• SBTV Forum'da yer alan hiçbir bilgi kesinlik içermez. Esigara kullanımını düşünüyorsanız doktorunuzla görüşünüz.

Kullanıcı Kulübü Uzi Mods Majör RBA-RTA Kullanıcıları Kulübü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Matiamo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Şu durumun çözümü nedir? Bu gün deli etti beni majör. Ramak kaldı.
Ben o yivlere parmaklarla dalınca yivlerde benim parmakları halletmişti üstad. U aparatla iyi sıkmak gerekiyor. Hiç olmazsa ramazan hocaya yazın ömden yardımcı olur. Eğer tekrar modda takılı kalırsa etrafına bolca peçete sarıp kerpetenle çıkartmayı deneyebilirsiniz.

@MoNoT10 caminizmi kırılmıştı? Ramazan bey size niçin plexi cam gönderdi?
Benimde camim kırıldı ama bana normal cam göndermiş o da kırıldı zaten. Kendim başka bir cam uydurdum. Bu durum nasıl olacak? Daha önce majör satınalanlara plexi cam gönderilecek mi satilacakmi? Bazi arkadaşlara yollanmis bazi arkadaşlara yollanmamis durumu var sanki şu anda. @Uzi Mods

@MoNoT10 caminizmi kırılmıştı? Ramazan bey size niçin plexi cam gönderdi?
Benimde camim kırıldı ama bana normal cam göndermiş o da kırıldı zaten. Kendim başka bir cam uydurdum. Bu durum nasıl olacak? Daha önce majör satınalanlara plexi cam gönderilecek mi satilacakmi? Bazi arkadaşlara yollanmis bazi arkadaşlara yollanmamis durumu var sanki şu anda. @Uzi Mods
Hayir cam kirilmadi ancak benim deck ile camin birlestigi yerdeki oring yatagindan midir bilinmez kendisiyle gorusmem de ifade ettigim sey şudur
Hangi oringi takarsam takayim (en kalin 16 lik dahil) bu elimdeki cam hicbir sekilde sabit durmuyor bunu daha anlasilir nasil anlatabilirim bilmiyorum ama soyle ifade etmeye calisayim
Modu elimde duz vaziyetteyken yere paralel cevirsem bile oring ustune cikiveriyordu cam (heh oldu sanirim ????)
Diger bir ifade ile modu elimde soyle saga sola hafifce oynatsam sallamaktan ziyade cam aksi yonden oring ustune cikiyordu
Bende simdiye dek herhangi bir sekilde ise eve gidip gelirken el cantamin gozunde sabit pozisyonda ve cantayi oynatmadan herhangi bir zemine yatirmadan tasiyarak kullandim
En son ustanin da kendi kanaati ile yeni tank ile cozulecegi asikar oldu diyeyim
Bende simdi eger stok durumu uygun ise ucreti karsiliginda bu tanktan iki adet daha alacagim akabinde cam tanki ise yeni deck ile beraber yahut o cikana kadar drop ile kullanacagim
Ez cumle bu cam ile normal bacayi rahat sekilde hic kullanamadim
Umarim yeterince anlasilir olmustur kusuruma bakmayın ????
Edit : benim kirilma olayindan farkli gelisen bir durum.size gondermis oldugu gibi cam ile cozulemeyecigini düşünmüş olsa gerek ki bana cam gondermek yerine biraz daha beklememi tavsiye etmişti yeni tank cikana dek

Son düzenleme:
:) @qersnc abi yaş kaç? O mesaj boyutu ne öyle.

@Uzi Mods un başında ailevi bir sağlık durumu söz konusu, kısa zamanda yardımcı olacağına eminim.

Pleksi tank daha mı sağlam cama kıyasla. Çatlama, renk tutma, sağlıksızlık giib bir kucak konusu açılmıştı halbuki.
6. Ocakta yaş 49 olacak. Yaşlanıp gidiyoruz. Allah acil şifalar versin Ramazan Hocama ve ailesine. Plexi cam daha sağlam gibi, ama sağlık açısından nasıldır bilmiyorum valla.
Daha bilgili arkadaşlar plexi cam hakkında bizi aydınlatır sanırım

@qersnc abi hatırladığım kadarı ile mentol gibi aromalarda mikro çatlaklar oluşuyor ve bazı likitler sap sarı ediyor.
İşin kimyevi muhteviyatına hakim değilim, aklımda kalanlar bunlar.
Evet doğru, benim spica pro plexi cam'da da çatlaklar ve sararma oluştu. Pek mentolu likit kullanmam hatta hiç kullanmam meraktan alıp kullandığım Heisenberg, aynen söylediğin gibi çatlaklar oluşturdu

Geri