• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
EyvAllah üstadım mantık (y) deneyeceğim

Amaa kafamda deli sorular :D şimdi zaten klasik chimney de dolum yaparken likit beslemesi kapalı olduğu için bu basıncın zaten likit besleme kanalına ulaşmaması lazım değil mi? ( Ben yanlış düşünüyor olabilirim )
Sadece majöre özel değil, tüm atomizerlerde likit doldurduğunuzda (atomizerin izin verdiği ölçüde) bunu yaparsanız, basınç nedeni ile baca ile deck birleşim yerinden içeri likit dolmasını engeleyebilirsiniz. Sıvı basıncı çok acaip birşey, ne yaoarsan yap kendini dengelemek için kaçacak bir yol buluyor ????

Teşekkürler valla şimdi uyku saati gelsin de sarıp sarmalayayım şu yavruyu :)

Ufaklıkların uyku saatini diyorsan, ben o varken yapıyordum,

Baba napıyorsun dediğinde
Tamir yapıyorum diyordum.

Hemen
Bende tamir yapcam cevabı gelir..

Eline bir tornavida verirdim, oyuncak arabasını alırdı, başlardı tamire..

Sonra bana şunu(cımbız) alabilirmiyim, elimde görür.
Bunu alabilirmiyim (coil cig)
Falan Filan
Derken benim tamir biter, oda sıkılırdı zaten ????????????

Hemen

Falan Filan

aynisini ben yasiyorum neye el atarsam. ilk gordugunde bu ne diye sordu. ben de sizin gibi "bunlari tamir etmem gerekiyor" dedim. hemen cekti sandalyeyi "tam bana gore bir is" dedi. aldi seti onune her aparati tek tek kafasinca kullandi.

ertesi gun bakti yine is basindayim. yine mi bozuldu diye sordu. 3-4 gun sonra ilgisini kaybetti zaten simdi gelip kurcalamiyor. fakat rahat birakmiyor ve oyuna cagiriyor. Bende artik o uyuduktan sonra hallediyorum gunluk rutini.

Hemen

Falan Filan
Hocam bizim haşereler direk benim malzemelere çöküyor tav :) bide sinirlenirler dur aman diyince fırlatırlar. Neler kırıldı neler kayboldu Bi bilsen :) elimden alıyorlar sonra baba cıss babaa ????????

Muhtemelen ters çevirmeden kapatınca topcapi, üst taraftaki sıkışan hava siz beslemeyi açtığınız gibi likiti besleme kanallarından coil altındaki hava kanalına kadar basıyor.

Mantıklı başka açıklaması yok çünkü.
Her türlü pamuklamayı yaptım demiştiniz.

Tamamdır üstad

Özellikle yeni seride yiv açıklığı fazla olduğu için bence basınç ile decke kaçar likit. Ben hep ters çevirip kapatırım. Hiç o kadar likit akitmadi. 1-2 kere pamuğu 2 mm de çok az koyunca akıttı o kadar.

(y) @azash üstad sen bir major fanı olarak öyle diyorsan sıkıntı yoktur

Sadece majöre özel değil, tüm atomizerlerde likit doldurduğunuzda (atomizerin izin verdiği ölçüde) bunu yaparsanız, basınç nedeni ile baca ile deck birleşim yerinden içeri likit dolmasını engeleyebilirsiniz. Sıvı basıncı çok acaip birşey, ne yaoarsan yap kendini dengelemek için kaçacak bir yol buluyor ????

:giggle: eyvAllah üstadım

Bide bunu göstereyim kafan iyice karışsın ????

Herşey basınçla alakalı.

Haaa bu bizim kupa ya bildim bildim :ROFLMAO:

Üstadlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim verdiğiniz kıymetli bilgiler için

Eyvallah hocam ☺ daha kullanmak nasip olmadı iki fırt sonra hanım çöreklendi ????
Size ö.m yolu ile ulaşmıştı diye hatırlıyorum sonrasında neden se dönüş yapamadım doğrusu birisini size göndermekti niyetim aslına bakarsanız ama gerçekleştiremedim aşırı yoğun çalışıyorum bu sıralar kafa kalmıyor insanda ama sevindim tekrardan güzel günler kullanın benimde drop kitim kırıldı şuan da da ben hüsranla içindeyim doğrusu ????

Size ö.m yolu ile ulaşmıştı diye hatırlıyorum sonrasında neden se dönüş yapamadım doğrusu birisini size göndermekti niyetim aslına bakarsanız ama gerçekleştiremedim aşırı yoğun çalışıyorum bu sıralar kafa kalmıyor insanda ama sevindim tekrardan güzel günler kullanın benimde drop kitim kırıldı şuan da da ben hüsranla içindeyim doğrusu ????
düşünmeniz bile yeterli hocam. Bu şekilde çok dönüş oldu. Kabul etmedim. Verdiğimiz mücadeleye gölge düşürürdük.
Bu arada tüm forum ahalisine benim ile birlikte kargo şirketini darboğaz edip, verdiğiniz destek içinde minnettarız

düşünmeniz bile yeterli hocam. Bu şekilde çok dönüş oldu. Kabul etmedim. Verdiğimiz mücadeleye gölge düşürürdük.
Bu arada tüm forum ahalisine benim ile birlikte kargo şirketini darboğaz edip, verdiğiniz destek içinde minnettarız
Üstadım çok sevindim güle güle kullanın kavuştunuz sonunda. Nasıl geri aldınız? En son iş tehdite kadar gitmişti yanlış hatırlamıyorsam. Gerçekten kaybetmişlerdi de mi sonradan buldular?

Geri