• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hocam diğer oringlerde de esneme yapıyorsa ip sarın üstüne 15 lik takın bakalım olacak mı
Öneri için teşekkür ederim ama ip sarmak hiç bize göre değil(miş), İpliğin pamukçukları kaçar diyor. Takıntılı iki deliyiz biz :(, Eşim benden de beter, "milletin ortasında atomizerin kalbini açınca üstüne toz konar" diye dropkit kullanmıyor/kullandırtmıyor.

Öneri için teşekkür ederim ama ip sarmak hiç bize göre değil(miş), İpliğin pamukçukları kaçar diyor. Takıntılı iki deliyiz biz :(, Eşim benden de beter, "milletin ortasında atomizerin kalbini açınca üstüne toz konar" diye dropkit kullanmıyor/kullandırtmıyor.
Üstadım oringleri bolca likitleyerek camı oturtabilirsiniz diye düşünüyorum, biraz daha kolaylaşır ve sağlam olur diye.

Aklıma gelmişken. Hala Drop kit denememis, Majör sahibi dostlar var ise elimde.2 adet 1. Nesil Dropnkit var atil durumda.
Paylaşmak hoşuma gider. Ankara da olan elden teslim alabilir. Şehir dışına kargoyu karsilarsaniz gönderim yapabilirim. Evde 8 adet chimney var. Bir kismindan kurtulayım.

Aklıma gelmişken. Hala Drop kit denememis, Majör sahibi dostlar var ise elimde.2 adet 1. Nesil Dropnkit var atil durumda.
Paylaşmak hoşuma gider. Ankara da olan elden teslim alabilir. Şehir dışına kargoyu karsilarsaniz gönderim yapabilirim. Evde 8 adet chimney var. Bir kismindan kurtulayım.
Ben major aldim ancak bir mahsuru yok ise subatta alacagim deckler icin yedek olmasi adina isteyebilirim

edit: yanlizca bir adet icin tabi ki (belirtmeden yazmis oldum)

arkadaşlar çok heycanla bekledigim ve aldıgım major v2 mi satmayı düşünüyorum vidayi tele sıkarken kutup da dönüyor sıkmaya sıkıyor ama az fazla sıkınca kutupda donuyor. ramazan hocam yolladım sagolsun düzeldiydi şimdi gene aynı oldu bende üstteki kutubu pense ile tutup altan sıktım ama gene fazla bişi degişmedi belkide ben yapamadım hayliyle pense ile tuttugum yerde biraz pense izi kaldı
ramazan hocam elinden geleni yaptı allah razı olsun belkide ben yapamıyorum :(

Geri