comandante
Council
onlar diğer mecralarda olupta almaya istekliler için. SBTV ahalisinden sonra hepsiAhşap kutu hala stokta. Boşuna panik yapmışız be.
onlar diğer mecralarda olupta almaya istekliler için. SBTV ahalisinden sonra hepsiAhşap kutu hala stokta. Boşuna panik yapmışız be.
Biliyorum abi. Forumdakilere ahşap yeter mi diye paniklemiştik ya, ondan diyorum.onlar diğer mecralarda olupta almaya istekliler için. SBTV ahalisinden sonra hepsi
klasik Türküz hepimiz işte ???? ???? ????Biliyorum abi. Forumdakilere ahşap yeter mi diye paniklemiştik ya, ondan diyorum.
Aynen. O gün eve nasıl gittiğimi bilemedim. 5 saat bilgisayar başından kalkmamıştım valla.klasik Türküz hepimiz işte ???? ???? ????
@Uzi Mods Plexsiglass Cam satışa ne zaman açılacak? Delrin driptip alabilecek miyiz?
Satışta değil stokta yokCam satışta, Dış Bağlantı
stoklara eklendi ben sipariş verdim biraz önce baktım stok tükenmişSatışta değil stokta yok
Anlamadımki başta sepete ekle diyorsun orada bir sıkıntı yok sepete ekle dedikten sonra açılıyor ve stokta yok diyorstoklara eklendi ben sipariş verdim biraz önce baktım stok tükenmiş
hocam sakin olun tekrar stok açılacaktır, bu kadar heyecan yapmanıza gerek yokEvet arkadaşlar an itibariyle plexie cam alamıyoruz ya sitede bir sıkıntı var ya stoklar çok azdı yada insanlar sadece kendisini düşündüğü için 3 er 5 er aldı camı ve stok bitti sonuç olarak şuan cam alamıyoruz ve kimseye ulaşamıyoruz ulaşabilen varsa lütfen bu konuyla ilgili ramazan beye ulaşsın. @Uzi Mods @Koba
Evet arkadaşlar an itibariyle plexie cam alamıyoruz ya sitede bir sıkıntı var ya stoklar çok azdı yada insanlar sadece kendisini düşündüğü için 3 er 5 er aldı camı ve stok bitti sonuç olarak şuan cam alamıyoruz ve kimseye ulaşamıyoruz ulaşabilen varsa lütfen bu konuyla ilgili ramazan beye ulaşsın. @Uzi Mods @Koba
Stoğun tekrar açılacağıyla ilgili bir bilginizmi var da panik yapmayın diyorsunuz bu camı almadan sadece drop kitle kullanılabiliniyor atomizer onun dışında kullanılamıyor ve bugün son ondan sonrada satışı olmayacağını ramazan bey söyledi zaten eğer stokla ilgili bir bilginiz varsa lütfen paylaşın yok yoksa sakin olun filan yazmak anlamsız gibi geliyor değilmi güzel kardeşimhocam sakin olun tekrar stok açılacaktır, bu kadar heyecan yapmanıza gerek yok
Hocam @onepuffman 'ı etiketlemenize güldüm uanlış anlaşılmasın, adam nasıl bir etki bıraktıysa artıkEvet arkadaşlar an itibariyle plexie cam alamıyoruz ya sitede bir sıkıntı var ya stoklar çok azdı yada insanlar sadece kendisini düşündüğü için 3 er 5 er aldı camı ve stok bitti sonuç olarak şuan cam alamıyoruz ve kimseye ulaşamıyoruz ulaşabilen varsa lütfen bu konuyla ilgili ramazan beye ulaşsın. @Uzi Mods @Koba @onepuffman
fevri davranmaya gerek yok kardeşim. bak sen o kadar şeyi yazarken @Uzi Mods cevap verdi bile. @Rİck Sanchez kardeşimde buna istinaden demiştir büyük bir olasılıkla. birbirimize yüklenmeye gerek yokStoğun tekrar açılacağıyla ilgili bir bilginizmi var da panik yapmayın diyorsunuz bu camı almadan sadece drop kitle kullanılabiliniyor atomizer onun dışında kullanılamıyor ve bugün son ondan sonrada satışı olmayacağını ramazan bey söyledi zaten eğer stokla ilgili bir bilginiz varsa lütfen paylaşın yok yoksa sakin olun filan yazmak anlamsız gibi geliyor değilmi güzel kardeşim
Hocam sırf sipariş vermek için alarm kurdum da uyandım o derece yani Valla herkesi etiketlerimHocam @onepuffman 'ı etiketlemenize güldüm uanlış anlaşılmasın, adam nasıl bir etki bıraktıysa artık