• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya harbiden şaşırıyorum bunlara hocam. Tamam her üretim her ürün aynı kalitede olmayabilir ama akıtıyor nedir Allah aşkına. Buna üretim hatası mı denir. Tonla para dökülen Gus ürünleri de sarımını yapamazsan musluk gibi akıtır
Naif bir dil tercih etmek her zaman hoştur kullanan icinde muhatap içinde ????
Evet gus akıtır,spica akitir,major akitir,
Rda bile akıtır tersini iddaa edebilir misin?Kullanici var kullanici var paşam ????
Arkadasimiz dolandirildigimizi iddaa etmiş,hepimizin,senin,benim herkesin,
Evet haklı ama iddaasinda sadece????
Tek hosuma gitmeyen ithami
Kraldan cok kralcilik
E
E sen iddaaciysan
Ben de kralciyim tersini kim soyleyebilir
????????????????????
bakiniz;
Siz kabul etmiyorsunuz hay hay
Ben sizin söylediklerinizi kabul ediyorum
Tepki de gostermiyorum ustelik ????
Evet haklisiniz çin atolari daha kaliteli ????
Bu sebeple uzimods tan siz alisveris yapmayin lütfen
Size guzel bir ders vermiş ????

Hocam amacım polemik yaratmak değil yanlış anlamayın ama böyle diyerek ithamda bulunuyorsunuz ama ayıp oluyor. Daha sakin olmanızı tavsiye ederim. Tamam bence de işçilik mükemmel değil. High end bir üründen bahseden de zaten yok. Spica ile karşılaştırırsak evet spica daha başarılı işçilik konusunda ama penodatdan bence daha iyi bir atomizer majör. Hem aroma hem boğaz vurumu olarak. Ama bence. Sizce de eksikleri yada hatalı bulduğunuz noktaları daha usturuplu anlatırsanız belkide çözümü vardır. İda zaten rda karşılaştırmak mantıksız olur diye düşünüyorum. Yerli üretici her zaman iyidir candır diyorsanız lütfen uzimods a özelden ulaşın derdiniz ne ise çözecektir mutlaka. Daha sıkıntısı olanın çözemediği görülmedi. Böyle bir üreticiyi tabiki de kullanıcalar tavsiye edecek bu çok normal. Besleme sıkıntınız için pamuklamanıza dikkat edin lütfen çözülecektir. Fır fır dönen hava yüzüğünü farklı oringlerle çözebilirsiniz. Aynı şekilde zor açılan topcap için de oringler ile çözümü mümkün. Daha yapıcı yorumlar yaparsanız emin olun elinizdeki atomizerde yaşadığınız sorunları burdaki arkadaşlar size yılmadan yardımcı olmaya çalışacaktır ve olacaktır da. Sorunlarınızı giderdikten sonra hala atomizer size uymuyor ise satarsınız bana uymadı dersiniz. Bu da çok doğal bir şey. Eleştiri de yapın tepki de gösterin ama yapıcı olması daha yakışır sizlere-bizlere. Gömmek bu sizin yaptığınız. İki şişe aroma bir paket pamuğa kim atomizer tavsiye eder yada arkasında durur allah aşkına yapmayın :) Sevgiler selamlar.
Ah Penodat ah. Çok sevdiğim atomizer
İlk aldığım penodat sorunluydu demiyeyim de, ato'yu deckten sökmek işgenceydi, üstten likit doldurma yerlerine tornavida sokup söküyordum camı falan. Gittim arkadaşıma hediye ettim. Penodat'ı çok sevdiğim için dayanamadım gittim ramazan hocamdan ikincisini sipariş verdim. Ama ne yazık ki ikinci penodat'ım da sorunlu çıktı. Ato'yu yıkamak temizlemek için sökmek istedim, ama ne yaptıysım 510 pini sökemedim. Yerinden bile oynamadı. Bunları anlatırken ne penodat'ı kötülüyorum ne ramazan hocamı. Hatta durumu ramazan hocama resimlerle bildirdim. Hemen gönder haledelim dedi. Ama benim üşengeçliğim yüzünden ato'yu ramazan hocama göndermedim. Şimdi öylece kenarda duruyor.
Demem o ki ürün yapılıyor, ürünlerin arasında sorunlu ürünlerin çıkması kadar doğal bişey yok.

