Cemocan
Community
Buakşam cam stoğu gircekmisiniz siteye yoksa yarın mı? ona göre bekliyelim hocam.bugün kargo çıkmadı
Buakşam cam stoğu gircekmisiniz siteye yoksa yarın mı? ona göre bekliyelim hocam.bugün kargo çıkmadı
Ben siparis olusturayim mi simdi ????????????Bugün son defa satışı açtım arkadaşlar haftaya pazartesi muhtemel daha erkende olabilir site İngilizce ve yurt dışı satışı için Euro bandına dönecek
Buradan ulaşabilirsiniz ve sitenin mailinden
panik yapmayın plexiglass dışarı satışla aynı gün olduğu için herkes dilediği kadar aldı bu hafta içi buradan alamayan arkadaşlara yardımcı olucam
siyah kaç tane geliyoWay arkadaş süreç şaka gibi ilerliyor
@Uzi Mods 1.0 ve 1.1 i piyasaya (mikaydi sanırım) pleksi glass tarzı bir tank ile çıkartınca, bir süre sonra cam da cam diye tutturmustuk.
Hatta tutturmaya bırakıp, Melo3 Subtank Mini camları falan almış ve cam ile kullanıma geçmiştik.
O kadar çok cam lafı ettik ki Drop kiti cam ile çıkarttı.
Sonrasında V2 de de cam tank tercihini kullandı.
Ama camcı biz Majör severlere yamuk yaptı. Çok fazla toleransa sahip camlar üretildi.
Bir de üzerine Majör ile ilk kez tanışan buharci dostlar eklenince Cam korkusu bacayı sardı
Şimdi herkes bizim zamanında burun kivirdigimiz pleksi tanka yöneldi.
Aklıma gelmişken Anason, Tarçın ve bazı Limon aromalarindan bu tanklarla uzak durun dostlar. Erirler. Çatlaklar oluşur. Anason aroması benim İon da tankları bildiğin eritmişti
Bu anason sadece cam bardakta, beyaz renkte bir işe yariyor...
Neyse bugün 2 kere stok acilmis. Uzi usta nereden baksan 100 er tane stok gitmiştir. Bunları bu kadar hızlı tüketmiş olmamız ilginç.
Ben gidip camlarimla oynayim.
Zaten siyah cam da hala Çin den gelemedi...
Abi Çinliler doğru sipariş aldilarsa ve Ulaşırsa 6 tane.siyah kaç tane geliyo
bi sevindirik oldumki yengeniz hayırdır sevgilinlemi yazışıyon dedi ???? ???? ???? ????Abi Çinliler doğru sipariş aldilarsa ve Ulaşırsa 6 tane.
Yani sana 2 bana 4
Abi sana öyle geliyor. Bu Çinli kardeşler uçakla önce Mars'a, sonra Avrupa tarafına geliyor. Sonra gümrük acaba bu camlar nedir? Bu 22 cm. genişliğinde ki cami nereye takabilir alıcı diye düşünecek. Takılabilecek legal bir yer olduğuna ikna olursa elimize geçecek. O saatten sonra siyah gelir mi? Sağlam gelir.mi? Dahi belli değilken sen benim adrese takılşunuda ilave edeyim @azash öm ile adres istedim. virmedin. şimdi nasolsa öğrenicem ????????????
sen benim neden öyle dediğimi anladın da anlamamazlığa vuruyon ???? ???? ????Abi sana öyle geliyor. Bu Çinli kardeşler uçakla önce Mars'a, sonra Avrupa tarafına geliyor. Sonra gümrük acaba bu camlar nedir? Bu 22 cm. genişliğinde ki cami nereye takabilir alıcı diye düşünecek. Takılabilecek legal bir yer olduğuna ikna olursa elimize geçecek. O saatten sonra siyah gelir mi? Sağlam gelir.mi? Dahi belli değilken sen benim adrese takıl
10 güne biraz kafam rahatlamış olacak abi. O zaman daha rahat plan yaparız.
Anladım abisen benim neden öyle dediğimi anladın da anlamamazlığa vuruyon ???? ???? ????
Finale sabahla, sınavdan çık gel yat, uyan ve BUM uyandığında pleksiglass stokları erimişBugün son defa satışı açtım arkadaşlar haftaya pazartesi muhtemel daha erkende olabilir site İngilizce ve yurt dışı satışı için Euro bandına dönecek
Buradan bana ulaşabilirsiniz ve sitenin mailinden
panik yapmayın plexiglass dışarı satışla aynı gün olduğu için herkes dilediği kadar aldı bu hafta içi buradan alamayan arkadaşlara yardımcı olucam
Valla ben plexiglass alabilmek için gece saat 1 e kadar sayfayı yenileyip durdum sonra uyuyup 8 de kalktım stok açılsın diye stok açılan ürünleri her sayfa yenilememde tek tek gördümFinale sabahla, sınavdan çık gel yat, uyan ve BUM uyandığında pleksiglass stokları erimiş
İçli içli ah çekerken yüreklere su serptin usta
Benim favorim de bu ikili ????Anladım abi
Ama senden likit de alacağım sadece sustalı yetmez. Heheh. Eve döneyim. 10 güne adres veririm. Bu sıra valide hanım ile kalıyorum. Bir sure onun yanında kalacağım sürekli.
Bu arada Drop Kit testinin sonucunu da paylasayim da sayfa kirliliğimi bir miktar azaltayim.
1. Seri SS Drop kit
V2. Ss Drop kit
Ultem Drop kit
arasında aroma performansı galibi minimal farklarla 1. Seri SS Drop oldu. Ultem ve V2 SS arasinda ayrım hissedemedim.
Ultem Drop da buhar sıcaklığı birazcık daha fazla geldi SS Drop kitlere göre.
Ultem Drop kiti Tesla WYE 85 üzerine taktım. O kadar hafif bir set oldu ki aşık oldum resmen. Cekette, montta taşırken nereye koydugumu hissedemiyorum.
Sırf bu yüzden dışarı çıkarken o seti yanıma alıyorum.
Valla ben plexiglass alabilmek için gece saat 1 e kadar sayfayı yenileyip durdum sonra uyuyup 8 de kalktım stok açılsın diye stok açılan ürünleri her sayfa yenilememde tek tek gördüm
Valla sizin hikayeniz de efsaneymişBen bu taktikle 12 sene önce Fenerbahçe - Chelsea maçına bilet almıştım. Tek fark sabah 10’da uyanamam diye sabahlamıştım. Bileti alınca da evin içinde gümbür gümbür 100. yıl marşı eşliğinde koşturmuştum. Ne gündü be.