• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4 adet siyah cam almıştım, 1 tanesi drop tank'a sokmaya çalışırken ziyan oldu, oringsiz dahi girmiyor. Belki de toleransı yeterli değil.

Normal tank'ta ise işe yaradı, hatta lambayla aranıza alınca likit seviyesi de görünüyor.

Çok rüya gören yada gördüğünü hatırlayan biri değilim ama Uzimods'un siyah atomizer üretme ihtimali üzerine onu ikna etmeye çalışan insanlar gördüm rüyamda. Öyle işte.

20200113_210643.jpg20200113_210617.jpg

1 haftaya yakındır bol çeşit ile deniyorum, likit çeşitleri, tel çeşitleri, sarım çeşitleri vs. Haftasonu bir yazı hazırlamayı planlıyorum.

Ama anekdot olsun, hiç sevmediğim meyve aromalarını bile gayet keyifli veriyor.
Ha benim tercihim her zaman klasik majör den yana. Koy nbase geç köşene bir atomizer. :)

1 haftaya yakındır bol çeşit ile deniyorum, likit çeşitleri, tel çeşitleri, sarım çeşitleri vs. Haftasonu bir yazı hazırlamayı planlıyorum.

Ha benim tercihim her zaman klasik majör den yana. Koy nbase geç köşene bir atomizer. :)
Bende klasik düz tankı ilk gelen cam ile kullanıyorum, drop kiti 1 defa denedim düz hali daha zevkli

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende klasik düz tankı ilk gelen cam ile kullanıyorum, drop kiti 1 defa denedim düz hali daha zevkli

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Klasik can, drop heyecan ????

4 adet siyah cam almıştım, 1 tanesi drop tank'a sokmaya çalışırken ziyan oldu, oringsiz dahi girmiyor. Belki de toleransı yeterli değil.

Normal tank'ta ise işe yaradı, hatta lambayla aranıza alınca likit seviyesi de görünüyor.

Çok rüya gören yada gördüğünü hatırlayan biri değilim ama Uzimods'un siyah atomizer üretme ihtimali üzerine onu ikna etmeye çalışan insanlar gördüm rüyamda. Öyle işte.

Ekli dosyayı görüntüle 26509Ekli dosyayı görüntüle 26510
vuhuuu gözlerim şenlendi ???? (siyah cam+siyah derlin driptip öm ????) işte bende böyle yapmak istemiştim çok güzel olmuş hocam güle güle kullanın ????

Arkadaşlar majorü drop kitle sıkıntısız kullanıyordum, ato okumama sıkıntısı vardı modun onu telle çözmüştüm sonra başıma tel sardığım için vidaya alt U aparatla sıkılan kısım tam oturmadığından hava alıyor ve o hazneyi likit basıyordu neyse vida daki teli söküp eskiye çevirdim ve likit sızma işini halletmiştim.

Taki bugün klasik baca ile puflamaya başlayana kadar :(
Klasik bacada bu U aparatla açılan kısım olduğu gibi likitle doluyor ve atomizer fokur fokur ses çıkarıyor aradan bir iki dakika geçince deliklerden sızan likit moda akmaya başlıyor denemediğim pamuklama şekli kalmadı bol sıkı pamuk yuvasına değecek şekilde değmeyecek şekilde ama bir türlü likit sızıntısının önüne geçemedim.

Likit doldururken hava kanalı ve likit beslemeyi kapatarak dolduruyorum tanka major ambleminin tam üzerine kadar dolum yapıyorum yani tam da doldurmuyorum likiti

Bana bir çare akşam akşam ne güzel temizliğimi yaptım kahvemi yaptım dedim alıyım majoru vuruyum boğaz vurumunun dibine ama bunaldım canım sıkıldı yardım lütfen

Geri