Dolandırıldığına inanan sizden başka kimsenin mesajını okumadım.Spica,penodad ve ida kullaniyorum.Cok nadir de olsa ara ara yoğun buhar almak için drop üflüyorum Yerli üretici candır
bir de majörüm olsun dedim demez olaydım kullandığım Çin klonlari bile bundan çok daha iyi Beyler adamlar bizi düpedüz dolandırdı geçmiş olsun
Eleştiri baska şeydir,alaya almak başka şeyAh bu kraldan çok kralcilar
Siz kabul etmiyorsunuz hay hayElestirmiyorum tepki gösteriyorum Çin'in 10 dolarlık klon atolarindan bile daha kotu bir cihazı 220 liraya satacaklar sonra da türlü sorunlar yaşayan biri olarak tepki göstererdigimde tepki alacağım kabul etmiyorum
Hocam amacım polemik yaratmak değil yanlış anlamayın ama böyle diyerek ithamda bulunuyorsunuz ama ayıp oluyor. Daha sakin olmanızı tavsiye ederim. Tamam bence de işçilik mükemmel değil. High end bir üründen bahseden de zaten yok. Spica ile karşılaştırırsak evet spica daha başarılı işçilik konusunda ama penodatdan bence daha iyi bir atomizer majör. Hem aroma hem boğaz vurumu olarak. Ama bence. Sizce de eksikleri yada hatalı bulduğunuz noktaları daha usturuplu anlatırsanız belkide çözümü vardır. İda zaten rda karşılaştırmak mantıksız olur diye düşünüyorum. Yerli üretici her zaman iyidir candır diyorsanız lütfen uzimods a özelden ulaşın derdiniz ne ise çözecektir mutlaka. Daha sıkıntısı olanın çözemediği görülmedi. Böyle bir üreticiyi tabiki de kullanıcalar tavsiye edecek bu çok normal. Besleme sıkıntınız için pamuklamanıza dikkat edin lütfen çözülecektir. Fır fır dönen hava yüzüğünü farklı oringlerle çözebilirsiniz. Aynı şekilde zor açılan topcap için de oringler ile çözümü mümkün. Daha yapıcı yorumlar yaparsanız emin olun elinizdeki atomizerde yaşadığınız sorunları burdaki arkadaşlar size yılmadan yardımcı olmaya çalışacaktır ve olacaktır da. Sorunlarınızı giderdikten sonra hala atomizer size uymuyor ise satarsınız bana uymadı dersiniz. Bu da çok doğal bir şey. Eleştiri de yapın tepki de gösterin ama yapıcı olması daha yakışır sizlere-bizlere. Gömmek bu sizin yaptığınız. İki şişe aroma bir paket pamuğa kim atomizer tavsiye eder yada arkasında durur allah aşkına yapmayın Sevgiler selamlar.Buralarin da böyle bir sorunu var Hep övmek gerekiyor ki İki şişe aroma bir paket pamukla safa cekilmis kişiler saldirmasin
Sarmayı beceremiyosan git coilli ato kullan. Adam senin için değil bizim için üretti, bizim dışımızda satın alanların yorumlarını dikkate almıyorum, yani seni kimse takmıyor. Yallah başka yere.Elestirmiyorum tepki gösteriyorum Çin'in 10 dolarlık klon atolarindan bile daha kotu bir cihazı 220 liraya satacaklar sonra da türlü sorunlar yaşayan biri olarak tepki göstererdigimde tepki alacağım kabul etmiyorum
Hocam bir de buradan özel mesaj atmayı deneyin isterseniz. Aromaydı pamuktu sizin de tepkiniz ilginç ama hocam. İnsanların tepkisine şaşırmayın.Destek maillerine yazarak gorselle birlikte izah ettiğim soruna yanıt verme lüzumu görmemiş bir ureticiye daha söylenecek çok şey var fakat forum ilginc şekilde tepki veriyor
Sizi ayakta alkışlıyorum öğretmenim,ogretmenler can yaa ????Bir atomizer ile ilgili sorun yaşayan birinin, o atomizeri aylarca bekleyen ve hayranlık derecesinde beğenen başka birilerinin olduğu yerde, bu sertlikte dert anlatması pek mümkün değildir.
Kullanıcı muhtemelen uzun süredir bu sorunlarla uğraşmış, en son patlama noktasını da burada yaşamıştır. Ona tepki gösterenlerin bu psikolojiyi atlamamaları gerekir.
Sakin olmak her zaman iyidir. Ama sorun yaşamak da her zaman kötüdür. Bu dengeyi kuramadan bir uzlaşı da pek mümkün değildir.
Major v2 sorunlarla dolu bir atomizer olarak aramızda katıldı. Hatta bunun için bir çözüm merkezi bile kuruldu. 220 lira azımsanacak bir para değil. Bundan daha az ücretler ödenerek alınan Çin atomizerlerinde kullanıcının bahsettiği sorunların yaşanmamış olması, kullanıcıyı mutsuz etmiştir. Bu son derece mümkündür. O ürünü zaten almış birine sen alma o zaman demek de hayranlığın eleştiri kabul edilemez düzeye ulaştığını gösterir fikrimce.
Çözüm bu değildir. Çözüm, daha sakin bir üslupla anlatılan sorunların daha makul tepkilerle karşılanması ve hayran olduğumuz bir atomizere bir başka hayran daha katmaktır.
Ya harbiden şaşırıyorum bunlara hocam. Tamam her üretim her ürün aynı kalitede olmayabilir ama akıtıyor nedir Allah aşkına. Buna üretim hatası mı denir. Tonla para dökülen Gus ürünleri de sarımını yapamazsan musluk gibi akıtırSizi ayakta alkışlıyorum öğretmenim,ogretmenler can yaa ????
@Sagoo @demlemecay size de teessüf ediyorum ayni azash gibi
Bu nedir yauwww ????????????