• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İşlerin yoğunluğundan bakamadık camı kaçırdık :) iki cam aldık biri kırık biri çatlak. Bir dahakine önceden haber verilirse bizlerde mağdur olmayız diye düşünüyorum.

Bugün son defa satışı açtım arkadaşlar haftaya pazartesi muhtemel daha erkende olabilir site İngilizce ve yurt dışı satışı için Euro bandına dönecek

Buradan bana ulaşabilirsiniz ve sitenin mailinden

panik yapmayın plexiglass dışarı satışla aynı gün olduğu için herkes dilediği kadar aldı bu hafta içi buradan alamayan arkadaşlara yardımcı olucam
plexsi cam için bana hbr et kardeşim bekliyorum

Günaydın arkadaşlar

1 saattir denemediğim şey kalmadı v2 kullanıyorum atomizer not found hatası alıyorum

daha önce böyle bir hatayla karşılaşmadım cihaz sağlam 5 farklı Atoyla denedim sıkıntı yok

Çözüm önerisi olan var mı yada aynı sıkıntıyı yaşayıp halleden

Günaydın arkadaşlar

1 saattir denemediğim şey kalmadı v2 kullanıyorum atomizer not found hatası alıyorum

daha önce böyle bir hatayla karşılaşmadım cihaz sağlam 5 farklı Atoyla denedim sıkıntı yok

Deckin altinda bulunan 510 konnektoru kutunun içinde bulunan u aparat ile deckten ayirdiktan sonra izolatorlu olan vidayi yarim tur gevsetip atoyu söktüğünüz sekilde geri toplayip bir daha deneyiniz

sağda altında izalatör olan vida
yanlız sekronize dönüyor çevirince en azından bendekı üsten bir tornavida ile tutturman lazım sıkarken.Ekli dosyayı görüntüle 23171
Günaydın arkadaşlar

Alintiladigim mesajin icindeki ekli dosya da goruntuden daha net anlarsiniz orada iki vidadan izolatorlu olani yarim tur gevstip atoyu toplamaniz sorunu cozecektir diye umuyorum

Major ustalarimiza bir sorum olacak teli sariyorum cihazi aciyorum sardiigm ohm yakaliyorum. Snra teli isitmak icin power tusuna basinca ohm dusuyor bu neden dir arkadaslar

Ufak anlık ohm değişimleri gayet normaldir misal 0.87 gördünüz ohm değerini ateslediniz ve 0.89 oldu bu gayet normal lakin anormal fark var ise ilk önce modu başka atomizeride deneyin eğer ki bu atomizeride bir sorun yok ise majörun kurulumunda bir sıkıntı var demektir
0.74 den 0.54 dustu bi indi bi cikti sonra actik kapadim bir kac defa 0.74 de kaldi

Geri