qersnc
Council
aaaa senin majör en sonunda gelmiş. Çok sevindim valla. Hayırlı olsun güle güle kullan keyifli buharlar????Tam 33 gün sonunda kavuşabildiğim üründür kendisi. Kargocuların peşini bırakmamanın ödülüEkli dosyayı görüntüle 26787
aaaa senin majör en sonunda gelmiş. Çok sevindim valla. Hayırlı olsun güle güle kullan keyifli buharlar????Tam 33 gün sonunda kavuşabildiğim üründür kendisi. Kargocuların peşini bırakmamanın ödülüEkli dosyayı görüntüle 26787
Aynı durum benim birinde de var. Teli monte ettiğimde kutupta dönüyor ve gevşiyor, no atomizer alıyorum. Teli hafifçe tutturduktan sonra, bir tornavida ile alttan kutubu sıkıştırıp, başka bir tornavida ile üstten bağladığım teli sıkıştırıyorum. Belki sizde bu şekilde deneyebilirsiniz. Ya da iade talep edebilirsiniz belki. Çünkü sizinki baştan beri problemliydi. Satmanız halinde alan kişinin üründen şikayetçi olması muhtemel.arkadaşlar çok heycanla bekledigim ve aldıgım major v2 mi satmayı düşünüyorum vidayi tele sıkarken kutup da dönüyor sıkmaya sıkıyor ama az fazla sıkınca kutupda donuyor. ramazan hocam yolladım sagolsun düzeldiydi şimdi gene aynı oldu bende üstteki kutubu pense ile tutup altan sıktım ama gene fazla bişi degişmedi belkide ben yapamadım hayliyle pense ile tuttugum yerde biraz pense izi kaldı
ramazan hocam elinden geleni yaptı allah razı olsun belkide ben yapamıyorum
Size cevaben sesleniyorum Üstadım.Degerli Forum sakinlerine sesleniyorum benim her seferinde feryadimi gorenler arkadsslarim ben haksizmiyim degisim istemek hakkim deilmi
Tamirden gitti geldi @Dwarkelf kardesimin dedigi gbi sorunlar yine ayni
Benim.ne yapmam lzim
Abi hakli derken su kast ettim. Sorunum basindan beri var tamire gitti geldi ayni oldu degisim istiyorum ozeldende yazdim burdanda yazdim ben @Uzi Mods u kotulemiyorum yardimci oldu sagolsum ama yine ayni degisim istiyorum inan insanin posiko. EtkileniyorSize cevaben sesleniyorum Üstadım.
Haklısınız. Ama bizim.sizi haklı bulmamız sorununuzu duzeltmiyor.
O sebeple @Uzi Mods Üstadı da etiketliyorum.
Ayrıca naçizane önerim kendisine buradan Özel Mesaj atmanız.
Ve site üzerinden de ([email protected]) destek bölümünden durumunuzu anlatan mail atmanız olacak.
Sorununuzun en kısa zamanda çözüme kavuşması dileğiyle...
Saygılar, sevgiler ve keyifli buharlar...
İsin en kötü tarafi da belki bu...Ali'den aldığım Spica PRO PEI tankı olmadı, 15 lira da vergi verdik
Ultem bekleyeceğiz artık.
Alt ve üst tarafını zımparaladınız mı hocam? Olduranlar zımparalayarak kullanmıştı .Ali'den aldığım Spica PRO PEI tankı olmadı, 15 lira da vergi verdik
Ultem bekleyeceğiz artık.
Alt ve üst tarafını zımparaladınız mı hocam? Olduranlar zımparalayarak kullanmıştı .
düzgün bir işçilikle olurdu aslındaBaya uğraştım kullanılamaz hâle geldi, çöpe attım sağlık olsun. 3-5 lira bişey diye tahmin ederken 15 lira vergi koydu biraz aldığımız nefes vergi zaten