Dönmemenin konusu çekiliş gibi gözükmüyo buradan ????Dönmeme kararı aldım????
bunlar çokomelli hocamDönmemenin konusu çekiliş gibi gözükmüyo buradan ????
Hiçbir şey olmasa bile kesinlikle bir şeyler oldu da bizmi fark edemedikmi ki
Kendine dikkat et üstadım ????????????
Teşekkürler hocam, pleksi camı ultem drop kit ile kullanmayı deneyen var mı?
Drop kitte normal camda gayet iyiTeşekkürler hocam, pleksi camı ultem drop kit ile kullanmayı deneyen var mı?
Uymaz hocam, siren camı kısa kalır.Drop kitte normal camda gayet iyi
Siren v2 22 mm camını deneyen oldumu yada boyutlarını bilen ?
Evde 1 adet vardı nereye koyduysam bulamıyorum
Uyuyorsa daha ciddi arayacağım
Uymuyorsa takılsın neredeyse kafasına göre
Evet üstad tam uyuyor.Melo 3 camı tam uyuyor mu şimdi buna. Arkadaş ta kırmış camı bende yedekleyeyeyim bari
Bende klasik düz tankı ilk gelen cam ile kullanıyorum, drop kiti 1 defa denedim düz hali daha zevkli1 haftaya yakındır bol çeşit ile deniyorum, likit çeşitleri, tel çeşitleri, sarım çeşitleri vs. Haftasonu bir yazı hazırlamayı planlıyorum.
Ama anekdot olsun, hiç sevmediğim meyve aromalarını bile gayet keyifli veriyor.
Ha benim tercihim her zaman klasik majör den yana. Koy nbase geç köşene bir atomizer.
1 haftaya yakındır bol çeşit ile deniyorum, likit çeşitleri, tel çeşitleri, sarım çeşitleri vs. Haftasonu bir yazı hazırlamayı planlıyorum.
Ama anekdot olsun, hiç sevmediğim meyve aromalarını bile gayet keyifli veriyor.
Ha benim tercihim her zaman klasik majör den yana. Koy nbase geç köşene bir atomizer.
Bende klasik düz tankı ilk gelen cam ile kullanıyorum, drop kiti 1 defa denedim düz hali daha zevkli
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynen öyle abi. Ekli dosyayı görüntüle 26623
Yav rengi hariç her şeyi iyi de işte renk sıkıntı. Zımpara ile dalacam en sonMod hariç ????????????????
vuhuuu gözlerim şenlendi ???? (siyah cam+siyah derlin driptip öm ????) işte bende böyle yapmak istemiştim çok güzel olmuş hocam güle güle kullanın ????4 adet siyah cam almıştım, 1 tanesi drop tank'a sokmaya çalışırken ziyan oldu, oringsiz dahi girmiyor. Belki de toleransı yeterli değil.
Normal tank'ta ise işe yaradı, hatta lambayla aranıza alınca likit seviyesi de görünüyor.
Çok rüya gören yada gördüğünü hatırlayan biri değilim ama Uzimods'un siyah atomizer üretme ihtimali üzerine onu ikna etmeye çalışan insanlar gördüm rüyamda. Öyle işte.
Ekli dosyayı görüntüle 26509Ekli dosyayı görüntüle 26510