SWORD
Community
Bir yerden hava alıyor olmalı, oringlerde yırtılma yıpranma var mı?Arkadaşlar majorü drop kitle sıkıntısız kullanıyordum, ato okumama sıkıntısı vardı modun onu telle çözmüştüm sonra başıma tel sardığım için vidaya alt U aparatla sıkılan kısım tam oturmadığından hava alıyor ve o hazneyi likit basıyordu neyse vida daki teli söküp eskiye çevirdim ve likit sızma işini halletmiştim.
Taki bugün klasik baca ile puflamaya başlayana kadar
Klasik bacada bu U aparatla açılan kısım olduğu gibi likitle doluyor ve atomizer fokur fokur ses çıkarıyor aradan bir iki dakika geçince deliklerden sızan likit moda akmaya başlıyor denemediğim pamuklama şekli kalmadı bol sıkı pamuk yuvasına değecek şekilde değmeyecek şekilde ama bir türlü likit sızıntısının önüne geçemedim.
Likit doldururken hava kanalı ve likit beslemeyi kapatarak dolduruyorum tanka major ambleminin tam üzerine kadar dolum yapıyorum yani tam da doldurmuyorum likiti
Bana bir çare akşam akşam ne güzel temizliğimi yaptım kahvemi yaptım dedim alıyım majoru vuruyum boğaz vurumunun dibine ama bunaldım canım sıkıldı yardım lütfen
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi