sukrukaya
Community
Hocam diğer oringlerde de esneme yapıyorsa ip sarın üstüne 15 lik takın bakalım olacak mıİşte ben 16lığı hiç takamıyorum, esniyor ve sıkışıyor.
Hocam diğer oringlerde de esneme yapıyorsa ip sarın üstüne 15 lik takın bakalım olacak mıİşte ben 16lığı hiç takamıyorum, esniyor ve sıkışıyor.
Öneri için teşekkür ederim ama ip sarmak hiç bize göre değil(miş), İpliğin pamukçukları kaçar diyor. Takıntılı iki deliyiz biz , Eşim benden de beter, "milletin ortasında atomizerin kalbini açınca üstüne toz konar" diye dropkit kullanmıyor/kullandırtmıyor.Hocam diğer oringlerde de esneme yapıyorsa ip sarın üstüne 15 lik takın bakalım olacak mı
Üstadım oringleri bolca likitleyerek camı oturtabilirsiniz diye düşünüyorum, biraz daha kolaylaşır ve sağlam olur diye.Öneri için teşekkür ederim ama ip sarmak hiç bize göre değil(miş), İpliğin pamukçukları kaçar diyor. Takıntılı iki deliyiz biz , Eşim benden de beter, "milletin ortasında atomizerin kalbini açınca üstüne toz konar" diye dropkit kullanmıyor/kullandırtmıyor.
Ben major aldim ancak bir mahsuru yok ise subatta alacagim deckler icin yedek olmasi adina isteyebilirimAklıma gelmişken. Hala Drop kit denememis, Majör sahibi dostlar var ise elimde.2 adet 1. Nesil Dropnkit var atil durumda.
Paylaşmak hoşuma gider. Ankara da olan elden teslim alabilir. Şehir dışına kargoyu karsilarsaniz gönderim yapabilirim. Evde 8 adet chimney var. Bir kismindan kurtulayım.
Ustad sizden önce 2 arkadaş yazdı. 1 tanesini şuan gönderiyorum. Diğerine iletişim bilgileri bekliyorum.Ben major aldim ancak bir mahsuru yok ise subatta alacagim deckler icin yedek olmasi adina isteyebilirim
edit: yanlizca bir adet icin tabi ki (belirtmeden yazmis oldum)
Peki hocam beklemedeyim ????Ustad sizden önce 2 arkadaş yazdı. 1 tanesini şuan gönderiyorum. Diğerine iletişim bilgileri bekliyorum.
Eğer bir degisiklik olursa size dönüş yapacağım.
Üstad diğer arkadaşımız da iletişim bilgilerini gönderdi. Ürünler kendilerine gidiyor.Peki hocam beklemedeyim ????
Ne demek ne kusuru olur mu öyle şey.Üstad diğer arkadaşımız da iletişim bilgilerini gönderdi. Ürünler kendilerine gidiyor.
Kısmet degilmis. Kusura bakmayınız lütfen.
Bana adres at öm den????Peki hocam beklemedeyim ????
Attım komutanım ????Bana adres at öm den????
Haber verilmişti hocamşimdi stok giriyorum arkadaşlar herkes öğrenene kadar siteyi buranın tamamı almış olur
Pazartesi günü fiyatı değişilecek kargo hariç fiyatlar güncellenecek (şuan kargo dahil buraya 15 tl)
www.uzistore.net
Sitedeki ürünlere zam gelmiş...
Sağlık olsun hocam ben asıl deck bekliyorum... deckle birlikte alırım artık diğerlerini....verilmişti
Bende bekliyorum deck ki onunla beraber alacaktım plexiglası . Ama uygun olunca alı verdim.Sağlık olsun hocam ben asıl deck bekliyorum... deckle birlikte alırım artık diğerlerini....
Kesin bilgi midir Kadir hocam ?Bende bekliyorum deck ki onunla beraber alacaktım plexiglası . Ama uygun olunca alı verdim.
Sanırım ay başı filan çıkar satışa , geçen sorduğumda öyle demişti. Ramazan usta.
Yani şimdi @Uzi Mods ustanın ağızından konuşmuş gibi olmayalım ama, ben özelden sorduğumda verilen cevap o zamana denk geliyor.Kesin bilgi midir Kadir hocam ?