Ah Penodat ah. Çok sevdiğim atomizer
İlk aldığım penodat sorunluydu demiyeyim de, ato'yu deckten sökmek işgenceydi, üstten likit doldurma yerlerine tornavida sokup söküyordum camı falan. Gittim arkadaşıma hediye ettim. Penodat'ı çok sevdiğim için dayanamadım gittim ramazan hocamdan ikincisini sipariş verdim. Ama ne yazık ki ikinci penodat'ım da sorunlu çıktı. Ato'yu yıkamak temizlemek için sökmek istedim, ama ne yaptıysım 510 pini sökemedim. Yerinden bile oynamadı. Bunları anlatırken ne penodat'ı kötülüyorum ne ramazan hocamı. Hatta durumu ramazan hocama resimlerle bildirdim. Hemen gönder haledelim dedi. Ama benim üşengeçliğim yüzünden ato'yu ramazan hocama göndermedim. Şimdi öylece kenarda duruyor.
Demem o ki ürün yapılıyor, ürünlerin arasında sorunlu ürünlerin çıkması kadar doğal bişey yok.
Zamanında elime bir penodat geçmişti allah seni inandırsın her parçası şıkır şıkırdı :D kullanım kolaylığı açısından çok rahattı diyebilirim. Bana denk gelenin işçiliği iyiydi. Yani olabiliyor böyle şeyler abi. Bir ara gönder bari köşede yatmasın kullanırsın :)

Ben hiç bir sorun yaşamıyorum majör v2 ile. Hattta hiç sorun yaşamadım. Ne ohm atlaması, ne check atomizer, Ne de deckin mod'da kalması bunlar hiç başıma gelmedi. Sadece cam kolay çıkıyordu.
akıtma başıma gelmedi. Ramazan hocam dan aldığım pkexiglass ve bana bolca gönderdiği oringlerle, camların kolayca çıkma olayı çözüldü. Keyifle kullanıyorum.

Zamanında elime bir penodat geçmişti allah seni inandırsın her parçası şıkır şıkırdı :D kullanım kolaylığı açısından çok rahattı diyebilirim. Bana denk gelenin işçiliği iyiydi. Yani olabiliyor böyle şeyler abi. Bir ara gönder bari köşede yatmasın kullanırsın :)
Yok ya gönderemem bu saatten sonra ayıp olur,hem bana yakışmaz. Aradan en az 5 ay geçmiştir.
Ben suçlayamam penodat üreticisi ramazan hocamı. Gayet ilgili alakalı dürüst biri

Yeni değilim üç yıldir türlü atomizerlerde telimi sarar pamuğu takar üflerim sorun benim tellememde ya da pamuklamamda değil sorun telin arasından pamuk geçirilen atesleme tuşuyla likiti buharlaştıran basit bir duzenegi düzgün ve derli toplu bir hale getirmeden satışa çıkarıp insanları türlü sorunlarla uğraştıran çok kıymetli ureticinizde

Yeni değilim üç yıldir türlü atomizerlerde telimi sarar pamuğu takar üflerim sorun benim tellememde ya da pamuklamamda değil sorun telin arasından pamuk geçirilen atesleme tuşuyla likiti buharlaştıran basit bir duzenegi düzgün ve derli toplu bir hale getirmeden satışa çıkarıp insanları türlü sorunlarla uğraştıran çok kıymetli ureticinizde
Hocam çok basit bir yol var aslında dediğim gibi üç yıldır nasıl size uymayan bir ürün ile karşılaşıp vedalaştıysanız bununla da vedalaşabilirsiniz.
Ayrıca basit bir düzenek ile sizi de yerli üretime girmeyi davet ediyorum!
Destek adına koşulsuz alacağım söz veriyorum

Adamı dolandırıcı da yaptılar ya , hayret yahu.

Siz atoyu 220 ye nereden aldınız , biz 210 a aldık. Abovv dolandırıldıkmı yoksa. Yok böyle olmuyor o iş,tersi filan ....Neyse ????

