MoNoT10
Council
Satis başlamadı bildigim kadariyla ramazan göndermiş haberim de yoktu bi sms geldi,sonrasinda kargo geldi bir baktim tank ????Hocam pmma tank satışı başladı mı? Sitede göremedim. Nasıl temin ederiz bilginiz var mı?
Satis başlamadı bildigim kadariyla ramazan göndermiş haberim de yoktu bi sms geldi,sonrasinda kargo geldi bir baktim tank ????Hocam pmma tank satışı başladı mı? Sitede göremedim. Nasıl temin ederiz bilginiz var mı?
Ben o yivlere parmaklarla dalınca yivlerde benim parmakları halletmişti üstad. U aparatla iyi sıkmak gerekiyor. Hiç olmazsa ramazan hocaya yazın ömden yardımcı olur. Eğer tekrar modda takılı kalırsa etrafına bolca peçete sarıp kerpetenle çıkartmayı deneyebilirsiniz.Şu durumun çözümü nedir? Bu gün deli etti beni majör. Ramak kaldı.
Ön talep nasıl oluşturuluyor peki hocam bilgi aktara bilir misiniz?
Ön talep daha önce yani daha atomizer satışa çıkmadan hatta üretilmeden önce oluşturulmuştuÖn talep nasıl oluşturuluyor peki hocam bilgi aktara bilir misiniz?
Yani biz daha önce ön talepte bulunduğumuz için bu mesajı aldık. Aldım diye düşünüyorumÖn talep daha önce yani daha atomizer satışa çıkmadan hatta üretilmeden önce oluşturulmuştu
Hayir cam kirilmadi ancak benim deck ile camin birlestigi yerdeki oring yatagindan midir bilinmez kendisiyle gorusmem de ifade ettigim sey şudur@MoNoT10 caminizmi kırılmıştı? Ramazan bey size niçin plexi cam gönderdi?
Benimde camim kırıldı ama bana normal cam göndermiş o da kırıldı zaten. Kendim başka bir cam uydurdum. Bu durum nasıl olacak? Daha önce majör satınalanlara plexi cam gönderilecek mi satilacakmi? Bazi arkadaşlara yollanmis bazi arkadaşlara yollanmamis durumu var sanki şu anda. @Uzi Mods
Evet onumuzdeki hafta satisi olacak bir aksilik olmazsa eger .bende buna istinaden pazartesi onden eft yapayim dedim bir onceki mesajimdaTahminimce Pazartesi günü Plexi de satışa çıkar
6. Ocakta yaş 49 olacak. Yaşlanıp gidiyoruz. Allah acil şifalar versin Ramazan Hocama ve ailesine. Plexi cam daha sağlam gibi, ama sağlık açısından nasıldır bilmiyorum valla.
Anladım hocam plexi glass için beklemedeyim de dedim acaba ona da talep açıldı da kervanı gene mi kaçırdım ????Ön talep daha önce yani daha atomizer satışa çıkmadan hatta üretilmeden önce oluşturulmuştu
Evet doğru, benim spica pro plexi cam'da da çatlaklar ve sararma oluştu. Pek mentolu likit kullanmam hatta hiç kullanmam meraktan alıp kullandığım Heisenberg, aynen söylediğin gibi çatlaklar oluşturdu@qersnc abi hatırladığım kadarı ile mentol gibi aromalarda mikro çatlaklar oluşuyor ve bazı likitler sap sarı ediyor.
İşin kimyevi muhteviyatına hakim değilim, aklımda kalanlar bunlar.