsam bir süre Gus kullanmıştı.
Ultem set benim için de hayal kırıklığı oldu.
Buhar fazla ılıklaştı. Belki daha ince tel daha yüksek nikotin oranıyla belirli bir kullanım keyfi yaşanır.
Doğrudur 1 yıldan fazla gus ürünleri kullandım,
Muhakkak ki farklılıklar var. Bu fark arasındaki fiyat farkı kadar mı?
- hayır
Söz konusu aroma ise ikisinin de yorumları göreceli farklı, gus daha belirgin ve doygun diyebilirim. Drop ise bir yada bir,5 tık daha geride ki buda zaten gayet doğal :)
Söz konusu kullanıcı dostluğu ise majör her halükarda daha kullanıcı dostu (cam/oring durumu hariç. Pena ile çözdüm ben durumu)

Baca konusunda majör, drop bacaları ve iç kubbeleri evet farklı, drop ile sustasonların baca deliği çapları da farklı hatta :) ölçü veremem, sayıları aklımda yok ama o kanaate varmıştık.

Hasılı, majörü üst sınıf bir ato ile değil kendi sınıfı ile kıyas yaparsak çoğunu tokatlar. Üst sınıfla kıyas yaparsak ise 500 liraya onu alacağıma 200 Liraya bunu alırım dedirtip, aroma konusunda da yarışta ezilmez, gururlu bir mağlubiyet alır :)

Doğrudur 1 yıldan fazla gus ürünleri kullandım,
Muhakkak ki farklılıklar var. Bu fark arasındaki fiyat farkı kadar mı?
- hayır
Söz konusu aroma ise ikisinin de yorumları göreceli farklı, gus daha belirgin ve doygun diyebilirim. Drop ise bir yada bir,5 tık daha geride ki buda zaten gayet doğal :)
Söz konusu kullanıcı dostluğu ise majör her halükarda daha kullanıcı dostu (cam/oring durumu hariç. Pena ile çözdüm ben durumu)

Baca konusunda majör, drop bacaları ve iç kubbeleri evet farklı, drop ile sustasonların baca deliği çapları da farklı hatta :) ölçü veremem, sayıları aklımda yok ama o kanaate varmıştık.

Hasılı, majörü üst sınıf bir ato ile değil kendi sınıfı ile kıyas yaparsak çoğunu tokatlar. Üst sınıfla kıyas yaparsak ise 500 liraya onu alacağıma 200 Liraya bunu alırım dedirtip, aroma konusunda da yarışta ezilmez, gururlu bir mağlubiyet alır :)
Turk hocam kalemine sağlık istediğim şey budur teşekkürler ????
Bir adet drop kitli majör v2
mütevazi bir başlangıç yapmak isteyen icin yeter de artar
. Diyebiliriz o zaman...

Geri