Siz ato ile yaşadığımız sorunları münasip dil ile buradan yazsa idiniz, ki forum bu yüzden var , o kralcı arkadaşlar bu sefer size yardımcı olmak için uğraşırlardı.
Hatta geç bile sayılmaz .;)

Mail üzerinden ulaşım yapamadınız ya, gerekirse buradan telefon açılır genede sorun çözülürdü.

@bmpfv

Arkadaşlar zaten bir çok şeyi yazmış ,benim tekrar aynı şeyleri yazmama gerek yok.

Velhasıl, bir kere söyleyeyim bir daha söylemeyeyim:

Aldığı ürünle sorun yaşayan bir kullanıcı var. Karşılığında yardımcı olmaya çalışan iyi niyetli birçok arkadaşımız var. İşin doğrusu belki de budur.

Bunun yanında uzimods bu forumun kıymetlisidir bana göre. Forumun ricaları sonucu elini taşın altına koymuştur. Yaptığı ürünle ilgili sorun yaşayanlara muhakkak hem kendisi hem de diğer kullanıcılar yardımcı olmuştur/olmaktadır.

Ancaak, biri çıkıp "DOLANDIRILDIK" şeklinde ithamda bulunuyorsa ben olsam bu kişiyi forumumda tutmam. Çünkü yenilir yutulur bir tarafı yok. Takdir elbette ki yönetimindir.

Sizi ayakta alkışlıyorum öğretmenim,ogretmenler can yaa ????
@Sagoo @demlemecay size de teessüf ediyorum ayni azash gibi
Bu nedir yauwww ????????????
Hocam benim sert tepki verme sebebim “dolandırıldım” demesidir, bunun dışında sorun yaşayanlara hiçbir şey demedim yanlış olmasın. Ben de drop kit için aldığım deckte bir sürü sorun yaşadım mesela normal pakette sorun yaşamamama rağmen. Mesela antitu hocamın yazdığı mesaj kişi dolandırıldım bu adam dolandırıcı demese tam olarak benim fikrimi yansıtırdı. Bizim için gecesini gündüzüne katmış, zorla üretim yaptırdığımız ve diğer yerlilerden çok daha ucuza satış yapan adama dolandırıcı denmesini çok çok yanlış buluyorum, hatta iftira olarak değerlendiriyorum. Forumda mesajım gerginliğe yol açtıysa buradan tüm forumdaşlardan özür dilerim.

Decki bu kadar kolay atomizeri akıtan varsa oynamasın. Güncel alman ve Yunan atomizerlerine de sahibim majör açık ara daha kolay kullanıma sahip sarım pamuklama açısından
Oringlerin kullanıcıya tam kıvamında ayarlanıp yollanması konusu bence çözülmeyecek şey değil :)Ekli dosyayı görüntüle 27624
hani diyorum kem göz var :D kaldırsan mı fotoyu hocam :D :D

Kusura bakmayın da beceriksizliğin adını kötü üretim olarak yaftalayamazsınız.
Çin üretiminden daha kötü dediğiniz bir ürüne türlü engameleri aşarak ulaştım. Okadar çok sorun yazıldı ki bu süreçte hiç birini de takmadım üstelik not aldım çözümleri. Ne oldu biliyor musunuz hiç bir sorun yaşamadım ürünle ilgili.
Önce bir şeyi kullanabilmek için ona değer vermek gerekir. Öğrenmek becerebilmek gerekir.
Beceremediği bir şeyi de kendi egosunu tatmin etmek için çamur at izi kalsın yolunu izlememesi gerekir. Koşulsuz iade bile alan bir marka var ve siz laf salatası yapıyorsunuz. Kusura bakmayın da yemez. Çok basit alt konularda satılık ilanları var. Açarsınız ilanınızı ve hazır coilli bir cihaz ile yolunuza devam edersiniz.

arkadaşın yorumu sert bir yorum dolandırma vs fakat major'u kullanamama durumunu sadece beceriksizliğe bağlarsanız size karşı çıkarım.

alanların büyük kısmı bi noktada sorun yaşadı. Çözdü çözemedi oradı ayrı ama sorun vardı ve hala var. Çinden 10 dolara gelen atoyu tel sarıp kullanabiliyorken major için bunu söyleyemiyoruz.

Geri