blackroad
Community
Hayir cam kirilmadi ancak benim deck ile camin birlestigi yerdeki oring yatagindan midir bilinmez kendisiyle gorusmem de ifade ettigim sey şudur
Hangi oringi takarsam takayim (en kalin 16 lik dahil) bu elimdeki cam hicbir sekilde sabit durmuyor bunu daha anlasilir nasil anlatabilirim bilmiyorum ama soyle ifade etmeye calisayim
Modu elimde duz vaziyetteyken yere paralel cevirsem bile oring ustune cikiveriyordu cam (heh oldu sanirim ????)
Diger bir ifade ile modu elimde soyle saga sola hafifce oynatsam sallamaktan ziyade cam aksi yonden oring ustune cikiyordu
Bende simdiye dek herhangi bir sekilde ise eve gidip gelirken el cantamin gozunde sabit pozisyonda ve cantayi oynatmadan herhangi bir zemine yatirmadan tasiyarak kullandim
En son ustanin da kendi kanaati ile yeni tank ile cozulecegi asikar oldu diyeyim
Bende simdi eger stok durumu uygun ise ucreti karsiliginda bu tanktan iki adet daha alacagim akabinde cam tanki ise yeni deck ile beraber yahut o cikana kadar drop ile kullanacagim
Ez cumle bu cam ile normal bacayi rahat sekilde hic kullanamadim
Umarim yeterince anlasilir olmustur kusuruma bakmayın ????
Edit : benim kirilma olayindan farkli gelisen bir durum.size gondermis oldugu gibi cam ile cozulemeyecigini düşünmüş olsa gerek ki bana cam gondermek yerine biraz daha beklememi tavsiye etmişti yeni tank cikana dek
Geçmiş olsun umarım şu an rahatça kullanabiliyorsunuzdur. Benim öğrenmek istediğim şey sonuç itibariyle öyle yada böyle bir şekilde bu cam işinden mağdur olan onlarca insan var. Plexi cam çözüm olduysa tüm majör alanlarinda aynı çözüme kavuşturulması gerekiyor. Tercihim elbette ücretsiz bir şekilde majör sahiplerine bu ürünün ulaştırılması. Ama üreticinin iyi niyetli olduğundan çok emin olduğum için cüzi bir ücrete de temin edilebilir. Gununsonunda normal cam ile sağlıklı bir şekilde kullanılamayacaginda herkes hem fikir sanıyorum, bu sebeple yeni satışları da zaten @Uzi Mods plexi cam ile yapmaya karar vermiş. Konu hakkında umuyorum bir çözüm üretilecektir.