• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok garip hocam bende anlamadım sarımdada amatör sayılmam aslında basınç kaçağı filan mı var acaba uzun baca oynuyor ama o kesin [emoji23] neyse ramazan hocanın başındaki yoğunluk azalsın onunla görüşürüm artık
Uzun bacadaki vidalama dişleri rahatça dönmesi için hafif boşluklu(bol) yapılmış, yukarı aşağı oynaması bu yüzden

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uzun bacadaki vidalama dişleri rahatça dönmesi için hafif boşluklu(bol) yapılmış, yukarı aşağı oynaması bu yüzden

hocam bende öyle düşünmüştüm sonuçta driptip mukavemeti ile dönüyor o dişler ama yinede sormak istedim herkeste öyle mi diye arkadaşın uzun bacada gram oynama yokmuş mesela

hocam bende öyle düşünmüştüm sonuçta driptip mukavemeti ile dönüyor o dişler ama yinede sormak istedim herkeste öyle mi diye arkadaşın uzun bacada gram oynama yokmuş mesela
V1 ve V1.1'de diş payı bu kadar olmadığı için zor döndüğü gibi şikayetler olmuştu, bu yüzden pay bırakılmış

Hocam mesajınızda drop kit yazmışsınız, ben drop kit için söyledim baca oynamama olayını. Normal bacası langur lungur olmasa da biraz oynuyor, sebebini arkadaşlar yazmışlar zaten.

Ss normal kit ve ss drop kit arasında boğaz vurumu farkı hisseden oldu mu yoksa ben mi ciğersizleştim? Aynı geliyor ikisi de.
Bana da aynı geliyor. Aradaki farkı anlayamıyorum açıkçası. Normal bacada aşağı yukarı oynaması ve beslemeyi besleme delikleri yerine sağdan soldan kafasına göre yapması benim hoşuma gitmediğinden genelde drop kit ile kullanıyorum. Atomizerin hoşuma giden tarafı içine ne koysan güzelce içirtiyor. Tütünse tütün, pastaneyse pastane, meyveyse meyve. Boğaz vurumu fena değil. Aroma fena değil. Alanı üzecek bir atomizer değil kesinlikle. Kişisel fikirlerimi de söylemiş bulundum arada :D

İlk aldığım andan itbaren delrin driptiplere aşık oldum, özel mesajla Ramazan Bey'i ısrarla taciz ederek amacıma da ulaştım. Hatta biraz daha ileri driptiple uyumlu olması için gidip siyah cam sipariş ettim, 2 gün sonra o da elimde olacak. Hala fırsat varken mutlaka alın driptiplerden.
Alıştık birbirimize, birinde tribeca diğerinde raven mutlu mesut devam.
Bu arada ben şanslı taraftayım, sıkıntısız aldım öyle de devam ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 25899
Hocam siyah camı nereden sipariş ettiniz?

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

çok garip hocam bende anlamadım sarımdada amatör sayılmam aslında basınç kaçağı filan mı var acaba uzun baca oynuyor ama o kesin ???? neyse ramazan hocanın başındaki yoğunluk azalsın onunla görüşürüm artık
Benim de birisinde gram oynama yokken biri bayağı yukarı aşağı, sağa sola oynuyor. Likit besleme deliklerini bacayı çevirmeden açıp kapatabiliyorum. Bunu -bence sorunlu olanı- düne kadar hep dropkit ile kullandığım için farketmemişim. Dün farkettim ve Ramazan hocama video yollayarak görüşünü rica ettim. Müsait olduğunda bakar, bir bilgi verir ise bende sizlerle paylaşırım. Kimse böyle birşey yazmadığı için, durum sadece bende var zannederek özelden ilettim kendisine. Şu yurtdışı satış süreci geçsin, ilgilenir elbet bizimle.

çok garip hocam bende anlamadım sarımdada amatör sayılmam aslında basınç kaçağı filan mı var acaba uzun baca oynuyor ama o kesin ???? neyse ramazan hocanın başındaki yoğunluk azalsın onunla görüşürüm artık
Aynı sıkıntı dün benim de başıma geldi yüzük içi likitle doluyordu. Nedeni benim Atomizeri cihaz okumuyordu onun için U aparatıyla açılan kısımda yüksek olan vidaya tel sarmıştım vida yüksek attığı için tam sıkılmıyormuş bende bunu fark etmedim ordan hava alıyordu atomizer yüksek ihtimalle basınç oluşuyor ve o yüzdende hava kanalından likit sızdırıyordu dün teli söktüm iyice sıkıladım U aparatla açılan kısmı hava kaçağı yok akıntı da yok belki sizde de benzer bir sıkıntı vardır kontrol edin bir derim

Benim de birisinde gram oynama yokken biri bayağı yukarı aşağı, sağa sola oynuyor. Likit besleme deliklerini bacayı çevirmeden açıp kapatabiliyorum. Bunu -bence sorunlu olanı- düne kadar hep dropkit ile kullandığım için farketmemişim. Dün farkettim ve Ramazan hocama video yollayarak görüşünü rica ettim. Müsait olduğunda bakar, bir bilgi verir ise bende sizlerle paylaşırım. Kimse böyle birşey yazmadığı için, durum sadece bende var zannederek özelden ilettim kendisine. Şu yurtdışı satış süreci geçsin, ilgilenir elbet bizimle.
Üstad merhaba. Normal bacanın aşağı yukarı sağa sola oynaması bende de var. Onu ramazan hoca açıkladı. Belki gözünüzden kaçmıştır diye yazayım dedim. Ben özelden de sormuştum. Şöyle cevap verdi “onun malesef hiçbir cözümü yok bilerek yapıldı neden derseniz oringli sistemde gevşek yapılması gerekiyor çünkü beslemeyi acmak için driptipteki sıkılıktan başka yapılacak birşey yoktu chimney sıkı olsa driptip işlevselligini kaybedicekti 0,25 daha geniş tasarlandı”dedi. Ama siz beslemeyi açıp kapamak için driptipten tutup çevirmeden direkt aşağı yukarı hareket ettirirken açıp kapayabiliyorsanız(anladığım kadarıyla baca deck i tutmuyor) (bir hayli serbest aşağı yukarı oynuyor) (ben de yanlış anlamış olabilirim) ekstra bir sıkıntı var demektir. Ramazan hoca yardımcı olacaktır kesinlikle. Ben mevcut durumda sıfır sıkıntı kullanmak isteyenlere çare drop kit diyorum. Normal ss bacadaki oynamaya çare yok maalesef. Ama sizdeki tolerans fazla ise mutlaka ramazan hoca bir çözüm üretir :)

Bir başka versiyon çıkarsa ilerde (misal V2.1 yada v3) ramazan hoca o eski versiyonda yaşanan bacanın dönmemesini 0.25 fazla tolerans bırakmak yerine Spica Pro-Taifun GT3 deki gibi driptipin altına çentik, bacanın üstüne çentik kadar yuva açmak ve driptip iç çapını da 3,5mm yapmasını tavsiye ederim naçizane. Çok bilmişlikten değil yanlış anlaşılmasın daha kolay ve sorunsuz olur diye söylüyorum. Sevgiler :)

Diğer atomizerlerde sürekli aynı şekilde yaptığım 28 ga kanthal 2.5mm 7 tur 1.25 - 1.30 ohm arası verirken majör aynı sarımda 1.10 ohm veriyor. Bu yüzden 8 tura kadar çıkardım sarımı. 8 turda drop kitle enfes bir içim keyfi sunuyor tavsiyemdir. Sizdede bu ohm farklılığı varmıdır?

Geri