Sms gelmedi, sitede de beklemede görünüyor ustaPazartesi sipariş geçilen kargoların hepsi dün kargolandı sanırım sürat kargo yarısına mesaj attı yarısına yine atmadı
Malesef sürat kargonun bulunduğum yere getirme huyu yok, gelince 25km gidip alacağım, Mng, Ptt, Aras, Ups ise geliyorArkadaşlar bana sms gelmedi. Ancak bugün öğleden önce kargo elime ulaştı.
Ramazan hocam mesaj atmıştım size, yine cevap yazmamışsınız. Canınız sağ olsun. Ama en azından olumlu veya olumsuz bir dönüş yapmanızı beklerdimPazartesi sipariş geçilen kargoların hepsi dün kargolandı sanırım sürat kargo yarısına mesaj attı yarısına yine atmadı
UyumluCambellcap deki majör cami v2 içinde uyumlu diyorlar doğruluk payı varsa degerlensirilebilir
Sabırla bekliyoruz, liste v.b birşey oluşturalım mi? Plexi alamayanlar olarak ?önceki sayfalarda da yazmıştım dışarı açılan stoğun iş yogunlugu bittikten sonra burdaki arkadaşlar ile özellik ile ilgilenicem
Bekliyoruzönceki sayfalarda da yazmıştım dışarı açılan stoğun iş yogunlugu bittikten sonra burdaki arkadaşlar ile özellik ile ilgilenicem