• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pazartesi verdiğim sipariş dün elime ulaştı sadece oring set eksik ama şahsım adına hiç önemli değil teşekkürler ramazan bey,
İlk majörümü zamanın hükmünde sihirli buhar Facebook grubunda çekilişle kazanmıştım o zamandan beri hala kullanmaktayım ama v2 ve drop kit çok hoşuma gitti Elinize emğinize sağlık????????????IMG_20200109_110425.jpg

Pazartesi verdiğim sipariş dün elime ulaştı sadece oring set eksik ama şahsım adına hiç önemli değil teşekkürler ramazan bey,
İlk majörümü zamanın hükmünde sihirli buhar Facebook grubunda çekilişle kazanmıştım o zamandan beri hala kullanmaktayım ama v2 ve drop kit çok hoşuma gitti Elinize emğinize sağlık????????????Ekli dosyayı görüntüle 25674
Güle Güle kullanın

İlk majörümü zamanın hükmünde sihirli buhar Facebook grubunda çekilişle kazanmıştım o zamandan beri hala kullanmaktayım ama v2 ve drop kit çok hoşuma gitti Elinize emğinize sağlık????????????Ekli dosyayı görüntüle 25674
Bir an fotoğrafı kendim yükledim sandım :)
Siyah Macro Majör V2.
Sonra baktım da watt yüksekmiş.
Tamam dedim bu benim değil :)
Keyifle buharlayinız...

Atomizer montun cebindeyken camı kırılmış, ben de diyorum arkadaş bu likit kokusu nereden geliyor ????????‍♂️ sağlık olsun diyip eve geldim diğer camı takayım dedim vee süpriiizzz diğer camda kırıldı ????

İlk aldığım andan itbaren delrin driptiplere aşık oldum, özel mesajla Ramazan Bey'i ısrarla taciz ederek amacıma da ulaştım. Hatta biraz daha ileri driptiple uyumlu olması için gidip siyah cam sipariş ettim, 2 gün sonra o da elimde olacak. Hala fırsat varken mutlaka alın driptiplerden.
Alıştık birbirimize, birinde tribeca diğerinde raven mutlu mesut devam.
Bu arada ben şanslı taraftayım, sıkıntısız aldım öyle de devam ediyorum.
20200110_170024.jpg

İlk aldığım andan itbaren delrin driptiplere aşık oldum, özel mesajla Ramazan Bey'i ısrarla taciz ederek amacıma da ulaştım. Hatta biraz daha ileri driptiple uyumlu olması için gidip siyah cam sipariş ettim, 2 gün sonra o da elimde olacak. Hala fırsat varken mutlaka alın driptiplerden.
Alıştık birbirimize, birinde tribeca diğerinde raven mutlu mesut devam.
Bu arada ben şanslı taraftayım, sıkıntısız aldım öyle de devam ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 25899
Satışa çıksa şu siyah delrin driptip ne güzel olcak :)

Geri