S
shivers
Misafir
Çok fenaydı ya hakkaten.Valla sizin hikayeniz de efsaneymiş
Bilet kuyruklarında adam bıçaklanıyordu o dönem.
Çok fenaydı ya hakkaten.Valla sizin hikayeniz de efsaneymiş
Valla benim görüşüme göre major için en iyi sarım 28ga 2mm 6 turHem kalin tel kullanip hem beslemeyi kapali unutmayin
Daha neremden oksurebilirim diye düşündüm ????????????
Bu tabi bi standart haline geldi ama benim gibi likite göre sarim yapanlar da varValla benim görüşüme göre major için en iyi sarım 28ga 2mm 6 tur
plexsi cam için bana hbr et kardeşim bekliyorumBugün son defa satışı açtım arkadaşlar haftaya pazartesi muhtemel daha erkende olabilir site İngilizce ve yurt dışı satışı için Euro bandına dönecek
Buradan bana ulaşabilirsiniz ve sitenin mailinden
panik yapmayın plexiglass dışarı satışla aynı gün olduğu için herkes dilediği kadar aldı bu hafta içi buradan alamayan arkadaşlara yardımcı olucam
Deckin altinda bulunan 510 konnektoru kutunun içinde bulunan u aparat ile deckten ayirdiktan sonra izolatorlu olan vidayi yarim tur gevsetip atoyu söktüğünüz sekilde geri toplayip bir daha deneyinizGünaydın arkadaşlar
1 saattir denemediğim şey kalmadı v2 kullanıyorum atomizer not found hatası alıyorum
daha önce böyle bir hatayla karşılaşmadım cihaz sağlam 5 farklı Atoyla denedim sıkıntı yok
Çözüm önerisi olan var mı yada aynı sıkıntıyı yaşayıp halleden
sağda altında izalatör olan vida
yanlız sekronize dönüyor çevirince en azından bendekı üsten bir tornavida ile tutturman lazım sıkarken.Ekli dosyayı görüntüle 23171
Alintiladigim mesajin icindeki ekli dosya da goruntuden daha net anlarsiniz orada iki vidadan izolatorlu olani yarim tur gevstip atoyu toplamaniz sorunu cozecektir diye umuyorumGünaydın arkadaşlar
1 saattir denemediğim şey kalmadı v2 kullanıyorum atomizer not found hatası alıyorum
daha önce böyle bir hatayla karşılaşmadım cihaz sağlam 5 farklı Atoyla denedim sıkıntı yok
Çözüm önerisi olan var mı yada aynı sıkıntıyı yaşayıp halleden
Üstadım bende o vida açılmıyor denedim daha önce ama, bi arkadaş kırmıştı izalatörü ondan zorlamadım acil çıkmam lazımdı artık akşam bi daha zorlarım bi dediğiniz gibiAlintiladigim mesajin icindeki ekli dosya da goruntuden daha net anlarsiniz orada iki vidadan izolatorlu olani yarim tur gevstip atoyu toplamaniz sorunu cozecektir diye umuyorum
Kullandığınız mod ne markaMajor ustalarimiza bir sorum olacak teli sariyorum cihazi aciyorum sardiigm ohm yakaliyorum. Snra teli isitmak icin power tusuna basinca ohm dusuyor bu neden dir arkadaslar
modunda sorun varMajor ustalarimiza bir sorum olacak teli sariyorum cihazi aciyorum sardiigm ohm yakaliyorum. Snra teli isitmak icin power tusuna basinca ohm dusuyor bu neden dir arkadaslar
SvagKullandığınız mod ne marka
Ufak anlık ohm değişimleri gayet normaldir misal 0.87 gördünüz ohm değerini ateslediniz ve 0.89 oldu bu gayet normal lakin anormal fark var ise ilk önce modu başka atomizeride deneyin eğer ki bu atomizeride bir sorun yok ise majörun kurulumunda bir sıkıntı var demektir
0.74 den 0.54 dustu bi indi bi cikti sonra actik kapadim bir kac defa 0.74 de kaldiUfak anlık ohm değişimleri gayet normaldir misal 0.87 gördünüz ohm değerini ateslediniz ve 0.89 oldu bu gayet normal lakin anormal fark var ise ilk önce modu başka atomizeride deneyin eğer ki bu atomizeride bir sorun yok ise majörun kurulumunda bir sıkıntı var demektir
Atomizerin base ve deck kısmını iyi temizlediği den emin olan coil kurulumunda pozitif ve negatif kutuab ait vidaların tam sıkılı olduğundan ve tel ile temas ettiğinden emin olun eğer bunlardan eminseniz modda sorun olma ihtimali baya yüksek0.74 den 0.54 dustu bi indi bi cikti sonra actik kapadim bir kac defa 0.74 de kaldi
Adaş seninle aynı sıkıntıları yaşıyordum ohm atlaması vardı uzimods yaptı gönderdi hiç tel sarmakla uğraşma0.74 den 0.54 dustu bi indi bi cikti sonra actik kapadim bir kac defa 0.74 de kaldi